Şimdi Ara

Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
25
Favori
47.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Epic Store dan aldım oyunu indirdim ama beklemedeyim , aynen bahsettiğiniz gibi Steam sayfası şaşırtıcı biçimde Karışık halde , nedir ne değildir diye bir defa oyunu açmayı denedim menüsünde klavye kontrolleri bir süre sonra çalışmamaya başladı mesela Settings menüsünden geriye dönmek istediğimde ESC veya Mouse ile herhangi bir tepki alamadım , bunu Rise of the Ronin de görsem kabul edebilirim de bu çapta bir oyun için "çıktığı gün dahi olsa" mümkün değil kabul edemiyorum...

İlk oyunun Remastered sürümünü 1 yıl kadar önce Steam üzerinden bitirmiştim , bilmiyorum o oyunda çıktığı dönem böylemiydi fakat GTX 1070 ile 1080p-Very High 60fps sabit mükemmele yakın bir performansta ve sorunsuz bir oyun deneyimi olmuştu , bu kadar muntazam çalışan ve neredeyse bir öncekinin kopyası bir oyunu böylesine bozuk çıkartabilmek büyük başarı.Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama 

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

hocam korsan sürümünün hotfix 1.131.0.0 sürümünde de sorunsuz çalışıyor mu acaba?

• Böyle birşeyi karşılıksız olarak yaptınız için ellerinize emeğinize sağlık teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Provisioner kullanıcısına yanıt

Sızan Marvel Spiderman 2 oyun dosyaların'dan oynanır hale getiren brezilyalı grubunda etkisi var.

Leak'den sonra Sony oyuna gelecek DLC hikayeleride askıya aldı.

Sony PC tarafında Gazı kaçmaması için optimize ve stabiliteyi sallayıp "Oyun açıyor mu, sal buba" demiş muhtemelenMarvel's Spiderman 2 Türkçe Yama 

• BlackBeasT kullanıcısına yanıt

Ben araya bir şey girmeden ve oynamak isteyenler spoiler yemeden oynasınlar diye acele ediyorum. Güncellemeler geldiğinde en azından hazır olur. Optimizasyon konusunda haklısınız, oyunu alt tab yapıp geri açtığımda bile bende büyük sorunlara yol açıyor. Çok sefer hiç bir şey yokken oyun takıldı ve kapatmak zorunda kaldım. Değişik değişik oyundan atıp duruyor da zaten ama ben bu oyunun bu kadar sorunlu çıkacağını düşünmüyordum. Büyük hayal kırıklığı yarattı herkes için

• CuteElephant C kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, elimizden geldiği kadarıyla yapmaya çalışıyoruz. İyi oyunlar Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama 

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    Valla hocam hiç bilmiyorum kardeşimin pcye fit ablanın repackini kurduk sorunsuz çalıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamada problem var yamayı kurduğum an oyun daha ana ekrana gelmeden oyundan atıyor. Yamayı silince bir sorun yok bu arada vcredist falan tamamını sildim tekrar kurdum yine aynı.

Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama

Gördüğünüz gibi hepsi eksiksiz kurulu zaten PlayStation SDK dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 3 Şubat 2025; 17:56:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Oyunun dosya konumunda Spiderman2.rne dosyası var mı kontrol ettin mi ?

• volktyson kullanıcısına yanıt

steamapi.rne var ama öyle bir dosya bulamadım

O değil. Discordda varsan, dcden yazarsan bir yayın aç bakalım birlikte

• Arkadaşlar bu arada v4 yetiştirmeye çalışıyorum. Bugün 4 saatlik bir elektrik kesintisi yaşadığım için planlarımın gerisinde kaldım. Yetiştirmeye çalışıyorum, yetiştiremesem de 21:30 gibi v4ü olduğu kadar vereceğim yine de, bir çok yer düzeltildi.

• Sabahtan beri uğraşlarım sonucu Steam yerine Epic Games'i seçince Türkçe oldu oyun şükürler olsun ilk kez bir yamayı bu kadar zorlanarak kurdum ama Neyse ki hallettim emeğinize sağlık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Çözüm yolun değişik olmuş. İkisi de aynı dosyaları yüklüyor normalde ama çözmene sevindim. İyi oyunlar Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama 

• yeni gelen v1.202.0.0 sürümüyle uyumlu mu yama?

• Son gelen güncelleme ile uyumlu, evet.

teşekkürler, elinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerGrab244 -- 3 Şubat 2025; 21:46:40 >
  • Türkçe Yama v4 olarak güncellenmiştir.v4 ile çeviride iyileştirmeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellendi. V3 üzerine kurup yükleyebilirsiniz, yönetici olarak başlatmanız yeterli olacaktır. Yamayı güncellemeye devam ediyorum ve az önce %100 save dosyasına ulaştığım için V5 güncellemesi büyük bir güncelleme olacak. Oyunun her şeyi açık olduğu için, her şeyi daha rahat ve hızlı görüp, düzenleme şansımız olacak. Şimdiden bilgilendirmesini vermek istedim. Bu geceden itibaren v5 güncellemesi için düzenlemelere başlayacağım. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...

Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.