Rica ederiz, iyi oyunlar |
Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama (22. sayfa)

-
-
Öncelikle elinize sağlık yamayı sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. oyunu biraz modlamak istiyorum resimde gördüğünüz script olmayan modları kurup üstüne tr yama kurunca sıkıntı yaşamıyorum ama script modları kurduktan sonra tr yamayı kurunca veya tam tersini yapınca son yüklediğim yamayı kullanabiliyorum sadece. Var mıdır bir çözümü hem script modları kullanıp hem de yamayı kullanabileceğim bir çözüm?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SubZeroWinsÖncelikle elinize sağlık yamayı sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. oyunu biraz modlamak istiyorum resimde gördüğünüz script olmayan modları kurup üstüne tr yama kurunca sıkıntı yaşamıyorum ama script modları kurduktan sonra tr yamayı kurunca veya tam tersini yapınca son yüklediğim yamayı kullanabiliyorum sadece. Var mıdır bir çözümü hem script modları kullanıp hem de yamayı kullanabileceğim bir çözüm?
Bizim verdiğimiz dll dosyalarıyla çakışıyordur büyük ihtimal, bakmak lazım modların verdiği dosyalara falan ama ne zaman bakabilirim bilmiyorum.
-
Çok büyük sıkıntı değil oyunun hikayesini bitirip gerisini İngilizce oynarım büyük ihtimalle de amacım aynı sorunu yaşayanlar için düzenleme olursa iyi olur olmaz ise de canınız sağ olsun, ellerinize sağlık tekrardan.
-
Teşekkürler geri bildirimin için, rica ederiz. İyi oyunlar
-
Güncelleme 1.305 ile türkçe yama uyumlumu dur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben denedim, oynanıyor.
-
Teşekkürler sağolun🫡
305 de çaışmıyor bende yama. çok enteresan. kaldırınca çalışıyor oyun. 131 surumunde çalışıyordu yama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parola13 -- 7 Mart 2025; 23:7:11 > -
O zaman bekleyelim biraz volktyson hocam söyler bizlere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi russtem -- 7 Mart 2025; 23:29:36 >
Bütün sürümlere uyumlu normalde yama, çalışması lazım
-
böyle bir hata çıkıyor. ayrıca yama kaldırırken oyun çalışırken yama kaldırılmaz diyo ama yine de kaldırıyor. ama oyun falan çalışmıyor
-
Oyunun ana dosya konumunda spideran2.rne dosyası vardır, onu silersen çalışır
-
Mc yama yukleyicisinsen denedim oldu ama yama kalitesi hangisi daha iyidir bilmiyorum. Tesekkur ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X