Şimdi Ara

Nas harddisk sata3 ile normal kasada kullanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Hocam normal bir harddisk gibi kullanabilirim yani doğru anlıyorum değil mi?Wd red serisi hdd almayi düşünüyorum fotoğraf studyomuz için kararsiz kaldım.@blackwolf45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirketsesii -- 5 Mayıs 2017; 19:45:33 >
  • Kullanılır ama pahalı olduğu için tercih edilmez.Bu diskler daha dayanıklı ve 7/24 çalışmaya uygun üretilen disklerdir.Elinizde var ise kullanabilirsiniz ancak alacaksanız WD Blue serisi size daha uygun olacaktır.
  • Kullanabilirsin.

NAS diskleri, network üzerinde 7/24 kullanımda olacağı varsayılarak tasarlanırlar bu nedenle ev tipi disklere göre daha sağlam olacak şekilde üretilirler. bu durum da haliyle fiyata yansır. markalara göre değişmekle birlikte NAS disklerinin, normal disklere göre bazı donanımsal yada firmware kaynaklı, farklı özellikleri de olabilir.

günlük depolama işlerin için alacaksan, red yerine green serisine bakabilirsin. üzerine işletim sistemini kurmak için yada gün içindeki post production işlerin için alacaksan, klasik olacak ama SSD derim.
  • xpug X kullanıcısına yanıt
    Hocam temel kullanım amacımız düğün çekimleri.Hepsi arsivlenecek gblerce dosya ve güvenli olmalı.O yüzden red serisi mantıklı geldi.2 tane 2 tb alip raid yapmayi düşünüyorum güvenliği ön planda tutuyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.