Şimdi Ara

Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
26
Favori
61.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Rica ederiz, iyi oyunlar Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama 

• Öncelikle elinize sağlık yamayı sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. oyunu biraz modlamak istiyorum resimde gördüğünüz script olmayan modları kurup üstüne tr yama kurunca sıkıntı yaşamıyorum ama script modları kurduktan sonra tr yamayı kurunca veya tam tersini yapınca son yüklediğim yamayı kullanabiliyorum sadece. Var mıdır bir çözümü hem script modları kullanıp hem de yamayı kullanabileceğim bir çözüm?

Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama

• quote:

Orijinalden alıntı: SubZeroWins

Öncelikle elinize sağlık yamayı sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. oyunu biraz modlamak istiyorum resimde gördüğünüz script olmayan modları kurup üstüne tr yama kurunca sıkıntı yaşamıyorum ama script modları kurduktan sonra tr yamayı kurunca veya tam tersini yapınca son yüklediğim yamayı kullanabiliyorum sadece. Var mıdır bir çözümü hem script modları kullanıp hem de yamayı kullanabileceğim bir çözüm?

Bizim verdiğimiz dll dosyalarıyla çakışıyordur büyük ihtimal, bakmak lazım modların verdiği dosyalara falan ama ne zaman bakabilirim bilmiyorum.

• volktyson kullanıcısına yanıt

Çok büyük sıkıntı değil oyunun hikayesini bitirip gerisini İngilizce oynarım büyük ihtimalle de amacım aynı sorunu yaşayanlar için düzenleme olursa iyi olur olmaz ise de canınız sağ olsun, ellerinize sağlık tekrardan.

• SubZeroWins S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler geri bildirimin için, rica ederiz. İyi oyunlar Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama 

• Güncelleme 1.305 ile türkçe yama uyumlumu dur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • russtem R kullanıcısına yanıt

Hocam ben denedim, oynanıyor.

• unraiser kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sağolun🫡

• russtem R kullanıcısına yanıt

305 de çaışmıyor bende yama. çok enteresan. kaldırınca çalışıyor oyun. 131 surumunde çalışıyordu yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parola13 -- 7 Mart 2025; 23:7:11 >
  • parola13 P kullanıcısına yanıt
    O zaman bekleyelim biraz volktyson hocam söyler bizlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi russtem -- 7 Mart 2025; 23:29:36 >
  • Bütün sürümlere uyumlu normalde yama, çalışması lazım

böyle bir hata çıkıyor. ayrıca yama kaldırırken oyun çalışırken yama kaldırılmaz diyo ama yine de kaldırıyor. ama oyun falan çalışmıyor

• parola13 P kullanıcısına yanıt

Oyunun ana dosya konumunda spideran2.rne dosyası vardır, onu silersen çalışır

Mc yama yukleyicisinsen denedim oldu ama yama kalitesi hangisi daha iyidir bilmiyorum. Tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.