Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) (DEEPL PRO) ![]() Yama Bilgileri Türkçe yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur. Türkçe yama bütün platformlarda çalışır. Türkçe Yama Düzenlenmiş makine (DeepL) çevirisidir. Türkçe Yama v6 olarak güncellenmiştir.v6 ile çeviride iyileştirmeler yapılmıştır. Emeği Geçenler VolkTyson \ Sweaty Kurulum Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz. Yama Kaldırma Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki Spiderman2_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz. NOT NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz. NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir. NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor. NOT 4: Gördüğünüz veya karşılaştığınız çeviri hataları olursa, bize bildirmeniz durumunda yamaya güncelleme vereceğiz. Oyunu kendimizde oynadığımız için, yama sürekli güncellenecektir. ***Arkadaşlar yamayı kurduktan sonra oyunu açılmayan arkadaşlar için çözümü söylüyorum. Bilgisayarlarınızda vc redist x64 yok. Ondan dolayı bu hata oluyor. İnternetten vc redist x64 indirip kurun, varsa da onarın ve pcyi yeniden başlatmanızı isteyebilir. Başlatın ve tekrar oyunu açmayı deneyin. Sorunsuz açacaktır. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz.*** LİNKLER Türkçe Yama V6 Link: https://www.mediafire.com/file/gp9ysj41z650p0b/Marvel+Spiderman+2+Türkçe+Yama+V6.rar/file Discord Link: https: https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Kurulum ve Hata Çözümleri Videosu ![]() Calpyso ekibi olarak Marvel' Spider-Man 2 Türkçe çevirisini hazırlayıp, paylaştık. Bu videoda size kurulumunu ve hata çözümlerini göstereceğiz. Herhangi bir sorun yaşarsanız bizlerle discord üzerinden hızlı bir şekilde iletişime geçebilir ve destek alabilirsiniz.
Yeni yamalardan, güncellenen yamalardan daha hızlı şekilde haberdar olmak, hızlı bir şekilde destek almak ve yamaları direkt indirebilmek için alttaki linkten discord sunucumuza katılabilirsiniz.
Discord Link :https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS
Donanım Haber Konu Linki : https://forum.donanimhaber.com/marvel-s-spiderman-2-turkce-yama--160600261
Hata Çözümleri :
1 - Silinecek Dosya İsmi : Spiderman 2.rne dosyası
2 - Açılmıyorsa yüklenilmesi gereken : "vc redist x64" https://www.youtube.com/watch?si=7tWZ3YZg8tVosEbe&v=Rkb5anNE5HA&feature=youtu.beOyun İçi Görüntüler ![]() Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 25 Şubat 2025; 17:10:9 > |
Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama

-
-
Şimdiden ellerinize sağlık hocam. DeepL ile Pro arasında çeviri anlamı açısından bir fark ve iyileşme var mıdır?
-
Yani çok aman aman bir fark yok gibi ama geliştirilme aşamasında olan bir özellik var. O özellik bizim dilimiz içinde gelirse, o zaman her şey daha hızlı ve daha düzenlenmiş halde olacak.
-
İyi ki varsınız, elinize emeğinize sağlık beklemedeyiz.
-
Hocam özlemiştik seni. Ellerine sağlık 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elinize saglik hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Efsane geri döndü @volktyson
-
Elinize sağlık. Çıkmasını dört gözle bekliyorum.
-
tahmini olarak ne zaman gelir hocam beklemedeyiz
-
Beklemedeyiz. Teşekkürler.
tahmini bir çıkış saati günü var mı köşede yatıyor oyun öyle metinleri anlayamadığım için oynamıyorum da beklemedeyim
-
Bugüne yetiştirmeye çalışıyoruz arkadaşlar, v1 bugün kesin yayınlarız. Oyunu bende merakla beklediğim için direkt oynamaya başlayıp, sürekli güncelleme vereceğiz.
-
Elinize, emeğinize sağlık kolay gelsin.
-
kral tahmini olarak ne zaman yayınlanır
-
Hocam gerçekten iyiki varsınız ya teşekkür ederiz emekleriniz için yamayı bekliyor olacağım saygılar.
Koskoca firmalar sizin kadar olamıyor.Elinize sağlık.
Teşekkür ederiz kolay gelsin.
