Şimdi Ara

Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
420
Cevap
27
Favori
59.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arkadaşlar bu sürümle yama uyumlumudur ona göre indireceğim, bilgi verebilirmisiniz

• yine bir sürü hatayı düzelten yama çıkmış v1.218

• Mc Angel kullanıcısına yanıt

Oyunu bitirdiğimde henüz v1.218 çıkmamıştı, v1.212 ile bitirmiştim ve Türkçe yama uyumluydu. v1.218 ile de bir sorun yaşayacağınız düşünmüyorum bilginize.

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güncel sürümde de çalışacaktır arkadaşlar, bir sorun olacağını sanmıyorum.

• Oyunu bitirdim en son sürüme de güncellemiştim. Yama çok güzel bir kac ufak sey dışında gözüme hiçbir şey çarpmadı. Gerçekten elinize sağlık teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Serkan1562 kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, beğenmene sevindim. Bugün v6 sürümünü de paylaşacağım bir aksilik olmazsa

• oyunun güncel sürümde yani v1.218 de v5 türkçe yama sorun çıkartıyor hata veriyor oyun açılmıyor dört gözle v6 sürümü beklemedeyim

• daho kullanıcısına yanıt

Selam,

Bende de 218 sürümü var hata veriyordu. Exe'nin yanındaki "rne" dosyasını kaldırdım, sonuna 1 koydum, düzeldi. Deneyebilirsiniz.

Aldığın hatayı söylersen yardımcı olmaya çalışayım.

• Türkçe Yama v6 olarak güncellenmiştir.v6 ile çeviride iyileştirmeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellenmiştir. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...

• volktyson kullanıcısına yanıt

Eline emeğine sağlık Volkan’ım iyi ki varsın 🤍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

crs-client.dll hatası alıyordum komple oyunu kaldırıp yeni sürümü yükledim onun üzerine son update sini yaptım şimdi v6 yamayı kuruyorum sorunsuz olucak sanırım eline emegine saglık teşekkürler

• ömer9595 Ö kullanıcısına yanıt

Rica ederim, teşekkürler Ömer 🤍

Merhaba, o hatayı genelde epic gamesden indirip, epic games launcherı üzerinden oyunu başlatmayanlar alıyor. Eğer sende epicden oynuyorsan launcher üzerinden başlatmayı dene

hallettim teşekkür ederim sıkıntısız v.6 türkçe yama ile oyunun son sürümünü oynayabiliyorum eline saglık

Rica ederiz, iyi oyunlar  

Yamayı kurduktan sonra karakterler yarım gözüküyor haberiniz olsun. v1.218 sürümünde oluyor. Yamayı silince düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasins1 -- 28 Şubat 2025; 20:6:17 >
  • yasins1 Y kullanıcısına yanıt

Şuan oyuna girdim ve test ettim. Bende hiç bir sorun yok. Oyunun dosyalarını doğrulamayı dene istersen

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.