Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
713.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Naruto Manga (spoiler serbest)
  • yeni bölümü izledinizmi ? şu sondaki itachinin yaptığı jutsu yu merak ettim şimdi aradım
    bunu buldum:

Susanoo (Japonca すさのお), Japon mitolojisinde denizlerin ve fırtınaların tanrısıdır. Susanoo, Güneş tanrıçası Amaterasu ile Ay tanrısı Tsukuyomi'nin erkek kardeşidir. Üçü de, İzanagi'den, yüzünü yıkayıp yer altı dünyası Yomi'nin kirlerinden arınmak isterken doğmuşlardır. Amaterasu, İzanagi sol gözünü yıkayınca, Tsukuyomi sol gözünü yıkayınca Susanoo da burnunu yıkayınca doğmuşlardır.

Naruto Manga (spoiler serbest)

herhalde itachi en sona bıraktı teknikse bu teknik baya bi güçlüdür herhalde ve bu teknik yüzünden fırtına çıktı sanırım
    bu iskelet çıkmasından önce

bide bu bulduğumda ingilizce deişik bilgi olabilir ing si olan bakabilir ing pek ii deilde :D

Susano'o (須佐之男命 Susa-no-O-no-Mikoto?, also romanized as Susanoo, Susa-no-O, and Susanowo) in Shinto is the god of the sea and storms..

In Japanese mythology, Susanoo is the brother of Amaterasu, the goddess of the sun, and of Tsukuyomi, the god of the moon. All three were spawned from Izanagi, when he washed his face clean of the pollutants of Yomi, the underworld. Amaterasu was born when Izanagi washed out his left eye, Tsukuyomi was born from the washing of the right eye, and Susanoo from the washing of the nose.

Sources tell of long-standing rivalry between Susanoo and his sister. When he was to leave Heaven by orders of Izanagi, he went to bid his sister goodbye. Amaterasu, suspicious, proposed a challenge on the spot: each of them was to transform an object of the other's into people. Amaterasu created three women from Susanoo's sword while he created five men from her necklace. Claiming the men were hers because they were born of her necklace, Susanoo destroyed her rice fields, hurled a flayed pony at her loom, and killed one of her attendants in a fit of rage. Amaterasu, in fury and grief, hid inside Ama-no-Iwato, the "heavenly rock cave," thus effectively hiding the sun for a long period of time.

Though she was persuaded to leave the cave, Susanoo was punished by being banished from Heaven. He descended to the province of Izumo, where he met an elderly couple. Seven of their eight daughters had been devoured by the eight-headed serpent Yamata-no-Orochi and it was about to come for the eighth, Kushinada-hime (櫛名田比売?). After the couple promised their daughter's hand in marriage to Susano'o, he agreed to slay Orochi. With the aid of eight bowls of sake (one for each head), Susano'o decapitated the monster once it had fallen asleep.

From one of Orochi's tails, Susanoo pulled out a sword, which he named Ama-no-Murakumo-no-Tsurugi ("Sword of the Gathering Clouds of Heaven"), later known as the Kusanagi-no-Tsurugi. The sword was presented to Amaterasu as a reconciliation gift and was later given to her descendant Ninigi along with the Yata-no-Kagami (a mirror) and magatama (sacred jewels) as proof of his divine right to rule.

Izumo

While Amaterasu is enshrined at Ise Shrine, Susano'o is enshrined in Izumo, where he descended when banished from heaven. Izumo is home to the oldest shrines in Japan and is held in the same regard as the most sacred shrine in Japan, Ise Shrine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 1 Mart 2008; 21:32:54 >
  • İzanagi, Yomi'nin kirlerinden arınmak için sağ ve sol gözlerini yıkarken Amaterasu ve Tsukuyomi doğması, bana Itachi'nin kendisine Sasuke'nin gözlerinden birini almaya çalışmasını çağrıştırdı. Yani Mangekyou'nun karanlığından kurtulmak için bir gözünü değiştirmesi gerekiyor.

Bu arada Itachi, Amaterasu'yu daha önce de kullanmış. Jiraiya, bunları kurbağanın midesine hapsettiğinde Itachi mide duvarını delip kaçmıştı. Jiraiya da duvarı delen jutsuya hayret edip kalıntılarından bir kısmını incelemek üzere almıştı. Itachi'nin o zaman kullandığı jutsu, yine Amaterasu imiş. Kafama takılan şey, Itachi o kadar kısa sürede Amaterasu'yu nasıl aktive etti? Sasuke ile dövüşürken baya bi zaman geçmesi gerekmişti halbuki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jiraiyasama

İzanagi, Yomi'nin kirlerinden arınmak için sağ ve sol gözlerini yıkarken Amaterasu ve Tsukuyomi doğması, bana Itachi'nin kendisine Sasuke'nin gözlerinden birini almaya çalışmasını çağrıştırdı. Yani Mangekyou'nun karanlığından kurtulmak için bir gözünü değiştirmesi gerekiyor.