-
Destek mesajlarınız ve güzel sözleriniz için teşekkür ederiz. Şuanda çeviri kısmı bitti. Oyun içinde cümlelerde gözükmeme hatası olmaması için gerekli kodları düzenliyorum. Her cümlenin değeri farklı olduğu için tek tek eklemek biraz zaman alıyor. Yarısını bitirmiş durumdayım, yarısı kaldı. Bunlar bittikten sonra oyun içi testlere başlayacağım. Tahminime göre bir aksilik olmazsa 7 8 gibi v1 yayınlarım. Sürekli bakamıyorum ama ara ara gelip son durum hakkında bilgilendirme yapacağım arkadaşlar. İlginiz için teşekkürler.
-
Merhaba, bugün içinde çıkar mı acaba? Ona göre şu paralı olan malum çeviriye bakacağım da, oyuna o kadar para verdikten sonra çeviriye para vermek istemiyorum açıkçası umarım bu gün çıkar.
Acele etmenize gerek yok hocam. Yeter ki güzel bir çeviri olsun, geç olsun sıkıntı yok. Zaten ufak tefek şeyleri güncelleyip yayınlıyorsunuz. Bu konuda çok takdir ediyorum sizleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Yani çok aman aman bir fark yok gibi ama geliştirilme aşamasında olan bir özellik var. O özellik bizim dilimiz içinde gelirse, o zaman her şey daha hızlı ve daha düzenlenmiş halde olacak. |
Türkçe Yama v4 olarak güncellenmiştir.v4 ile çeviride iyileştirmeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellendi. V3 üzerine kurup yükleyebilirsiniz, yönetici olarak başlatmanız yeterli olacaktır. Yamayı güncellemeye devam ediyorum ve az önce %100 save dosyasına ulaştığım için V5 güncellemesi büyük bir güncelleme olacak. Oyunun her şeyi açık olduğu için, her şeyi daha rahat ve hızlı görüp, düzenleme şansımız olacak. Şimdiden bilgilendirmesini vermek istedim. Bu geceden itibaren v5 güncellemesi için düzenlemelere başlayacağım. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz... |
Arkadaşlar v2'yi 13:00 gibi paylaşacağım bilginiz olsun. Şimdi biraz dinlenmem gerekiyor. Uyandıktan sonra kaldığım yerleri düzenleyip paylaşacağım. |
Bu adamın değerini bilin... Para ile ürün satanlar bu kadar arkasında durmaz |
Destek mesajlarınız ve güzel sözleriniz için teşekkür ederiz. Şuanda çeviri kısmı bitti. Oyun içinde cümlelerde gözükmeme hatası olmaması için gerekli kodları düzenliyorum. Her cümlenin değeri farklı olduğu için tek tek eklemek biraz zaman alıyor. Yarısını bitirmiş durumdayım, yarısı kaldı. Bunlar bittikten sonra oyun içi testlere başlayacağım. Tahminime göre bir aksilik olmazsa 7 8 gibi v1 yayınlarım. Sürekli bakamıyorum ama ara ara gelip son durum hakkında bilgilendirme yapacağım arkadaşlar. İlginiz için teşekkürler. |
Arkadaşlar sorularınıza topluca cevap vereyim. Korsanda da çalışacaktır, bir sorun olacağını düşünmüyorum. Yamayı normalde yayınlayacaktık ama bazı kontrol isimleri bazı yerlerde farklı isimle geçtiği için, hepsini tekrardan bir kontrol ediyoruz düzgün olması için, o yüzden biraz daha bekleticez sizi, v1 olarak versekte, en azından temel şeylerde hata olmamasına özen göstermeye çalışıyoruz. |
Merhaba arkadaşlar, v5'i bu akşam yayınlayacağım. v5 için çok uğraştık, umarım beğenirsiniz. Kostümler, arayüz, yetenekler, beceriler, aletler, hareket listesi gibi yerlerin hepsine elle müdahale ederek, bütün oyuna yedirdik. Bildirilen önemli sahnelerdeki, ufak hataların olduğu yerlerdeki çevirileri, el çevirisi yaptım. Ancak bana atılmayan yerlerden, haberimin olmadığı kısımlar varsa ki, elbette ufak tefek hatalar kalmıştır ama oyunu etkilemeyecektir. V5'i paylaştıktan sonra, sonunda bende oyuna sıfırdan başlayabileceğim için, gördüğüm hikaye kısmındaki yerleri düzeltip, v6, v7 şeklinde güncellemeler devam edecektir. 20:00 - 20:30 arası v5 yayınlarım, bekleyenler varsa, bilgisi olsun. |
Benzer içerikler
- marvel spider man türkçe yama pc
- indiana jones and the great circle türkçe
- mort translate
- taxi life a city driving simulator türkçe yama
- monster hunter world türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X