Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
713.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gora'daki gibi Sanmıyorum ki ölsün, gene bir şeyler hazırlamıştır Kakashi.
  • Evet, kimse icha icha paradise kitabını kıkır kıkır gülerek okuyan o kişiyi öldüremez.
  • paini inşallah gebertir naruto hemde o vidayla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

quote:

Orjinalden alıntı: lev@

kakashi

zaten çok az kaldı bence manga'nın bitmesine =)

naruto geri gelcek ilk önce pain'leri öldürcek sonra sasukeyle kapışacak ve bitecek ;p

Hehe daha unutulan bir orochimaru, kabuto faktörü var tam yokedilmiş değiller ( diye hatırlıyorum ) .

Kakashiye birşey olmayacak bence herşey planladığı gibi gidiyor.
  • Bu hali ile daha cok var manganin bitmesine. malum pain savas meydaninda bile degil. daha calinmis diger 8 beast var, sasuke konohayi yok etmeye caliscak, onlarin arc olur. arada orochimaru yine birseyler karistirir. yahu gaara nerde bu arada?!! onu da istiyoruz eglenceye..

•  Naruto Manga (spoiler serbest)

Naruto Manga (spoiler serbest)

Naruto Manga (spoiler serbest)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 7 Kasım 2008; 10:40:58 >
  • Yuh ya Kakashi'de ölür mü öldürecek başka karakter mi kalmadı
  • Bu haftayı da Kakashi ölmeden atlattık ama haftaya
  • Bu hafta manga yok, gıcık herif böyle bir bölümde kesilir mi hiç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

Bu hafta manga yok, gıcık herif böyle bir bölümde kesilir mi hiç

walla yha
    haftaya renkli bişiler yapsalar da affetdirseler kendilerini
  • Hatake Kakashi ölürse yakarız bu gezegeni yakarız. onu öldürürlerse emin olun naruto bitmek üzere demektir.Herşey asuma ile başladı sonra orochimaru ki öldüğü sanılmıyor ama yine de ortalarda yok sonra gaara gitti geldi ama hala sahalardan uzak.sonra bana göre akatsukinin kralı itachi kardeşi tarafından postalandı yetmedi jiraya ve üstüne de kakashi eeee kim kaldı ki.artık formalite gereği geriye kalan herkes ölür sadece sasuke ve naruto kapışır sonunu tahmin etmek de zor bunun yaw sasuke dehşet naruto zaten sorulmaz.bilmiyorum valla.kakashiyi yaşatsınlar senaryoyu değiştirsinler naparlarsa yapsınlar ama bu işe el atılsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: matrix_neo

Hatake Kakashi ölürse yakarız bu gezegeni yakarız. onu öldürürlerse emin olun naruto bitmek üzere demektir.Herşey asuma ile başladı sonra orochimaru ki öldüğü sanılmıyor ama yine de ortalarda yok sonra gaara gitti geldi ama hala sahalardan uzak.sonra bana göre akatsukinin kralı itachi kardeşi tarafından postalandı yetmedi jiraya ve üstüne de kakashi eeee kim kaldı ki.artık formalite gereği geriye kalan herkes ölür sadece sasuke ve naruto kapışır sonunu tahmin etmek de zor bunun yaw sasuke dehşet naruto zaten sorulmaz.bilmiyorum valla.kakashiyi yaşatsınlar senaryoyu değiştirsinler naparlarsa yapsınlar ama bu işe el atılsın

cok doru söliosn ama şöyle bişiler de war
    1-bence kakashi ölmes bişiler planlıo gibi
    2-orochimaru-kabuto meydanda yok heryerden cıkabilrler
    3-gaara da aynen heryerden cikabilir
    4-4.hokaganinde öldüğü tam bilinmiyor mezarı falan filan yok meydanda zaten yaptığı teknikte kendisine bişi olmuo (3.hokage orochimaruya yaprken bişi olmuo ona öle htrlıorm ) yani heryerden cikabilr
    5-zetsu muydu (aloewera) neydi yanlş htramıosam bi yerde emirler weriodu o adam da bişi yapablir
    6- we sonunda senin dediğin gibi sasuke vs. naruto olrsa itachi bi yerde narutoya sana bazı güçlerimi verdim benzeri bişiler diyodu-yani sasukenin bişi yapabileceğini sanmıyorum...

yani baya bi olay olur gibi görüno ama japonlarin işi hiç belli olmas bi bakmşsnz naruto peini indirmiş sagedeyken karambole sasuke tsunade yi öldrmiş naruto hokage olmuş(chuunin olmadan)

ne yazdm be

ama gerçekten daha cok olay war hiç bişi belli olmas
    ama son bu sezondan sonra biticekmiş gibi bişilerde okumuştm bi yerde bitmes inş.

