Şimdi Ara

Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
20 Misafir (3 Mobil) - 17 Masaüstü3 Mobil
5 sn
356
Cevap
25
Favori
47.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Türkçe yama exesini yönetici olarak başlatırsan, sorun çözülür.

• brnbry kullanıcısına yanıt

Rica ederim, iyi oyunlar Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama 

• Suicide Squad: Kill The Justice League ve Marvel's Avengers: Definitive Edition oyunlarına da yama bekliyoruz.

• Keşke bütün makine çeviri yamalar bu şekilde olsa. Sürekli güncellenmesi de ayrı bir güzellik. Teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: PowerGrab244

Suicide Squad: Kill The Justice League ve Marvel's Avengers: Definitive Edition oyunlarına da yama bekliyoruz.

Şuanda iki kişi olduğumuz için bu sıra geçmişe dönük yama yapmamız biraz zor gibi duruyor. Yeni çıkan oyunlara öncelik verip yetiştirmeye çalışıyoruz. İleride ekibi genişletirsem, o zaman el atarız.

• keles71 kullanıcısına yanıt

Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Rica ederiz, iyi oyunlar Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama 

• lostideas L kullanıcısına yanıt

hocam bu bahsettiğiniz Cheat Evolution trainer'ı indirdim ve çalıştırdım ancak teleport to waypoint özelliğini aktif etmek istiyorum fakat pro üyelik istiyor o da ücretli, siz nasıl yaptınız acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digi_boy2006 -- 9 Şubat 2025; 0:19:41 >
  • steam deckte ilk defa türkçe yama kuramadım bununla ilgili bir çalışma var mı ? veya deneyen arkadaşlar var mı ?

• Elinize, emeğinize sağlık.

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt

Kardeşim hayır, ücretli üyelik almanız gerekmiyor. Hile seçeneklerini mause ile tıklayıp aktifleştirmek için pro üyelik istiyor sadece dikkat edin. Siz klavye kullanacaksınız, o ücretsiz. Yani control ve 3'e basarak aktifleştireceksiniz, o kadar. (tabi numpad-sayısal tuş takımı kullanarak 3'e basacaksınız.)

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt

Fling in öğreticisini indir son güncelleme ile çalışıyor

yada Lingon 2.0 öğreticisini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstDr3aM -- 9 Şubat 2025; 13:25:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğinize sağlık arkadaşlar. Sağolun.

• taylo84 T kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, iyi oyunlar Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama 

• torrent (fitgirl) indirdim oyunu çalışır mı

edit: çalıştı ama çeviri kötü. az buçuk ingilizceniz varsa adam akıllı bir yama çıkana kadar ingilizce oynayın. makine çevirisinin kullandığı türkçeyi anlamak daha zor, cümleler arasında bağlam yok. keşke chatgpt'ye yaptırsaydın deepl'da cümle cümle yerine çevirmek yerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 11 Şubat 2025; 6:16:4 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.