Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
712.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • narutonunki 10 tane ultimate rasengan kadar güçlü, eleman rasenganı yıldıza çevirip üstüne yeni öğrendiği rüzgar elementi içine ekledi. bide uzak mesafelere atmayı öğrense tam olacak. zaten bir darbesiyle hani şu 5 canlı akatsukili elemanı mıhladı
  • 378 çıktı. Kurbağaların şarkısı hadi bakalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flara

378 çıktı. Kurbağaların şarkısı hadi bakalım..

Küçük Kurbağa Küçük Kurbağa Kuyruğun Nerede Yaw Bu Jiraiya Baya Kurbağa'ya Dönüşüor
  • 380 kilit bölüm.herşeyin sonuna yaklaşıldı......
  • aynen dostum 381'İ şimdiden merak etmeye başladım çünkü.sonunda sasukeyle itachi adam gibi karşılaşacaklar sasukenin itachiye en söylediği söz itachiyi baya kızdırmıştır herhalde.çünkü ona sharinganıyla senin öldüğünü gördüm dedi.kolay gelsin
  • 381 ÇIKTI
  • 382. bölümde, Naruto'daki en sevdiğim karakteri öldürdüler... Okuduğumuz şey sadece bir manga ama ben çok üzüldüm. Kendime de hayret etim.

Hoşçakal Jiraiya... Seni unutmayacağız.
  • Bende bu hafta ki animeden sonra dayanamaım bütün mangayı okudum okadar güzel şeyler oluyorki. Galiba Jiraiya ölmüyor, ensonda yaşama dönüyor tabi herşey haftaya bağlı.

Bir de Naruto'nun ailesi kimler ben anlayamadım? 4. Hokage' nin mi oğlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosenrot -- 17 Aralık 2007; 19:21:52 >
  • Evet, Naruto 4. hokagenin oğlu.Adları yanlış hatırlamıyorsam babasının adı Namikaze Minato(4.hokage) annesinin adı Uzumaki Kushina
  • Pain'in gerçek kimliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Jiraiya onun kim olduğunu anlamıştı ama sonraki mangaları beklememiz lazım.

Bazı yabancı forumlarda Pain'in dördüncü hokage olduğu yönünde tahminler yapılıyor. Nine-tail'i Naruto'nun içerisine bir daha hiç çıkmayacak şekilde seal edebilirmiş ama ileride kendisine ait planları olduğu için seal'ı zamanla yavaşlayacak şekilde yapmış. Ayrıca son mangada Minato, Jiraiya'nın kitabındaki karakterlerden bahsediyordu. Jiraiya'nın karşısına çıkan altı adet Pain'in o karakterlere benzediğini tahmin ediyorum. Bu da az önce söylediğim teoriyi güçlendiriyor bence... Siz ne dersiniz?
  • Jiraya öldü
  • Evet, Jiraiya'nın ölümünü iyice acıklı yaptılar.
    Merak ediyorum acaba arkasında bıraktığı kod ne idi ? Hani şu kurbağanın üzerinde olan rakamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Evet, Jiraiya'nın ölümünü iyice acıklı yaptılar.
    Merak ediyorum acaba arkasında bıraktığı kod ne idi ? Hani şu kurbağanın üzerinde olan rakamlar.

onu bende merak ettim gizli bi bilgi flnmı ? :)
  • aklımada bişey gelmiyor ne ile ilgili olduğu
  • jiraiya'lı bölümü fazla uzattılar, bittiğine sevindim. yalnız şimdi anime iyi gidiyor, naruto 4. kuyruğunu çıkardı
  • Jiraiya'nın bıraktığı mesajın, kitaplarındaki sayfa numaraları olduğunu tahmin ediyorum. O sayfalarda Pain'in gerçek kimliğiyle ilgili kişileri anlattığını sanıyorum. Jiraiya, Naruto'yu eğitirken kitaplarındaki karakterlerden mutlaka bahsetmiştir ona.. Herşeyi de Naruto'ya bıraktığına göre.. Naruto kafasını çalıştırıp kitapları inceleyecektir herhalde :)

Yalnız Naruto'nun kafası o kadar çalışmaz.. Kakashi'nin kafasında şimşek çakar büyük ihtimalle :)
  • bence tsunade ye anlamlı bir not bıraktı
  • 384. mangayı az önce okudum.

Sasuke ile Itachi arasındaki çarpışmanın bu kadar kısa olacağını, hatta Sasuke'nin Itachi'yi dövebileceğini hiç sanmıyordum. Bu işte bir gariplik var bence... Itachi neden Mangekyou Sharingan'ı kullanmadı acaba?
  • bnde çince sine baktım onemangada ama yazıalrdan bişi anlamadım dogal olarak :P ama dedigin gibi bir iki hareket ten sonra sasuke kılıcın soktuı :) cidden cok kısa olmus bi iş var bunda :S
  • Bende merak ediyorum, Itachi nasıl bu kadar kolay ölebilir diye..
    Jiraiya vs Pein bile kafadan 6-7 bölüm sürmüşken, Manganın kurulumu üzerine olan bir karşılaşmayı bir bölümde bitiremezler..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.