• En sonu yine kolay cok fazla ihtimal yok

1-Naruto ve Sasuke olumcul bir savas yapacak itachinin verdigi bilinmeyen ozelligi naruto kullanacak buyuk ihtimal guclenek yada artik sasukede bir etki olacak sonra bunlar berabere kalip yere yigilacaklar 1-2 gun sonrada 2si beraber tekrar arkadas olup paini devirecekler

2-Naruto once paini yenecek ve 1 de yazdigim gibi olaylarla sasukeyle berabere kalacaktir

ayrica cidden cok fazla kisi oldu... ins. Gaara ve Kakashi geri gelebilir
    Orochimaru ve Kabuto zaten yasiyor olmali
    Jiraiya gitti cok yazik oldu neredeyse hic ihtial yok ama belki edgisik bir sekilde cikar
    Itachi gelmez herhalde ama naruto o yetenegi kullanirken bir sekilde clone u mlonu gelebilir ama kisa omurlu lur herhalde (hic belli olmaz yani o verdigi gucle ilgili hicbir bilgi yok)

bu arada birde Uchiha Madara var bir sekilde hikayeye katilacagini dusunuyorum
  • Arkadaşlar mangaya dvm edicemde anime freakta 220 ye dkr var aceba tr alt yazılı online izleyebileceğim bir manga sitesi var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NER0

En sonu yine kolay cok fazla ihtimal yok

1-Naruto ve Sasuke olumcul bir savas yapacak itachinin verdigi bilinmeyen ozelligi naruto kullanacak buyuk ihtimal guclenek yada artik sasukede bir etki olacak sonra bunlar berabere kalip yere yigilacaklar 1-2 gun sonrada 2si beraber tekrar arkadas olup paini devirecekler

2-Naruto once paini yenecek ve 1 de yazdigim gibi olaylarla sasukeyle berabere kalacaktir

Jiraiya gitti cok yazik oldu neredeyse hic ihtial yok ama belki edgisik bir sekilde cikar
    Itachi gelmez herhalde ama naruto o yetenegi kullanirken bir sekilde clone u mlonu gelebilir ama kisa omurlu lur herhalde (hic belli olmaz yani o verdigi gucle ilgili hicbir bilgi yok)

cok doru madara faktörünü unutmuşum
    bencede naruto sasuke yi o güçle yenicek ama düşünsenise narutoda "ameterasu" olduğunu

bide şöyle bişi war
    kyuubinin mange sharingan tarafından kontrol edildiği gibi söylenti war
    yani madaranın kyuubi yi "summoning technique" ile summon ettiği söylentisi
    yani naruto itachi nin werdiği özellikle kyuubiyi kontrol etme olasılığı da war

yani birçok olay olabilir
    ama sonuç gene belli gibi
    bide eğer sasukeyle arkadaş olarak biterse
    sonra da narutonun hokage maceraları olur
    Naruto: Hokage Style Ninja

zaten sonraki hokagede belli "Konohamaru"

aslında spoiler serbestmiş ama nese
  • quote:

Orjinalden alıntı: M!R4G3

quote:

Orjinalden alıntı: NER0

En sonu yine kolay cok fazla ihtimal yok

cok doru madara faktörünü unutmuşum
    bencede naruto sasuke yi o güçle yenicek ama düşünsenise narutoda "ameterasu" olduğunu

bide şöyle bişi war
    kyuubinin mange sharingan tarafından kontrol edildiği gibi söylenti war
    yani madaranın kyuubi yi "summoning technique" ile summon ettiği söylentisi
    yani naruto itachi nin werdiği özellikle kyuubiyi kontrol etme olasılığı da war

yani birçok olay olabilir
    ama sonuç gene belli gibi
    bide eğer sasukeyle arkadaş olarak biterse
    sonra da narutonun hokage maceraları olur
    Naruto: Hokage Style Ninja

zaten sonraki hokagede belli "Konohamaru"

aslında spoiler serbestmiş ama nese

Yok ben narutonun hokage olacagini hic sanmiyorum buyuk ihtimal jiraiya ile ayni hesap olur saukra hokage natrutoda legendary sannin filan
    Narutoyu hokage olarak dusunemiyorum

