ya bu nasıl bişey nvidia nın vardı hala da var sanırsam Türkiye yok ama dünya üzerinde baya bi yer vardı canlı mı değil mi tam onu çözemedim bilgisayarınıza parça parça görüntüleri indiriyordu ama canlimiydi yoksa hafızadan mı alıyodu anlayamadım
quote:
Orijinalden alıntı: meteceri
ya bu nasıl bişey nvidia nın vardı hala da var sanırsam Türkiye yok ama dünya üzerinde baya bi yer vardı canlı mı değil mi tam onu çözemedim bilgisayarınıza parça parça görüntüleri indiriyordu ama canlimiydi yoksa hafızadan mı alıyodu anlayamadım
Alıntıları Göster
180mb uzun sürer bir anlatsın ona göre indirelim
quote:
Orijinalden alıntı: akcay
180mb uzun sürer bir anlatsın ona göre indirelim
Alıntıları Göster
buyrun ne işe yaradığına örnek size
quote:
Orijinalden alıntı: ramroat
Alıntıları Göster
devam..ağrı dağı çevresi
quote:
devam..ağrı dağı çevresi
Alıntıları Göster
program bende kuruluydu sildim...yolladığım 2 resim arasında fark var...yukardaki seçeneklerden bana biriniz okursanız, ilk resmi elde etmek için sanırım "Urban bişili" yere tıklıyoruz...programın üst menüsünü bir yazarsanız size açıklarım..bayağı zevklidir.Ankarada Anıtkabiri belli belirsiz seçebildim.
quote:
program bende kuruluydu sildim...yolladığım 2 resim arasında fark var...yukardaki seçeneklerden bana biriniz okursanız, ilk resmi elde etmek için sanırım "Urban bişili" yere tıklıyoruz...programın üst menüsünü bir yazarsanız size açıklarım..bayağı zevklidir.Ankarada Anıtkabiri belli belirsiz seçebildim.
Alıntıları Göster
bende merak ettim indirmeye değerse indirelim nası bişi tam olarak açıklarsanız sevinirim
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ramroat
valla ben o kadar net görüntü elde edemedim.. şehirden şehire değişio galiba elde edebilcceğin çözünürlük..