Rica ederim, iyi oyunlar |
Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama (16. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Başkan eline koluna sağlık. Bugün oyuna güncelleme geldi sanırsam. Ona uygun olacak mı yeni v4 ve v5.
-
Rica ederim, evet uyumlu. Yaptığımız sistemle oyuna çok büyük bir değişiklik yapmazlar ise çoğu güncellemede falan patlamayacak yama
-
güncellemedeki dosyalardan oyunu açmıcak bir şey varmı aynı rne gibi dosya
-
Orijinal oyunda yoktu ama korsan sürümde var mı bakmadım ama yok sanırım. Korsanda güncellemeyi yapanlarda bir sorun yaşamadı. Tekrar rne dosyasını verirlerse aynı sorun olur, tekrar silersiniz.
-
Bu adamın değerini bilin... Para ile ürün satanlar bu kadar arkasında durmaz
-
v.1.202.0.0 güncellemesi sonrası launchera giremeden 0x0000142 hatası veriyor. Türkçe yamayı silince düzeliyor sorun
-
Spiderman2.rne dosyasını silince düzeliyordu o
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğru gerçektende düzeldi peki bu dosya ne barındırıyordu ki
-
quote:
Orijinalden alıntı: JomoloccoDoğru gerçektende düzeldi peki bu dosya ne barındırıyordu ki
Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. Kıran insanların eklediği ekstra bir dosya
-
Pc de yama sorunsuz çalıştı ama Steam deck te kuruldu yazdığı halde Türkçe olmadı. Oyunu Epicten satın aldım. Exe şeklinde değil de direkt klasöre atacak şekilde paylaşma şansınız var mı? @volktyson
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, steam deckte test etme şansım olmadı ama deneriz. Açık şekilde dosya paylaşımı da yapmıyorum normalde ama dcde varsan bana özelden yaz. Deneriz bakalım çalışacak mı
-
Tamam sağ ol. Yarın dc yükler girerim. Deneriz. Teşekkürler iyi geceler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, hocam v5 ne zaman gelir acaba? Yakın zamanda gelir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
v4 gayet yeterli bence v5 i bekleme
-
Tamamdir hocam Sağolun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Harika bir bir yama olmuş çok erken yayınlanmasına rağmen ufak tefek hatalar var ama az buçuk ingilzceniz varrsa hiç ama hiç problem olacak şeyler değil elinize sağlık beğendim.
-
Merhaba arkadaşlar, v5'i bu akşam yayınlayacağım. v5 için çok uğraştık, umarım beğenirsiniz. Kostümler, arayüz, yetenekler, beceriler, aletler, hareket listesi gibi yerlerin hepsine elle müdahale ederek, bütün oyuna yedirdik. Bildirilen önemli sahnelerdeki, ufak hataların olduğu yerlerdeki çevirileri, el çevirisi yaptım. Ancak bana atılmayan yerlerden, haberimin olmadığı kısımlar varsa ki, elbette ufak tefek hatalar kalmıştır ama oyunu etkilemeyecektir. V5'i paylaştıktan sonra, sonunda bende oyuna sıfırdan başlayabileceğim için, gördüğüm hikaye kısmındaki yerleri düzeltip, v6, v7 şeklinde güncellemeler devam edecektir. 20:00 - 20:30 arası v5 yayınlarım, bekleyenler varsa, bilgisi olsun.
-
Türkçe Yama v5 olarak güncellenmiştir.v5 ile çeviride iyileştirmeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellendi. V4 üzerine direkt kurulum yapabilirsiniz, yönetici olarak başlatmanız yeterli olacaktır. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X