Şimdi Ara

NASIL 1 GÜNDE TEĞMEN OLUNUR ? Resimli Detaylı Açıkladım!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne kızıyonuz adam bilgiliymiş işte kazanmış postları
    çekemiyonuz mu yoksa onu kıskanıyonuz mu

buraya uğrasın gelsin iki kelime pardon iki smiley de buraya koysun
     NASIL 1 GÜNDE TEĞMEN OLUNUR ? Resimli Detaylı Açıkladım!!
  • "" "" bunları yapan birni sevmekmi ?

edit : drony bu arada amma karizmasın haa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaDeS -- 7 Haziran 2005, 20:28:43 >
  • yahu bide atarsa atsın falan diyosunuz herkes böle gereksiz saçma sapan mesaj atarsa bu forumun hali nolur hiç düşünmüyomusun toknode arkadaşım? madem böle gereksiz kimsenin fikri/problemi hakkında yorum yapmak istemiyo buyursun gereksiz mesajlara bolca atsın o smileyini..sende desteklemeye devam et aferin teknode aynen devam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: krushmut

harbiden adam hırs yapmış postum artsın diye burda nice arkadaşlar var ilk üyelerden hala yüzbaşı
    yani binbaş olunca emrine birlik veriliyo falan mı sanıyorlar nedir anlamadımki garipcikler

BU İYİYDİ WALLA .
  • Kıt'a dur. Sas duruş rahat. Evet görüyorsunuz mehmetçikler bunlarda forumun diğer subayları. Sağa dön. Uygun adım marş.Sol sol sol sağ sol
  • arkadaslar hala nıye destekleyenler cıkıyo anlamıs degılım boyle kullanıcılar 1 degıle 1000 kısı hatta 1000 i de gectım 100 kısı olsa ne olur forumun halı...tepkınızı koyacagınıza hala destekler mahıyetınde topıcler atıyorsunuz
  • dur hele adam sayesinde ben de bi tane arttırayım ahanda sana bos bir post daaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cardigan

her an sıfırlanabilir

Sifirla Sifirla Sifirla Sifirla Sifirla Sifirla Sifirla Sifirla Sifirla Sifirla Sifirla Sifirla Sifirla
  • yazık valla
    ben foruma üye olalı 2 yılı geçti, biz anca teğmen oluyoz. millet bi günde oluyo. 2 gün sonrada binbaşı olcak arkadaş zaten

• ScArFaCeR ' ın dilinden konuşayım anlaması için :

• Forumda bulunanların yüzde 99 u zaten aynı! Hiç boşuna uğraşmasaydın kimi kime anlatıyosun ki!
  • herif sırf bu sitede teğmen olabilmek için bunları yapıyorsa yazık diyorum..
    be adam senin bu forum dışında hiç ilgilendiğin başka bişey yokmu?
    tek ilgin alakan bu forumda teğmen olabilmekmi?
    ya bi git işine gücüne
    ne gereksiz boş insanlar var ya
  • Bazen bende rastlıyorum. Hatta bi tanesi iki gündür teğmenlikten yüzbaşılığa geçmek için debeleniyor du! Adı bende saklı hemde bi çoğunuzun nickine aşina olduğu birisi. Şimdi kıskandın mı neoldu derler diye hiç bişey demedim. Demiyorum da!
  • Yaa şimdi BÜTÜN BİNBAŞILAR SUCLUMU ? POST attı diye şimdi suclularmı ? SACMA !
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

Yaa şimdi BÜTÜN BİNBAŞILAR SUCLUMU ? POST attı diye şimdi suclularmı ? SACMA !

arkadaşım anlamamışsın olayı. tabi ki binbaşılar suçlu demiyoruz burda.

post atmak ta suç değil ama bu adam sırf rütbe için gelmiş, zaten mesajlarında kelime bile yok, kendini smileylerle anlatmaya çalışmış. bunu tartışıyo millet burda
  • eheheh süper yaw

şimdi bu konuya da gelip yapıomuş :)
  • ilk defa yorum gordum...http://forum.donanimhaber.com/m_3071780/mpage_1/key_//tm.htm#3079273

quote:

Orjinalden alıntı: mayklhac

eheheh süper yaw

şimdi bu konuya da gelip yapıomuş :)

Su anda konuda zaten baksana online listesine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorunvar -- 7 Haziran 2005, 21:48:57 >

• yaw adamdan ne istiyorsunuz yazıktır oda kendını gostermek ıstıyor. Belkıde uzun cevaplardan hoslanmıyordur. Duygularını sekıllerle ıfade etmek ıstıyordur. umarım bende yeterı kadar acıklayıcı olmusumdur

• post sayısı artınca bişey olacağını zanneden zavallı birinin hikayesine şahit oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cardigan

her an sıfırlanabilir

sıfırlayamaz ki sıfırlayamaz ki
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.