Şimdi Ara

nasa yapacagını yapmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dotum nasıl bişey açıklarmısın bana indirecem güzelse merisni uyduda çekebilirmiyim yani
  • özellikle amerikada tabii en ii sonuçları elde ederseniz
    nasa nede olsa:)
    california ve new york en ii zoomları alıyor diye hatırlıyorum...özgürlük anıtıda çok net gözüküyordu yakından...giza piramitlerini çok aramıştım, zor bulmuştum mesela...hernangi bir 3 boyutlu görüntüsü yoktu sadece tek boyutta gözüküyordu...zoom yaptığınz bölgeyi net bağlantısı hızına bağlı olarak parsel parsel getiriyor...mesela ankarayı zoomladınız,,,bekliyor etrafını parsel parsel netleştiriyor...sonra tam ortasını cincik gibi oluyor...

KESİNLİKLE DENEYİN DERİM...insanın ufkunu acayip açıyor, ipne amerikalıların bir tek tuşla neler yaptıklarını daha ii anlıyorsunuz:)
  • abi guzel bişide coknet goruntualamıyosun bayaaa bi uzaktan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramroat

buyrun ne işe yaradığına örnek size

böyle renkli görüntü nasıl alınıyo ben urban area yapıyorum ama heryer bembeyaz oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypnosis -- 19 Mayıs 2005, 5:18:24 >
  • zoom olayı km değerini küçülterek mi yapılıyor??
  • hiç net görüntü yakalayamadım.
  • bende yakalayamadim.nasil oluyor.zoom yapiyorum yeşil yeşil kaliyor.urban yapiyorum bembeyaz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 19 Mayıs 2005, 13:59:58 >
  • ben hiç açamadım programı yaaa,
    derdi nedir anlamadım
  • biraz bekleyince netleşiyor.fakat ramroat gibi çekmek imkansiz gibi...
  • bi resimde ben yollayayım dedim alın size beyaz saray

• bush elmi salliyor
  • hata olustu resim gözükmüyo bi daha yolluyorum

• ya cosmo arkadaşim deli oldum.istanbulu boyle net çekebiliyormusun.nasil oluyor.ayar falanmi var.ben istanbula zoom yapiyorum.üstteki seçeneklerin topunu deniyorum.en neti bile net değil.
  • arkadaşlar bu program güçlü bir işlemci ve büyük bir ram istiyor. güzel ama indirmesi bir dert. yinede sağ ol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosmo

hata olustu resim gözükmüyo bi daha yolluyorum

cosmo kardeşim şunu guzelce bir anlatırmısın bu şekilde nasıl gorebilyorsun. 1 saattir uraşıyorum ama hiçbişey goremedim

ayrıca program harbi çok kasıyor. benim sistem full detay far cry oynarken bile bukadar kasılmamıştı

• hayirturkiye icin yapamiyosun ben bi tek ataturk barajını gordum oda bayaa uzaktan...

ama amerikanın cogu sehrine digital ortho yapıp bayaa bi yaklasıyosun kimilerinede urban area ortho yapıp hem renkli hemde cok yakın goruntu alabiliyosun eger son dedigim ozellkte resmiyoksa ekran beyaz bi goruntu olr o kadar
  • bunun donanımla ne alakası var.yazılıma açsanıza ya..
  • Program bende çalışmadı. Ekran kartından mıdır acaba?
  • bu program yerine maps.google.com işinizi daha iyi görür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: brouuzi

quote:

Orjinalden alıntı: ramroat

buyrun ne işe yaradığına örnek size

valla ben o kadar net görüntü elde edemedim..
    şehirden şehire değişio galiba elde edebilcceğin çözünürlük..

evet arkadaşlar bu kadar yakın görüntüyü nasıl elde ediyoruz. lütfen yardım...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.