Ayrica evet narutoda ya ameterasu gibi birsey cikacak sasukeyi gorunce aktiflesecek yada kyuubi ile ilgili birseyler olacak kontrol etme ozelligi falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 18 Kasım 2008; 17:42:30 >
  • Ameterasu Sasuke'de. Büyük ihtimalle tsukuyomi olacak. Sasuke'yi görünce aktifleşip ona birşeyler anlatacak tsukuyomi dünyasında.(Itachi'nin büyük ihtimalle tsukuyomi dünyasındaki bir kopyası olacak.)
  • Benim görüşüme görede ;
    Şu an için : Kakashi ye hiçbir şey olmaz , bir şey planladığı yok (bence) büyük ihtimal ile Pain işini bitirecekken biri araya girer kurtulur , mangaka sağlam giriş yapmak ve okuyucuları şaşırtmak istiyorsa Naruto kurtarır yok gerçekten önceki bölümlerde verdiği izlenimi bozmak istemezse yani bu geçmiş ve gelecek dövüşlerde Naruto nun olaylardan haberi olmaması ; yani geri planda tutulacaksa Naruto ; Kakashi team den Sakura ya da Sai , Pain in karşısında durur . Pain in gizemli gücünün sırrı çözülmek üzere ve Pain kolaylıkla harcanabilecek bir karakter sağlam dövüşlerin ardından ; yani öyle Naruto + Sasuke combo yapıp Pain karşısına gelecek olayı fazla abartı , ayrıca 8 kuyruğun kaçmış olması ve abisi Hokage ile ekibinin Sasuke team in peşine düşmek için harekete geçmiş olması Sasuke yi komple başka bir hikayede tutuyor , benim görüşüm Kakashi paçayı yırtar , Pain in olayı çözüldükten sonra sage mode : on Naruto assolist olarak sahneye girişini yapar ve ve Pain hikayesi burada kapanır yalnız origamici ablamız var Pain in ekipten o X faktörü neyin peşinde acaba tahmin edemiyorum ya da herhangi bir dövüş olayına girer mi ? Tsunade ile kapışmalarını izlemek zevkli olurdu (Cat Fight )

Gelecek ise (bunlar daha çok teori değil düşünce ve sorular): Naruto Vs Sasuke yi kesinlikle göreceğiz ama bunlardan önce kafamı kurcalayan soru Tobi sen ne ayaksın kimsin sen ne işsin sen oğlum Sasuke kandırılmış durumda tek bir adım daha atarsa bütün acılarının suçunu Naruto ya atailecek durumda hele ki Naruto nun 4. hokagenin oğlu olduğunu öğrenirse olay kan davası boyutunu alacaktır ama şu an Tobi diye bildiğimiz arkadaş ne yapacak onu ortadan kim kaldıracak ve en çok merak ettiğim soru her çok kuyruklu ruhunu absorbe ettikten sonra bir gözü açılan şey nedir ? Olayların arkasındaki adam Tobi ye inanılmaz bir güç kazandıracak bir araç mı yoksa çok daha öte dünyanın sonunu getirebilecek güçte yaratık benzeri bir şey mi ? Tek düşündüğüm olay o . O güç ya da yaratık uyanırsa ne olur ayrıca uyanması için 9 kuyruğa ihtiyaçları var yani Naruto mort ama o kadar tehlikeli bir şey uyanırsa Naruto nun oladan çıkmış olması çok mantıksız bir kere serinin ismi Naruto esas oğlan ölemez ama işte insanın aklına ama kısmı takılıyor benim Finlime gelmek istiyorum lafı çok uzattım ama o varlık uyanır artık yaratık olarak mı yoksa başka bir insana ianılma bir güç vererek mi bilmiyorum ama uyanmalı fakat Naruto ölmez işte bu noktada bir Naruto + Sasuke combo ile Finali izleriz diye düşünüyorum , serinin benim gözümde değer kazanması içinse Naruto nun ölmesi ve yüzünün Hokage olmadan kayalara oyulmuş tek Konoha Ninja olarak tarihe geçmesi gerekiyor bir beklediğim nokta daha Sakura nın her ne kadar üzerinde hiç durulmasa da aşkını ilan etmesi etmese de Naruto yu sevdiğini söylemesi . Peh ne yazdım be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 18 Kasım 2008; 19:06:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Benim görüşüme görede ;
    Şu an için : Kakashi ye hiçbir şey olmaz , bir şey planladığı yok (bence) büyük ihtimal ile Pain işini bitirecekken biri araya girer kurtulur , mangaka sağlam giriş yapmak ve okuyucuları şaşırtmak istiyorsa Naruto kurtarır yok gerçekten önceki bölümlerde verdiği izlenimi bozmak istemezse yani bu geçmiş ve gelecek dövüşlerde Naruto nun olaylardan haberi olmaması ; yani geri planda tutulacaksa Naruto ; Kakashi team den Sakura ya da Sai , Pain in karşısında durur . Pain in gizemli gücünün sırrı çözülmek üzere ve Pain kolaylıkla harcanabilecek bir karakter sağlam dövüşlerin ardından ; yani öyle Naruto + Sasuke combo yapıp Pain karşısına gelecek olayı fazla abartı , ayrıca 8 kuyruğun kaçmış olması ve abisi Hokage ile ekibinin Sasuke team in peşine düşmek için harekete geçmiş olması Sasuke yi komple başka bir hikayede tutuyor , benim görüşüm Kakashi paçayı yırtar , Pain in olayı çözüldükten sonra sage mode : on Naruto assolist olarak sahneye girişini yapar ve ve Pain hikayesi burada kapanır yalnız origamici ablamız var Pain in ekipten o X faktörü neyin peşinde acaba tahmin edemiyorum ya da herhangi bir dövüş olayına girer mi ? Tsunade ile kapışmalarını izlemek zevkli olurdu (Cat Fight )

