Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
713.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: windsurf

quote:

Orjinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Birebir aynı değiller aralarında çok büyük bir fark var. =)

@Hayalet, şahsi görüşüm İtachi'nin orochimaru'yu içine aldığı yönünde, ölüncede heralde bedenini Orochimaru ele geçirecek. Sasuke gözlerini alsaydı bari İtachi'nin. - -

konu aynı ama dimi.
    değilse bi torrent link felan verin de bende en baştan bu manga işine gireyim

e yani.sonuçta anime senaryosu mangadır
    okumak için onemanga.com

indirebileceğim bi yer varmı?
  • evde net yok indirip evde okuyacağım.sayfa sayfa kaydetmekde acayip sıkıcı.
    torrent felan veya indirebileceğim biyer yoh mu
  • 8 Kuyrukluyu taşıyanı gördük manganın sonunda Narutoda kurbağadan eğitim alacak manga iyice ilginçleşmeye başladı.
  • 410. manga ne zaman çıkacak acaba? bilen biri varsa söylesin
  • her cuma günü yeni manga çıkıyor.

bu haftanın mangası güzeldi.naruto'yu kimse gebertemedi bu kurbağa gebertir umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 20 Temmuz 2008; 22:54:54 >
  • Arkadaşlar ben şimdi en son naruto shipuuden 66. bölümü izledim.Yeni bölümde kaç günden beri çıkmadığı için mangasına başlamak istiyorum. Peki mangada kaçıncı bölümden başlıyım? biraz araştırdım heralde 321den başlamam gerek fakat Animede Sora karakteri mangada bulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zizoux

Arkadaşlar ben şimdi en son naruto shipuuden 66. bölümü izledim.Yeni bölümde kaç günden beri çıkmadığı için mangasına başlamak istiyorum. Peki mangada kaçıncı bölümden başlıyım? biraz araştırdım heralde 321den başlamam gerek fakat Animede Sora karakteri mangada bulamadım.

zaten şu anki anime bölümleri filler yani sora diye bi adam orjinalde yok sadece animeyi yapanların uydurduğu bir karakter o.
  • Bu haftaki bölüm çok açıklayıcı değil di açıkçası.Ben en çok Itachinin Narutoya verdiği gücü merak ediyorum.Ne olabilir sizce bir de Obito Uchiha Tobi olabilir mi ne diyorsunuz??

• bu haftaki bölümde sasuke dayağı yiyor.
  • Konu ölmüş görmeyeli.Hachibi nasıl bir şeydir belli oldu.

Naruto Manga (spoiler serbest)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garrosh Hellscream -- 24 Ağustos 2008; 20:36:50 >
  • Herife genjutsu bile işlemiyor
  • Herif öküz gücünde . Naruto da kendini geliştirirse ona da işlemeyecek sanırım genjutsu.
  • 414 Dün çıktı.Naruto Sage eğitimini kavramaya başladı.Sasuke de amaterasu yapacak 8 kuyrukluya karşı.
  • Merak ediyorum o eğitimden sonra ne gibi jutsular öğrenecek gene rasengan kagebunsine bel bağlamaz inşallah
  • Bilmiyorum ama sage gücünü kullanırkenki tipi güzel olmuş gözler pörtlemiş Belki ilerde Jiraiya gibi boya çeker.
  • Sasuke de narutoyu özlemeye falan başladı dur bakalım hayırlısı bence bu sene biter naruto manga
  • Kishimoto bir yerlerde part 3 çıkaracağını söylemişti öyle hatırlıyorum.Naruto zaten bu yaşında hokage olursa komik olur.
  • Düşünün 8 kuyrukluyu adam kontrol alınca nasıl oluyor sasukeyi titretiyor zorlanmadan.Naruto da 9 kuyruk üzerinde ustalaşırsa ve 9. kuyruk çıktığında bile bilinçli olup onu yönetirse ne kadar ölümcül olur.Bir de Itachi Narutoya hangi gücünü verdi hiç mi merak etmiyorsunuz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Redo_00

Düşünün 8 kuyrukluyu adam kontrol alınca nasıl oluyor sasukeyi titretiyor zorlanmadan.Naruto da 9 kuyruk üzerinde ustalaşırsa ve 9. kuyruk çıktığında bile bilinçli olup onu yönetirse ne kadar ölümcül olur.Bir de Itachi Narutoya hangi gücünü verdi hiç mi merak etmiyorsunuz??

Merak ediyoruz tabi ki ama ne yapabiliriz mangada bekliyoruz ileriki bölümlerde açıklarlar.Narutonun ileride Kyubiyi kullanacağına dair şüpheliyim.
  • Bir amaretasu 8 kuyruklu nafiş fazla abarttılar bu amaretasuyu
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.