Şimdi Ara

Marvel's Avengers Türkçe Yama İstek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
21.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yamasını birileri yapabilir mi, yada yaması yapılabilecek türde bir oyun mu, oyun online odaklı olduğundan merak ediyorum?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Marvel's Avengers Türkçe Yama Hakkında Bilgiler

Marvel's Avengers oyununun Türkçe yama arayışında mısın? Eğer öyleyse, doğru yerdesin. Bu metinde, Marvel Avengers Türkçe Yama hakkında bilmen gereken her şeyi bulacaksın.

Marvel's Avengers Türkçe Yama Nedir?

Marvel's Avengers Türkçe Yama, oyunun orijinal İngilizce dilini Türkçe'ye çeviren bir topluluk yapımı eklentidir. Bu yama, oyunu Türkçe olarak oynamana ve hikayeyi ve diyalogları kendi dilinde anlamana olanak tanır.

Marvel's Avengers Definitive Edition Türkçe Yama

Marvel's Avengers: The Definitive Edition için de bir Türkçe yama mevcuttur. Bu yama, oyunun tüm ek içeriklerini de içermektedir.

Marvel Avengers Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Marvel Avengers Türkçe Yama'yı yüklemek basit bir işlemdir. İşte adım adım talimatlar:

1. Yama dosyasını indir.
    2. Oyunun kurulu olduğu dizine git.
    3. Yama dosyasını bu dizine kopyala.
    4. Bilgisayarını yeniden başlat.

Marvel Avengers Türkçe Yama ile İlgili Önemli Bilgiler

• Yama, oyunun orijinal dosyalarını değiştirmez.
    • Yama, online oyunda hile olarak algılanmaz.
    • Yama, düzenli olarak güncellenir ve yeni oyun sürümleriyle uyumludur.

Sonuç

Marvel's Avengers Türkçe Yama, oyunun keyfini kendi dilinde çıkarmak isteyen Türk oyuncular için harika bir kaynaktır. Yukarıdaki adımları takip ederek, Marvel Avengers'ı kolayca Türkçe olarak oynamaya başlayabilirsin. Oyunu Türkçe olarak deneyimlemek, hikayeyi ve karakterleri daha iyi anlamana yardımcı olacak ve genel oyun deneyimini geliştirecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ona bakıcaz.
  • Oyun online odaklı ve sürekli yeniden güncellenecek hikayeler falan gelecekmiş. Eğer varsa böyle her güncelleme geldiğinde çevirmeye istekli bir ekip ellerinden öper
  • O oyuna yama istenmez. Oyun loot yapma oyunu olmuş. Online oynansın diye. 3-4 kişi toplanıp arkadaşlarla sarı renkli item düşürmeye çalışıyorsun. Steam da yere çaktı zaten yüzde 60 olumlu oy almış. Rezalet tam çünkü süper kahraman oyunu asla bu kadar düşük yüzdeli oy alamaz heleki bu kadar bütçe ayrıldıysa. Oyun kısacası online oyun tarzında boş bir oyun. Yama yapılmasa hiç bir şey kaybetmezsiniz
  • Var mı bir gelişme

• Yama yapmaya değecek bir oyun değil,135gb'lık bir çöp yapmışlar

Marvel's Avengers Türkçe Yama İstek
  • Oyunun toolu daha stabil değil olduğunda bakicam.
  • 10 saat hikayesi var yama gerekir
  • yok mu bi gelişme

• Şu oyunada yama istemezsiniz arkadaşlar. Çööööööööp

• ŞenapCenabettin Ş kullanıcısına yanıt

Herkesin oyun zevki farklıdır, belki ben de bu tarz oyunları seviyorum, hangi oyuna yama isteyip istemeyeceğimi de başkasına sormam gerekmediğini düşünüyorum. Yaması yapılır veya yapılmaz orası da çevirmen arkadaşlara kalmış bir şey.

• bence yapılsın ben oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmetin Dunyasi -- 15 Kasım 2020; 22:56:54 >
  • Up
  • Biraz oynadım hikayesi çok güzel bence çevirilmesi gereken bir oyun. Hikayeyi daha iyi anlamak için.

• yok mu bir gelişme yahu

• Oyunun Dil dosyalarını buldum gelişme yoksa yardım ederim

• Sanırım tool sıkıntısı vardı

• Oyun öyle duruyor yama yapılsa da oynasak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BA5D8EAE5

Sanırım tool sıkıntısı vardı

TOOLDA BULDUM SAYILIR TOMB RAİDER 2013 TOOLUU İLE AYNIYMIŞ AMA TOMB RAİDER 2013 TOOLUNU BULSAM BAŞLARIM :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.