Şimdi Ara

Nasıl Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Exp. kasmaktan sıkıldım para kasıyım dedim pirazda 500 m param vardı yeşil kutu alıcak ve kırdıracaktım büyük ihtimalle sonra adamın biri pazara +5 deep scar ve +6 grahamı 100 m den koymuştu görmemle çekmem bir oldu daha iyi şeylerde vardıda çekmişler ben gelene kadar neyse 500 m vardı şimdi 980 m oldu

• iyi kar
    hangi server?
  • bende bu tarz ticaret yapa yapa Lupus'uma kavuştum
  • Sandık kırdırdım gene boşş hepsi taşlarda öyle Son +5 deep scar ve 22 m kalmıştı +7 ye bastım deep scarı yoksa aç aç gezerdim 950 m den gider inş. şimdi bu adam 850 m ye koymuştu ama çektiler galiba
  • bende ardreamde bishop kestim..rom cikti..+7 shard +7 rogue chitin set +7 ib ve 21gb ye degi$Tim nasil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 12 Nisan 2007; 2:22:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

bende ardreamde bishop kestim..rom cikti..+7 shard +7 rogue chitin set +7 ib ve 21gb ye degi$Tim nasil

senin ki çok manyak olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cqr24

quote:

bende ardreamde bishop kestim..rom cikti..+7 shard +7 rogue chitin set +7 ib ve 21gb ye degi$Tim nasil

senin ki çok manyak olmuş

• quote:

çok ii adamın
  • çok iii
    quote:

Orjinalden alıntı: _baron_

quote:

çok ii adamın

• +7 deep scar ı satmışım 950 m ye 50 m yede 1 tane kırmızı mana 1440 lık 3 m yede rebirht kağıdını ve 1 tane bussu şimdi 10gb yi geçik para var Kısa günün karlı 2 tane yanda char açıcam rogue lwl 46 a kadar kasıcam bunları onlardanda 10 gb toplarsam pp alıcam 1 tane
  • quote:

adamın adını ve serverı söle 8-10 tanede rom ben geçiriyim
  • guzel Allah artirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ITauroSI

quote:

adamın adını ve serverı söle 8-10 tanede rom ben geçiriyim

hehe
  • quote:

müthiş abe!
  • EDENA DA CJARIM VAR YARDIM ET
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.