Şimdi Ara

Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
25
Favori
49.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gün içinde v3 yayınlayacağım demiştin hala v2 görünüyor ne zaman yayınlanacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurdum hata veriyor nasıl kadırıcaz ? edit il basta yazıyormuş padon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vhmproject -- 1 Şubat 2025; 21:49:1 >
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Normal şartlarda yayınlamış olurdum ama korsan tarafında oynayamadığını dile getiren çok fazla insan olduğu için 3 4 saat yama dosyalarını sıfırdan tekrardan yaptık, sistem değiştirdik ama hiç bir şekilde olmadı. Sonunda hata alanların, kendi bilgisayarlarındaki eksiklikten kaynaklandığını anladım. V3 için şuanda aslında yeterince düzenleme yaptım ama özel isimlerin düzeltilmesine başladım. Şuan tam olarak bitirmessem yarım kalacak, içime sinmiyor. Gece 12 de de bitse bugün v3 vericem. Yarın pazar diye iyice düzeltip vermeye çalışıyorum.

• vhmproject kullanıcısına yanıt

Ne hatası veriyordu ?

• Korsan oynuyorum, V2 yama ile ilgili bir hata almadım. Bende sorunsuz çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volktyson kullanıcısına yanıt

v1 veya v2 ile sorunsuz sıkıntısız oynayabiliyorum hatta oyun hiç crash hata gibi hiçbirşey vermedi tahmini sıkıntı çekenler virüs programlarından yada windows defender yüzünden problem yaşıyorlar oyuna yeni bir update exe si eklenmiş onuda kullandım hiçbir sorun yaşamadım

• korsan sürümü için yazıyorum yamayı kurunca oyun açılmıyor yamayı kaldırınca açılıyor oyun sürümü güncel v131 olan vc redistx64 te kurdum yine aynı tam olarak hata şu;

uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc0000142).

• Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

Oyunun dosya konumunda Spiderman 2.rne dosyası vardır, onu silip dener misin

tam olarak dediğiniz gibi direkt açıldı oyun türkçe olarak sağolun.

• Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

Rica ederim, iyi oyunlar  

• bizim acelemiz yok pazartesı bile gelse bekleriz V3 sorun yok bizim için

• Denemek için v1.130.1.0 olarak kurulum yaptım.Türkçe yama v2 ve epic games kurulum yaptıktan sonra sorunsuz açıldı türkçe olarak.Sonra oyunu tertemiz kaldırdım en baştan kurdum oyunu. Bu sefer ek olarak Update HotFix 1.131.0.0 yükledim.Oyunu sürüm 1.131.0.0 yükselttim yani.Türkçe v2 yi yaptım yine epicgames kurulum ile oyun açılıp bi kaç saniye sonra kapanmaya başladı.Sanırım hotfix'den dolayı bi sıkıntı var.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    dodi repack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 1 Şubat 2025; 23:44:12 >
  • virüs algılandı diyor indirmiyor ne yapmak lazım

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt

Hotfix kurduğun zaman, dosyanın içinde spiderman 2.rne dosyası da var. Onu atarsan bu hata oluyor. Onu silince düzeliyor.

Yok hocam hotfix'de silsemde yine açılıp bi kaç saniye sonra kapandı.v1.130.1.0 'da sıkıntı olmadı.

Hımm, yarın bir ara ona da bakmaya çalışırım olmazsa

Unutmadan emeğinize sağlık.

Rica ederiz, iyi oyunlar. Birazdan v3 paylaşıyorum bu arada bilginiz olsun.

oncelikle ellerinize saglik bir sorum olacak v4 gelecekmi yoksa v3 sonmu? bide v3 crackle sorunsuz calisacakmi?

• Türkçe Yama v3 olarak güncellenmiştir.v3 ile çeviride iyileştirmeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellendi. V2 üzerine kurabilirsiniz sorun olmaz, yönetici olarak başlatmanız yeterli olacaktır. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.