Şimdi Ara

Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
332
Cevap
22
Favori
40.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dönüşün muhteşem oldu üstat eline sağlık, ama acele etmene gerek yok ne zaman müsait olursan yani.

@volktyson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 31 Ocak 2025; 17:21:10 >
  • Elinize sağlık sizin sayanizde hikayeli oyunları aanlayarak oynuyoruz emeğinize sağlık.

• Eline sağlık kral

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün mesajınızı görmediğim için gittim ananymous çeviri üyeliği satın aldım 200 tl boşu boşuna gitti  

• umarım hızlı ve güzel bir şekilde çıkarırsınız,Türkçe yamada tek güvenimiz siz kaldınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxx Mulder

Acele etmenize gerek yok hocam. Yeter ki güzel bir çeviri olsun, geç olsun sıkıntı yok. Zaten ufak tefek şeyleri güncelleyip yayınlıyorsunuz. Bu konuda çok takdir ediyorum sizleri.

Oyun içinde kodsal hata kalmaması için hepsini düzeltiyorum şuanda, bitti sayılır. Oyun içi teste ve oyun içi düzenlemelere geçince zaten v1 verdikten sonra v2 v3 seri şekilde gelecek. Oyuna dalmak için bende sabırsızım, oynayıp oynayıp güncellerim. Hatta oynayacak arkadaşlardan gördüklerini atmak isteyen varsa, bir kanal açıp oradan daha seri bir şekilde de, daha iyi seviyeye getirmeye çalışabiliriz.

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, rica ederiz. Valla bayadır bu oyunu bekliyordum. Bende sizler gibi sabırsızım, o yüzden yama bitse de girişsem diye acele ediyorum  

• Güveniniz ve ilginiz için teşekkürler arkadaşlar, çeviri kısmında şuan tek olduğum için o yüzden biraz yavaş ilerliyor ama bu akşam kesin paylaşırız. Ara ara tekrar bilgilendirme yapacağım. Sorularınız varsa sorabilirsiniz.

• @volktyson üstad bir arada Horizon Zero Dawn Remastered için yama çalışması yapabilrseniz çok iyi olur. Bu oyunu yetim bıraktılar. Türkçesi olmadığı için deneyemedik Remaster versiyonunu.

• Aynen benim de aklımda o oyun. Volktyson hocam bıraktığından beri birçok oyundan mahrum kaldık 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @volktyson hocam crack oyunda çalışır mı ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhteşem bir yama

• güzel

• beklemedeyim hocam,şimdiden ellerinize sağlık.

• sadece steam ve epic içinmi yoksa crackte de çalışırmı

• Tr çıkmayan oyuna para yok. Sen git 25 dil ekle tr koyma

• Yaklaştık umarım çok iyi bir iş çıkarırsınız.

• kral malum site çeviriyi yapmış tahmini seninki ne zman çıkar

• Selamun aleyküm hocam tekrar teşekkür ederiz. Tahmini olarak bugüne yetişir mi? bilmiyorum derseniz eyvallah.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.