Bu arada Itachi, Amaterasu'yu daha önce de kullanmış. Jiraiya, bunları kurbağanın midesine hapsettiğinde Itachi mide duvarını delip kaçmıştı. Jiraiya da duvarı delen jutsuya hayret edip kalıntılarından bir kısmını incelemek üzere almıştı. Itachi'nin o zaman kullandığı jutsu, yine Amaterasu imiş. Kafama takılan şey, Itachi o kadar kısa sürede Amaterasu'yu nasıl aktive etti? Sasuke ile dövüşürken baya bi zaman geçmesi gerekmişti halbuki...

sasuke itachi'ye aktivleştirmesi için zaman vermedi hep saldırdı ,ondan gecikti.jiraiyanın midesindeyken saldırı gelmiyordu sadece koşuyordu.Hem ölüm korkusu hzlandırmıştır belki :P ya da azimle s.. taşı delermiş o hesap olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezenda -- 3 Mart 2008; 10:43:12 >
  • ya fikrinizi almak istiyorum tobı uchiha obito değil mi?
    çünkü obito kakashi'ye sol sharingan gözünü verdi ve tobinin sadece sağ gözü açık ayrıca maskesinin olma sebebi yüzünün kayalarda parçalanması.saçlarıda benzetiyorum ben.ayrıca my power, uchiha madara's power'ın anlamı sharingan değil mi?uchiha madara diyorlar ama o olması imkansız bence.
  • spoil

tobi obito degil,o "benim gucum,madaranin gucu" derken mangayi ingilizceye cevirenlerin hepsi tobinin madara oldugu konusunda fikirbirligine varmislardi ama kesin degildi,cunku direkt o anlama cikmiyordu,zaten sonra pein "madara bana kyubiyi yakalamami emretti" dedi zetsuya ,orda madaranin tobi oldugu kesinlesti,392nin kapagindada tobi resmi var ve madara hakkinda birseyler soyleniyor,yani %99,9 tobi madaradir.
  • peki neden kimliğini gizliyor.kimde ne saklasın ki?ve neden ezik tavırlar takınıyor?bildiğin gibi obito biraz ezik kalıyordu.
  • esasinda neden kendini gizlediginin bir aciklamasi yok,belki fazlaca dusman kazanmamak icin belki baska nedenlerden,simdilik bunu bilmiyoruz,tobi ezikten ziyade salak tavirlar takiniyor,bende obito olduguna inanalardandim taki pein soyleyinceye kadar,cunku benzerlikler fazlaydi,hala bazi teoriler yok degil,mesela madaranin obitonun vucudunu kullandigi gibi , heralde tobinin maskesinin ardini gorene kadar emin olamiycaz.
  • evet, haklısın.
    birde şöyle bir şey vardı madara kyuubiyle iyi arkadaş.naruto'nun peşinden gitse gitse o gider.giden kişinin tobi olduğunu biliyoruz.bu madara olabilir dedirtiyor bize.
  •  Naruto Manga (spoiler serbest)
  • Poke 393 ü okuyanlar aldı mesajı
  • alamadım
  • Şu sahneyi diyorum yav
     Naruto Manga (spoiler serbest)
  • ya ben sözlükten baktım kesekağıdı yazıyordu.
    bu arada itachi alnına vurdu değil mi sasuke'nin?abiliğimi tuttu son anında.
  • Poke dürtüklemek itmek gibi bir anlama sahip gotcha gibi bişey yani Bir de kötü bir anlamı var onu da benden öğrenmeyin . Abiliği tutmadı ilk baştan beri abisiydi hatta hemen teorisimi yazayım her şeyi yapan Madara idi , İtachi sadece sasukenin güçlenmesini istiyordu belki de kendisinin hiçbir zaman alamadığı intikamını almasını istiyordu her ne kadar bir Akatsuki olsada , Madara için çalışsa da .

İtachi bu hareketi Sasuke küçükken de yapıyordu , küçük aptal şeklinde , beni de işte orası hüzünlendirdi .
  • bak bu olabilir madara'dan emir alıyordu o emri de madara verdi galiba.
    çok güzel bir teori.
  • Öldümü itachi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Poke dürtüklemek itmek gibi bir anlama sahip gotcha gibi bişey yani Bir de kötü bir anlamı var onu da benden öğrenmeyin . Abiliği tutmadı ilk baştan beri abisiydi hatta hemen teorisimi yazayım her şeyi yapan Madara idi , İtachi sadece sasukenin güçlenmesini istiyordu belki de kendisinin hiçbir zaman alamadığı intikamını almasını istiyordu her ne kadar bir Akatsuki olsada , Madara için çalışsa da .

