Şimdi Ara

Naruto Türkçe Altyazı ! ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım internetten bir sub yapma rehberi bul anlarsın bende vardı bir tane 7-8 sf ydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2n4...4Life

quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

naruto eğlenceli olabilir ama düşündürücü olacağını hiç sanmıyorum anca haftaki bölümü merakla bekletici olabilir bence

yaw bu anime izleyenlerin hepsi ingilizceyi sökmüş insanlarmı benim orta derecede var ingilizcem fakat bazı yerlerde resmen advanced ingilizce giriyor anlayamıyorum yani TR sub yapmak çokmu zor ingilizceyi sökmüş birisi için

Çoğu bölümleri orta seviye ingilizceyle anlayabilirsin.Ara sıra biraz zorlaşıyor ama zorlaştığı yerde ne anlatılmak istendiğini kavrayabiliyorsun.
    Olmadı anlamadığın sözcüğü internetten bak biraz zahmetli olur ama ingilizcenide geliştirirsin.

• bende çok iyi bilmiyorum ama belli yerler hariç hep aynışeyler dönüyor zaten
    seni yakalıycam
    al bakalım

bilmediğin yerde de sözlük devreye giriyor.ben moon sözlük kullanıyorum.ama her sahnede sözlük açarsan izlenmez kesinlikle.
  • Nedir Bu Sasuke Aşkı Millette
  • quote:

Orjinalden alıntı: uchihaitachi

bende çok iyi bilmiyorum ama belli yerler hariç hep aynışeyler dönüyor zaten
    seni yakalıycam
    al bakalım

bilmediğin yerde de sözlük devreye giriyor.ben moon sözlük kullanıyorum.ama her sahnede sözlük açarsan izlenmez kesinlikle.

bende nedendir bilmem kyuubi narutoya aşığım.Allah sonumu hayır etsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.