Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
713.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Naruto'nun mangasında filler bölümler kaçıncı sayıda bitiyor?
  • 350 olması lazım. O civarlara bak bulursun.
  • 425 çıktı.
  • Vay Kakashi kesin öldü galiba babasıyla falan konuştu.
    Ama en iyi kısmı Kyuubi'nin Fukasaku'yu Naruto'nun sırtından atmasıydı.
  • Bence ölmedi daha, babasıyla konuşmasının sonunda bu tarafta daha işleri olduğu kanısına varıp hayata geri dönecektir diye düşünmekteyim. Çünkü öldürecek olsalar çoktan öldürürlerdi. Dağ gibi jiraiya bile pat diye öldürüldü mangada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 21 Kasım 2008; 19:04:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

Bence ölmedi daha, babasıyla konuşmasının sonunda bu tarafta daha işleri olduğu kanısına varıp hayata geri dönecektir diye düşünmekteyim. Çünkü öldürecek olsalar çoktan öldürürlerdi. Dağ gibi jiraiya bile pat diye öldürüldü mangada.

hiç sorma bende şunu merak ediyorum.legendary sanninlerden biri olan jirayanın yapamadığını daha yeni anbu olmuş biri nasıl alt edecek.düşündürücü...ama sonuçta o bir HATAKE KAKASHI ölmemeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: matrix_neo

quote:

Bence ölmedi daha, babasıyla konuşmasının sonunda bu tarafta daha işleri olduğu kanısına varıp hayata geri dönecektir diye düşünmekteyim. Çünkü öldürecek olsalar çoktan öldürürlerdi. Dağ gibi jiraiya bile pat diye öldürüldü mangada.

hiç sorma bende şunu merak ediyorum.legendary sanninlerden biri olan jirayanın yapamadığını daha yeni anbu olmuş biri nasıl alt edecek.düşündürücü...ama sonuçta o bir HATAKE KAKASHI ölmemeli

Jiraiya 6 sına karşı dövüştü ama Kakashi sadece 2 tanesine karşı dövüştü.
  • quote:

quote:

Kakashi mi anbu olmuş tam anlamadım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chaqi

Narutonun Yapımcıları fazla Lost izlemiş her daim bir bilmece bu ne yha

Naruto bildiğim kadarıyla lost tan önce cıktı ya da aynı sezonda yani bu japonların yaratıcılığı

bu arada kakashi yeni anbu olmamış bilgiğim kadaryla eskiden anbu sonra anbuluğu bırakıp kendi kimliği ile dövüşüyo
    ve sharingan die bi faktör var rinneganın karşısında

we ilk defa "white fang" i gördük
  • Acaba neden Manga konusunda Spoiler serbest?

Bide ben Mangalarda takip etmek istiyorum.Önerdiğiniz bir site varmı?(İngilizcem çok iyi değil)
  • @M!R4G3

Sadece baya bir gizem dolu oldğunu vurgulamak için söylemiştim.

@ChnGT/GTS

http://www.narutoturk.com buradan okuyabilrisin(Bölümlerin birazı eksik 135 e kadar animefreak da izle gerisini burdan oku)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaqi -- 23 Kasım 2008; 22:06:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Acaba neden Manga konusunda Spoiler serbest?

Bide ben Mangalarda takip etmek istiyorum.Önerdiğiniz bir site varmı?(İngilizcem çok iyi değil)

Spoiler serbest olmasa nerde tartışacaktık hocam?

Kakashi bir anbudan çok daha üstün zaten. Hatta bu Yamato(Tenzei) Kakashi'ye senpai diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 23 Kasım 2008; 22:12:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

quote:

quote:

M!R4G3 kardeşim doğru söylüyor.gerçekten eski bir üyesiymiş hatta bana göre normal anbulardan daha güçlü diye düşünüyorum

Naruto Manga (spoiler serbest)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A899E719 -- 24 Kasım 2008; 11:41:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chaqi

Narutonun Yapımcıları fazla Lost izlemiş her daim bir bilmece bu ne yha

Lost sux. Lost derede balıkken Naruto vardı.

Lost'un yapımcıları çok Naruto izlemiş.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

quote:

quote:

M!R4G3 kardeşim doğru söylüyor.gerçekten eski bir üyesiymiş hatta bana göre normal anbulardan daha güçlü diye düşünüyorum

Naruto Manga (spoiler serbest)

şu ana kadar bakılırsa daha güçlü gibi
    zaten anbulardan bitek yamato adam gibi görünüyor
    ki onunda tek avantajı odun elementi
    kakashi onu sharinganla kopyalarsa baya bi güçlü olur zaten
    kakashinin anbu zamanlaryla ilgili manga yada animede bi yer wardı ama aklmda değil pek
  • Kakashi onu sharinganıyla kopyalayamaz. Çünkü Yamato'nun tekniği kekkei gekkai.
  • Odun bir element midir?
  • Bence Kakashi Ölmiyecek . . . şehirde en iyi medical ninja olan 5. hakoge war kakashiyi kurtarır
    bence painin sırrı cozulcek. ortada gorulmeyen konan onu şehirden cıkartıp kaçacaklar . . . geri adım atılcak . . . :P
    Güç kaybeden Akatsuki grubu yeniden güç kazanmak için toplancaklar . . .
    Çünkü Kanohaya saldırma sebebi Narutoyu ele geçirmekti ama bence narutoyu bulamayınca geri cekılmek zorunda kalcaklar yada naruto hepsini öldürcek =D. . .
    Orichimaru ile Kabuto İntikam peşinde olcaklar Sasuke ve grubu peşinde koşcaklar gibi gelio . . .

Tobi İle sasuke arasındaki ilişkiyide tasvik etmiorm =D

benim kafama takılan bişey war narutonun babası 4. hakoga dıorsak , o kudretli annesi kim acaba :D

bide bu hafta manga yayınlancak mı?
  • Kushina Uzumaki

Hakkında pek bilgi yok sadece animede veya mangada birkaçkez isim ve resimleri geçmişti.
  • quote:

Odun bir element midir?

değildir ama animede öyle tanıtılıo(yukardaki notlarda filn yanlş hatrlamıosam)

ama G.O.R.A da öğrendiğimize göre bir element : ateş su toprak tahta(odun)

we windsurf kekkei gakkai nedir? yani kopyalanamaz teknikler filan mı?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.