Şimdi Ara

NASIL 1 GÜNDE TEĞMEN OLUNUR ? Resimli Detaylı Açıkladım!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• abi herif rezil olmuş ya,ama çok güldüm. consequance ; helal olsun kardeş.bir dedektif gibi araştırıp bizi aydınlatmışsın...

• Wayyyyy..
    Arıxa herif işte Kendini askeri ortamda zannedio herhalde...
    Sankı rutben olunca adam oluon bende Teğmen im ama adam deılım mesela
  • Maşallah sende Reha Muhtar gibi adamsın he

• valla bende bu takibi anlamadım sanırım kıskandı yaptığı postları
    quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Maşallah sende Reha Muhtar gibi adamsın he

• Donanimhabercilerden herşey beklenir walla... (Pardon)
  • yaw ne kadar post meraklısınız isterseniz benimkilerin hepsini size veriyim
  • binbaşı olunca kullanıcılara rocco lolipop verilicekmiş acele edin
  • o adamı ben görmüştüm ama üstüne gitmedim!! beni de ilgilendirmez zaten...

ama hakkaten nefret ettim bu işaretten
  • arkadaş sonunda kendine özgü mesaj atma stili ile teğmen olmuş yanılmamışım demekki.

akşama bile kalmadı :)

Tebrikler!!!

NASIL 1 GÜNDE TEĞMEN OLUNUR ? Resimli Detaylı Açıkladım!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi consequance -- 7 Haziran 2005, 19:52:45 >
  • AFFERİN ONA İNSAN GELİR BURAYA BİR ACIKLAMA YAPAR BARİ GELİP DESEYDİ ARKADAŞLAR BU FORMU SEVİYORUM NE KADAR SERİN KANLI YAW TEBRİK EDERİM

• Ben binbaşı baş verdiler o kadar valla arkadaşın mesleği resimli anlatım herhalde yada o gif'i çok seviyor
  • consequance

Bence ellerine sağlık. Bir hayli bu durumdan rahatsız olman gayet normal. Bende senin katılım tarihine baktım 2004 te katılmışsın forumlara. Gereksiz hiç bir mesaj atmadığını zannediyorum.

Aslında daha yazmak istediklerim vardı ama neyse, ne yeri ne zamanı...
  • her an sıfırlanabilir
  • benimde dikkayimi çekmişti de yeni uyandım uyaracak kadar jeton düşmedi
  • bırak post arttırsın sanane.neden başka birisinin arkasından konu açıyosun ki.

bakıyorum sende yeni geldiğin halde iyi alışmışsın çabuk kaynaşmışsın.başka birisinin arkasından forum açmalar falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 7 Haziran 2005, 20:11:07 >
  • Artık "nerden buldun bu kadar postu" diye sorulsun kullanıcılara. Postunun vergisini ödemeyen kullanıcılara 1 günden 3 güne kadar hafif hapis istemi ve 100 post ağır post cezası ile cezalandırmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknode

bırak post arttırsın sanane.neden başka birisinin arkasından konu açıyosun ki.

bakıyorum sende yeni geldiğin halde iyi alışmışsın.başka birisinin arkasından forum açmalar falan.

ewt artırsın banane. Git mesajlarına baq ben sadece 20 tanesine fln bakabildim. 1 değil 2 değil bu mesaj sayısı tamamına yakını bu şekildeydi o yüzden artık gına geldi bu tip kişilerden ve yazma ihtiyacı hissettim. yazık değilmi böle saçma sapan şeyler smile ler atarak okumayı zorlaştırması. forumun kalitesini düşürmesi. Ben "aman sende" cilerden değilim kusura baqma.

ewt daha yeniyim geleli 1 sene 1 ay olmuş daha dün kaydolmuşum doğru. ya neyse art niyetli kişilerden ziyade bu tip forum açanlar görürde ibret alır diye yazdım anlayan anlamıştır ztn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi consequance -- 7 Haziran 2005, 20:13:27 >

• quote:

bakıyorum sende yeni geldiğin halde iyi alışmışsın çabuk kaynaşmışsın.başka birisinin arkasından forum açmalar falan.

ayrıca TEKNODE yeni farkettim kullanıcı id senin 36025

benim kullanıcı id 11086 Yani senden önce kaydolmuşum ve senden eskiyim bu forumda merak etme. Kayıt olmadan da 1 sene kdr forumu okuyucu olarak takip ettim ayrıca.

Azcık kafanızı kullanarak tepki koyun bari.

Buda gösteriyor ki post sayısına bakarak eski veya yeni olduğuna karar veriliyor. yazık ya. çok yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi consequance -- 7 Haziran 2005, 20:21:53 >
  • YAA SACMALAMA OLMAMA kAYDI İLE POST SAYISI ARTIRMA BENCE NORMAL AMA 1 GÜNDE 102 POST BIRAKMAK ANORMAL !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaDeS -- 7 Haziran 2005, 20:19:23 >
  • ya niye takıyorsunuz bunları atsa ne olur atmasa ne olur.
    önemli olan tanınmak ve herkes tarafından iyi bilinmek ve sevilmek değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 7 Haziran 2005, 20:25:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.