Şimdi Ara

Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
25
Favori
47.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yamayı kurdum ,oyunu başlatırken hata verdi.Yamayı silince açıldı oyun.

• melegim123 kullanıcısına yanıt

Ne hatası aldın ve oyunu hangi platformdan oynuyorsun

• volktyson kullanıcısına yanıt

Korsan sürümü ,güncelleme 1.2

Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama

Oyunun dosya konumunda spiderman2.rne dosyası vardır, onu silersen düzelir.

Düzeldi hocam.Teşekkür ederim.

Rica ederim, iyi oyunlar

• teşekkür ederim . hakkını helal et.

• djduke kullanıcısına yanıt

Rica ederim, helal olsun Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama 

v1 le oyuna başladım v4 sürümündeydim en son.V1 deykende öyle aman aman anlaşılmayan kısımlar yoktu.Güzel iş başarmışsın.Yeni çıktım oyunda yarın v5 le devam edicem bende.Yan görev vs hepsini yapıyorum.Sadece bi kaç yerde ufak ingilizce cümleler vardı ama oyunun aksiyonundan ss almayı unuttum :)

• Keyifli ve Çilesiz bir Spider Man Deneyimi İçin

Arkadaşlar, oyunun her açıdan ilk oyundan daha gelişmiş ve ileride olduğunu söylemek isterim. Özellikle ilk başlarda temposu mecera, hikaye, aksiyon ve sürükleyiciliği çok iyiydi. Tabi özellikle hikaye odaklı olanlar ve aşırı hammaliye ve hikayeye ciddi katkısı olmayan gereksiz, ıvır zıvır iş yapmak istemeyen, manasız efor sarf etmek istemeyenler için güzel seçenekler var. Bunlar oyun ayarlarında da kısmen mevcut, mutlaka gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Bunun haricinde bazıları oyunun oynanışının ilk oyun gibi olduğunu söyleyenler kısmen hatalı. Evet ilerledikçe mücadele sekansları elbette tekrara düşüyor ama çok sayıda farklı özellikler mevcut ve bunlar zamanla açılıyor. Ben şahsen bunları beklemeden açabilmeniz için trainer kullanmanın iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum. Farklı güç ve komboları bu şekilde açarsanız, zengin bir oynanış deneyimine daha baştan sahip olabilirsiniz.

Ayrıca ilerledikçe gördüm ki, ne yazık ki, bu oyunda da pek çok oyunda olduğu gibi oyunu doldurup, süresini uzatmak için bir sürü şey eklenmiş ve bunun da haddinden fazla suyunu çıkarmışlar. Bence buna sabredilmez, hele de trainer kullanmadan hiç uğraşılmaz. (Özellikle belli bir yaşın üzerinde olup, uzun bir süredir oyun oynayan, hikaye odaklılara göre hiç değil.) Şöyle ki, oyun sürekli şuraya git, buraya git diye görevler veriyor ve siz ana hikayeden devam etmeyi tercih etseniz bile mesafeler hayli uzun. Bu bir süre sonra çin işkencesine dönüyor. Evet hızlı seyahat imkanı var ama o da apayrı bir sıkıntı. Mesela 10 tane bölge var, bu bölgenin hızlı seyahatini açabilmek için, belki 10 ayrı yan görev ve toplanabilirler var ve bunları öyle gider gitmez yapamıyorsunuz, mücadele sekansları da var. Yani hızlı seyahatlerin tamamını açmanız için hiç de makul olmayan çok aşırı bir zaman harcamak, ana hikayeden kopmak ve ciddi efor sarf etmek gerekiyor. Bu konuda ikisini de beraber kullanabileceğiniz iki seçenek mevcut, trainer kullanarak. Trainer kullanarak kostüm teknoloji özelliklerini geliştirerek daha hızlı mesafe kat edebilirsiniz. Ama bunlar da yetersiz kalıyor. Cheat Evolution trainer’ında mevcut olan teleport to waypoint özelliğini aktif ederek, haritayı açarak, görevin olduğu yere yer işareti koyup, tekrar oyuna geri dönüyorsunuz ve anında gitmeniz gereken yere ulaşıyorsunuz. Doğrusu bunu hararetle tavsiye ederim. Çok konforlu. Herkese keyifli ve çilesiz bir Spider Man deneyimi diliyorum.

• Oyunun aksiyonu ve atmosferi çok sardı beni de ama optimizasyon biraz daha iyi olsaydı, daha iyi olabilirdi. Rica ederim, beğenmene sevindim. İyi oyunlar Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama 

• v5 yaması yeni 1.205 güncellemesiyle cakısırmı

• nacre26 N kullanıcısına yanıt

Herhangi bir sorun olmaz, yama çalışıyor.

• steam deck de her oyuna türkçe yama kurabilirken buna aynı şekilde kurmama rağmen olmadı. yapabilen deneyen var mı aynı oyunu pc de bu yama ile oynuyorum türkçe olarak sıkıntısız

• atahanyy kullanıcısına yanıt

Steam deck te çalışmıyor. Ben de ilk kez aynı sorunla karşılaştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni update yi nerden indirebilirim ?

• 58emirkan2281s 5 kullanıcısına yanıt

torrent sitelerinde var kurdum ama kurduktan sonra önceki save dosyasını tanımıyor. Save dosyasını belgelerin içinde farklı bir klasör oluşturduğundan tanımıyor. Eski save dosyalarını taşıyınca sıkıntı kalmıyor.

Selamlar öncelikle elinize sağlık. V2 ile oynuyordum; fakat v5i kurunca aşağıdaki sorunları yaşadım.

winmm.dll ve SpiderMan2_TR.dll yoluna erişim reddedildi diyip yama kuruldu diyor; ama oyun açılmıyor.

Sağolun hocam bende ilk başta hata almıştım dediğiniz dosyayı silince oyun düzeldi.

Bu arada elinize emeğinize sağlık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.