![]() Arkadaşlar bu sürümle yama uyumlumudur ona göre indireceğim, bilgi verebilirmisiniz |
Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama (21. sayfa)

-
-
yine bir sürü hatayı düzelten yama çıkmış v1.218
-
Oyunu bitirdiğimde henüz v1.218 çıkmamıştı, v1.212 ile bitirmiştim ve Türkçe yama uyumluydu. v1.218 ile de bir sorun yaşayacağınız düşünmüyorum bilginize.
-
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncel sürümde de çalışacaktır arkadaşlar, bir sorun olacağını sanmıyorum.
-
Oyunu bitirdim en son sürüme de güncellemiştim. Yama çok güzel bir kac ufak sey dışında gözüme hiçbir şey çarpmadı. Gerçekten elinize sağlık teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederiz, beğenmene sevindim. Bugün v6 sürümünü de paylaşacağım bir aksilik olmazsa
-
oyunun güncel sürümde yani v1.218 de v5 türkçe yama sorun çıkartıyor hata veriyor oyun açılmıyor dört gözle v6 sürümü beklemedeyim
-
Selam,
Bende de 218 sürümü var hata veriyordu. Exe'nin yanındaki "rne" dosyasını kaldırdım, sonuna 1 koydum, düzeldi. Deneyebilirsiniz.
-
Aldığın hatayı söylersen yardımcı olmaya çalışayım.
-
Türkçe Yama v6 olarak güncellenmiştir.v6 ile çeviride iyileştirmeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellenmiştir. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...
-
Eline emeğine sağlık Volkan’ım iyi ki varsın 🤍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
crs-client.dll hatası alıyordum komple oyunu kaldırıp yeni sürümü yükledim onun üzerine son update sini yaptım şimdi v6 yamayı kuruyorum sorunsuz olucak sanırım eline emegine saglık teşekkürler
-
Rica ederim, teşekkürler Ömer 🤍
-
Merhaba, o hatayı genelde epic gamesden indirip, epic games launcherı üzerinden oyunu başlatmayanlar alıyor. Eğer sende epicden oynuyorsan launcher üzerinden başlatmayı dene
-
hallettim teşekkür ederim sıkıntısız v.6 türkçe yama ile oyunun son sürümünü oynayabiliyorum eline saglık
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Yamayı kurduktan sonra karakterler yarım gözüküyor haberiniz olsun. v1.218 sürümünde oluyor. Yamayı silince düzeliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasins1 -- 28 Şubat 2025; 20:6:17 > -
Şuan oyuna girdim ve test ettim. Bende hiç bir sorun yok. Oyunun dosyalarını doğrulamayı dene istersen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X