Şimdi Ara

Naruto Türkçe Altyazı ! ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar divxplanette maalesef çok az sayıda türkçe altyazı bulabildim 48 gb lik arşiv buldum indireceğim fakat yani altyazılarını nerden bulabilirim

• Bleach bildiğim kadarıyla tamamiyle çevrilmiş bir seri değil.İngilizce sub olarak bilabilirsin ama Türkçe yanlış hatırlamıyorsam yanlızca ilk 30 bölümün çevirisi var.
  • ilk 50 bölümünün altyazısını animeso'da bulabilirsin. gerikalanını ise naruto fan tr sitesi çevirmeye başladı.

http://www.animeso.net/

http://narutofantr.asianfreeforum.com/
  • şinigami hocam ne bleach'i.

bu arada naruto nası 48 gb oluyor anlamıyorum.300 bölüm olsa bile(o kadar bölüm yoktur.) o kadar tutmaz.realitylapse'den indir ne güzel rmvb olarak.
  • filmleri unutma, büyük ihtimalle onlarda dahil edilmiştir. ama genede 48 gb etmez gibime geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

şinigami hocam ne bleach'i.

bu arada naruto nası 48 gb oluyor anlamıyorum.300 bölüm olsa bile(o kadar bölüm yoktur.) o kadar tutmaz.realitylapse'den indir ne güzel rmvb olarak.

25 bölüm 1 dvd ye sığıyor bende de yani tutuyor avi olunca
  • naruto fan sitesi var 30mb lık rmvb ler halinde her bölüm rapidde aman kaçırma ordan indir ben ordan indirdim siteyi bulunca yazarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellBridge

naruto fan sitesi var 30mb lık rmvb ler halinde her bölüm rapidde aman kaçırma ordan indir ben ordan indirdim siteyi bulunca yazarım

adam 48 gb yi indircem demiş..demekki kota sorunu yok bırakın kaliteli indirsin ne rmvb si
  • rmvb kalitesiz değilki bendekilerin sadece bir tanesi kaliteli değil diğerleri hep kaliteli.Kota açısından dememiştim arşiv yapacaksa eğer dvd ye kolay çeker diye demiştim.Site de sanırım asianforum lu olanıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakai -- 24 Haziran 2008; 13:59:06 >
  • quote:

rmvb kalitesiz değilki bendekilerin sadece bir tanesi kaliteli değil diğerleri hep kaliteli.Kota açısından dememiştim arşiv yapacaksa eğer dvd ye kolay çeker diye demiştim.Site de sanırım asianforum lu olanıydı.

sanırım adam gibi bir mkv formatında anime indirmedin rmvb ye kaliteli diyorsan
  • kaliteli derken adi değil anlamında söyledim yoksa hd falan rmvb den kat kat daha iyyi biliyorum tabii.
  • rmvb lerin 80 mb civarı olanlarının bazıları idare eder olabiliyor ama bir kere indirmiştim 30mb lık olanlarından izlenecek gibi değildi bahsettiğim hd animeler değil normal animeler bu arada
  • arkadaşlar 1-50 bolum arasındaki turkçe sublari nerden indirebilirim bendekilerin hepsi avi formatında bir tane dizi 180 mb civarında yani filmler falan butun herşey dahil 48 gb maalesef filmlerde dvd formatında....zaten işte dediğim gibi türkçe sub linki verebilecek olan varmı 1-50 arası en azından....
  • umarım bunlar işini görür

Naruto Sezon1 Çevirileri
    Naruto Sezon2(26-48) Çevirileri
    Naruto Sezon2(49-50) Çevirileri

NOT:www.animeso.net sitesinden alıntıdır.siteden takip edebilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

şinigami hocam ne bleach'i.

naruto şuan toplam 283 bölüm ama bu hafta bir bölüm daha çıkıyo ve her bölüm 170 mb orda hesabladım yüz bölüm 17gb 200 bölüm 34 gb 284 bölüm 48 gb oluyo bunun filmleride var 4-5 tane her biri 1gb desek 53 gb oluyo

abi altyazıya gelince en iyisi şöyle yap önce bölümle ilgili türkçe mangayı oku daha sonra bölmü izle

• mangayla anime paralel gitmiyor bildiğim kadarıyla.
  • quote:

mangayla anime paralel gitmiyor bildiğim kadarıyla.

şöyle gidiyo manga animeden bi 100 bölüm daha önde ama mangada narutonun katıldığı görveler yok örneğin shippudendan önce bir 80 bölüm ana konudan sapma olup naruto diğer geneinle birlikte görevlere gidiyodu onlar mangada yok
  • arkadaşlar nden narutonun 63 bolumden sonrasını çevirmediler çok fazla hayranı var TR de yani buna rağmen fos fos animeler çevriliyorken narutonun çevrilmemesi çok ilginç takıldım 63. bölümde resmen ağlıcam ya çok guzel anime hem eglenceli hem düşündürücü böle...
  • naruto eğlenceli olabilir ama düşündürücü olacağını hiç sanmıyorum anca haftaki bölümü merakla bekletici olabilir bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

naruto eğlenceli olabilir ama düşündürücü olacağını hiç sanmıyorum anca haftaki bölümü merakla bekletici olabilir bence

yaw bu anime izleyenlerin hepsi ingilizceyi sökmüş insanlarmı benim orta derecede var ingilizcem fakat bazı yerlerde resmen advanced ingilizce giriyor anlayamıyorum yani TR sub yapmak çokmu zor ingilizceyi sökmüş birisi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 3 Temmuz 2008; 2:16:57 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.