Gelecek ise (bunlar daha çok teori değil düşünce ve sorular): Naruto Vs Sasuke yi kesinlikle göreceğiz ama bunlardan önce kafamı kurcalayan soru Tobi sen ne ayaksın kimsin sen ne işsin sen oğlum Sasuke kandırılmış durumda tek bir adım daha atarsa bütün acılarının suçunu Naruto ya atailecek durumda hele ki Naruto nun 4. hokagenin oğlu olduğunu öğrenirse olay kan davası boyutunu alacaktır ama şu an Tobi diye bildiğimiz arkadaş ne yapacak onu ortadan kim kaldıracak ve en çok merak ettiğim soru her çok kuyruklu ruhunu absorbe ettikten sonra bir gözü açılan şey nedir ? Olayların arkasındaki adam Tobi ye inanılmaz bir güç kazandıracak bir araç mı yoksa çok daha öte dünyanın sonunu getirebilecek güçte yaratık benzeri bir şey mi ? Tek düşündüğüm olay o . O güç ya da yaratık uyanırsa ne olur ayrıca uyanması için 9 kuyruğa ihtiyaçları var yani Naruto mort ama o kadar tehlikeli bir şey uyanırsa Naruto nun oladan çıkmış olması çok mantıksız bir kere serinin ismi Naruto esas oğlan ölemez ama işte insanın aklına ama kısmı takılıyor benim Finlime gelmek istiyorum lafı çok uzattım ama o varlık uyanır artık yaratık olarak mı yoksa başka bir insana ianılma bir güç vererek mi bilmiyorum ama uyanmalı fakat Naruto ölmez işte bu noktada bir Naruto + Sasuke combo ile Finali izleriz diye düşünüyorum , serinin benim gözümde değer kazanması içinse Naruto nun ölmesi ve yüzünün Hokage olmadan kayalara oyulmuş tek Konoha Ninja olarak tarihe geçmesi gerekiyor bir beklediğim nokta daha Sakura nın her ne kadar üzerinde hiç durulmasa da aşkını ilan etmesi etmese de Naruto yu sevdiğini söylemesi . Peh ne yazdım be

o_O bundan baska ne yazilirki sana

Ama neyse harfi harfine katiliyorum sana
    Herhalde dedigin gibi biter en sonda Naruonunda kuyruklusunu almayi basarirlar ama sadece kirmizi chakra gider narutomuz mavi chakrasiyla bas basa kalir bu sirada sasuke konohanin suclu olmadigini anlar ve narutoya yardim ederek cikan yaratigi yada insani yenerler falan pek sanmiyorum ama belki hokage olur

tabi bu yazdigim olaylar arasinda bir yigin ayrinti olacak naruto ile sasuke kapisacak itachinin guc ortaya cikacak tobinin sirri ortaya cikacak kismetse painin herseyi ortaya dokulecek
    sasuke team e ne olur bilinmez birde orochimaru var o %90 bana gore konohaya yine saldirir

brezilya dizilerindan daha karmasik bu naruto
  • Narutonun Yapımcıları fazla Lost izlemiş her daim bir bilmece bu ne yha
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.