Bu yama bugün çıksın artık 2. babamsın kral |
Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama (4. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar oyun büyük olduğu için her ilerlediğim yerde ufak tefek gözüme çarpan her şeye el atasım geliyor. Tercihi sizlere bırakayım. İsterseniz 22.00a kadar hazır hale getirip paylaşabilirim. Paylaştıktan sonra düzenlemeye devam edip v2 v3 diye güncelleyebilirim. İsterseniz de iyice güncelleyip paylaşırım gece veya yarın olacak şekilde, siz nasıl isterseniz öyle yapalım.
-
yolla reyiz hafta sonuna spiderman oynayarak girelim sonrasına sonra bakarız :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjorsarsyla -- 31 Ocak 2025; 21:24:31 > -
kral sabah erken olacaksa bekleyelim
-
Abi bol hatalıysa gece çıkar fakat hata çok yoksa sen bilirsin. Yarına kalmasın fakat bence.
-
Dostum gerçekten yaptığınız uğraş için çok teşekkür ederiz. Bu kadar düşünmeniz bile türkiyenin iyi insanlarla dolu olduğunu gösteriyor. (umarım tr'desinizdir :D) en geç 23:00'a kadar yetiştirirseniz çok muhteşem olur. Saygılarımla üstad.
-
Sabah gene 10 11 gibi olabilir ama daha sonrası olmasın bence
-
üstat valla 22:00 gibi yayınla, tam çeviri ile oynamak isteyen zaten bekleyecektir. fakat yarın işi olan için paylaşırsan en azından 1-2 saat vakit geçiririz çok makbule geçer şuanlık haliyle paylaş sana zahmet. yaptığın büyük hizmet için çok sağol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habbassaka -- 31 Ocak 2025; 21:26:46 > -
22:00 gibi gelirse muhteşem olur üstad
-
Hocam bence şuan olduğu haliyle paylaşın biz bir oyunun içine dalalım sonrasında siz güncelledikçe bizde yeni sürümlerle devam ederiz . Bence 22:00’a kadar paylaşın . Emeğiniz için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RKC55 -- 31 Ocak 2025; 21:26:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Discorddan da genelde paylaş, başlayalım da sonrasında sabaha v2 v3 gelir zaten şeklinde, o zaman ben son düzenlemeleri yapıp hemen 22.00a yetiştireyim. Yarın sabaha v2 v3 hali hazır olur, belki gece de olur. O şekilde ilerleyelim
-
10 da gelsin bence
-
23:00 a kadar yetişirse iyi olur kral hata olmasın hiç seviliyosun❤️❤️❤️❤️
-
10da gelsin kral lütfen
-
discord adresi ne
-
Tamamdır arkadaşlar o zaman 22.00a yetiştiriyoruz. Çünkü yeni yerleri görmem için oynamam ve açmam, düzenlemem gerektiği için daha da fazla vakit kaybı oluyor. Ben dönüyorum şimdi, 22.00da görüşürüz
-
kral kurduk diyelim 2. yaamayı üstüne kurabiliyor muyuz
-
Evet, kurabileceksiniz.
-
discord adresi varmı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X