Geri bildirim için teşekkürler. Discord kullanıyorsan bana gördüklerini oranın özelinden veya buranın özelinden atarsan daha iyi olur. Burada mesajların arasında gözden kaçmaz ve bulmam daha kolay olur. |
Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama (14. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Seslendirme zaten İngilizce olması lazımda alt yazıların hepsi Türkçe gözükmesi lazım ve ayarlarda alt yazı dilinin İngilizce seçili olması lazım, orada Türkçe yazmaması lazım.
-
Şöyle çözdüm hocam, yazayım da aynı durumu yaşayan olur ise görür belki. Yamayı düzgünce yapınca ayarlarda altyazı açık dil ise Türkçe olmalı. İngilizce diye seçenek gelmiyor zaten yamadan sonra. Ama burada önemli olan detay; iki tane Türkçe seçeneği geliyor. Biri seçildiğinde yazıların ingilizce Türkçe karışık olma durumu ortaya çıkıyor. Diğeri ise sorunsuzca tüm konuşmalardaki altyazıları Türkçe yapıyor. Doğru olan Türkçe seçeneği hemen endonezya dilinin yanında çıkan seçenek.
Teşekkürler.
-
hocam mediafiredan indirmeyi deniyorum ama dosyanın yarısını indirdikten sonra internet hatası veriyor bi kaç yerden başka dosyaları indirince bi sıkıntı çıkarmıyor ama mediafire da sıkıntı çıktı
-
yamayı oyun içinden kaldırırken yama bulunamadı hatası alıyorum bilginiz olsun
-
Şuan kontrol ettim, bir sıkıntı gözükmüyor. Sende hala devam ediyor mu sorun ?
-
Yönetici olarak başlatıp deneyebilirsin. Aynı hatayı alıyorsan, gerekli dosyalardan birisini kendin silmiş olabilirsin. Eksik olduğu için o uyarıyı veriyor olabilir.
-
Türkçe yama kurulum ve hata çözümleri videosu konuya eklenmiştir. Kurulumda sorun yaşayan ve hata alanlar, videoyu izleyerek çözümlere ulaşabilirler.
-
Şuan bende de sıkıntı çözüldü teşekkür ederim
-
Merhaba öncelikle yama için çok teşekkür ederim. Oyuna başlamayı düşünüyorum, özellikle hikayesini merak ediyorum. Türkçe yama için biraz daha beklemeli miyim, yoksa şu anki hali yeterli midir?
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 2 Şubat 2025; 20:16:2 > -
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Merhaba, rica ederiz. V3de yeterli şuanda ama bugün çok fazla yeri güncelledim. Devam ediyorum şuanda, not aldığım her şeyi bitirince v4 olarak paylaşacağım. Bugün yetişirse bugün, yetişmezse kesin yarın v4 gelir. Karar senin, v3 ile de başlasan sorun olacağını sanmıyorum ama bir gün daha beklerim dersen v4 ile başlarsın.
-
Evet, orta okul zamanlarında çok fazla takip ederdim. O zamanlar türettim böyle ve o zamandan beri yapıştı kaldı. Yıllardır hep bunu kullanıyorum.
-
tahmin ettim bende severim efsaneyi.
-
Korsan sürümde yama sorunsuz çalışıyor kardeşim şu an oynuyor
Bende yarın steam üzerinden v4 ile başlayacağım
Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır v4'u bekliyorum ozaman teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinize sağlık bende V4 bekliyorum, Kolay gelsin...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka yerden oyunu indirince düzeldi. Yama için teşekkürler.
-
Volky TR yamayı kusursuz yapmak içinde çok'da acele etme...
Oyun zaten performans olarak sıkıntılı;
Steam sayfasın'da olumsuz yorumlarlarda crash, donma, takılma'dan geçilmiyor.
3-5 büyük çaplı güncelleme yeme'den başlanılmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X