İtachi bu hareketi Sasuke küçükken de yapıyordu , küçük aptal şeklinde , beni de işte orası hüzünlendirdi .

ohaaa süper eğer böyleyse.Abisini bu hale getiren madaraysa gider ondan intikam alır şimdi
  • Aşağıda yazılanlar kesinlikle benim teorilerimdir her ne kadar bir Naruto hayranı olmasam da teoriler ilgi alanımdır , aşağıdaki yazılar birbirleri ile çelişmekte ve yeterince sıkıcı olmaktadırlar (okumadan önce uyarı)

Aslında teorim çok daha kapsamlı ama önce Ero Seninin son anlarında yolladığı mesajı öğrenmem gerekli şimdi yazardım burada da orjinal hikayeyi baltalamak istemiyorum yaratıcılar görürler etkilenirler filan Animeleri izlerken / mangaları okurken en çok yapmayı sevdiğim şey hikayenin akışı ve ilerisi hakkında tahminlerde bulunmak , onun içinde en başından beri İtachi nin Sasukeyi korumaya çalıştığını düşünüyorum ve bir şekilde olanların Madara ile ilgisi var , mesela hikayenin sonunu size söyleyeyim şimdiden 2-3 yıl beklemenize hiç gerek yok Kakashi sensei Naruto nun diğer elementinin Rüzgar olduğunu söylemişti ve Sasuke ye karşı dikkat etmesi gerektiğini (resmi bulabilir miyim bilmiyorum bir bakayım elementlerin yerleşim çemberi vardı hani) ve rüzgarın alevi güçlendireceğini söylemişti tam bir saldırı oluşumu , en yıkıcı ikili ateş ve rüzgar yani Naruto ve Sasuke vs Madara , final savaşının kimler arasında olacağını söyledim şimdi olası senaryoma geleyim Naruto ve Sasuke Madara yı bir şekilde alt ederler (artık bir 20-30 chapter sürer o savaş ) ama kyubilerin enerjilerinin serbest kalmasınn önüne geçemezler ondan sonrası benim içinde karışık (hikayeyi bir şekilde devam ettirmeleri gerek ama ben olsam Naruto yu öldürür Sasuke yi Hokage yapardım) kyubiler kendileri için başka insan formlarımı bulurlar yoksa hepsinin gücü ile sağlam bir şey mi doğar onu bilmiyorum ya da hepsi serbest kalıp direkt olarak mı olaya girerler onuda bilmiyorum yalnız tahmin ettiğim bir şey var o da kyubilerin enerjsinin aktarıldığı yapı (hani o gözleri gitgide açılan çirkin şey) eskiden beri olan bir şey ve çok eskiden insanların bu gücü kullanmak isteyip daha sonra yaptıkları hatadan ve yıkımdan korkup taşıyıcılara mühürlemişler bu enerjiyi bir şekilde bu enerji açığa çıkacak ve tekrar savaşılacak ya da bir başka senaryo Madara en sonunda hedefine ulaşır ve gücü kendinde toplar son büyük savaşta Naruto 9 kuyruk Vs Madara bütün kuyruklular arasında olur . Öff ne yazdım be Not : Kyubi demiş olabilirim bütün kuyruklular ve taşıyıcıları için doğal karşılayın Jinchirukku demek zor geliyor . Neyse çok yazdım bir de anlayamadığım bir nokta var onun içinde aklımdan bir şeyler geçiyor ona da bir deyineyim , neden herkes Naruto nun (herkes dediğim en azından Jiraya ve Tsunade biliyor) 4. hokagenin oğlu olduğunu bildiği halde Naruto ya hiçbir şey söylemiyorlar , bu kadar acı çekmesine sebep oluyorlar , bunun saklamalarının önemli bir sebebi olmalı ayrıca Ero-Sennin Konoha dan ayrılmadan önce diyordu ben kendi öğrencimi tanırım kesin bir planı vardı ki 9 kuyruğu kendi oğlunun içine hapsetti . Kyubuyi bu Dünya ya çağırabilecek tek bir kişi vardı diyor aynı zamanda Ero-Sennin Madara dan bahsediyor onu kontrol edebilen tek kişiden fakat 9 kuyruk Madara ya karşı bu kadar güçsüzse neden Minato 9 kuyruğu oğlunun içene hapsetti , kendimle çelişmeyi seviyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.