Şimdi Ara

Nasıl arkadaş edinebilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

Hocam sizin durumunuzda olsaydım arkadaş edinmek için yaşıtlarımın vakit geçirdiği bir barda haftanın 1-2 günü part-time/full-time(hangisi işinize gelirse) çalışırdım. Tabii birazcık muhabbet de önemli, siz çabalamadığınız sürece kimse kapınızı çalmayacaktır.

Hocam çalışmak çok mantıklı çok çok çoooook teşekkür ederim kafe tarzı bir yerde çalışmak hayata atılmadan önce sosyal alanda kendimi geliştirmek için çok iyi olacak

• Askerlik yok mu hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A214F7C8B

hocam kendi görüşümü söylemek istiyorum sadece.açılan konulardan falan gördüğüm kadarıyla salt yalnız birisi değilsin kesinlikle ama güven sorunun var bence ve içten içe yalnızlığı da seviyorsun gibi.muhtemelen seni arkadaş olarak gören baya bir kişi vardır ama sen onlara tam güvenmediğin için falan arkadaş olarak saymıyorsun.bu açtığın konular da seni yansıtmıyor bence bu kadar depresif birisi değilsin normalde

Teşekkür ederim hocam bu mesajınız beni çok mutlu etti:(

• İngilizce dilini deliştirmek amaçlı rastgele insanlarla keyfinize göre sohbet edebileceğiniz kafeler vardı ki bunlar İzmir' de kesinlikle vardır. Bu tarz bir şeyle ilgilenirseniz sevgilime sorayım, o bilgi sahibidir diye düşünüyorum.

• rica ederim hocam böyle bir geri dönüş aldığıma çok sevindim

• Hiç olmadı benim gibi yürümeyi seviyorsanız takın kulaklığınızı, açın sevdiğiniz bir müzik listesini ve erken saatlerde çıkın sahilde yürüyüş yapın. Erken saatlerde pek de insan olmayacağından rahat rahat yürüyüşünüzü yaparsınız ve birileriyle sohbet de edebilirsiniz.

Bu da olmazsa bir hobi edinin, misal bisiklet sürmek iyi bir seçim olabilir. Facebook tarzı yerlerdeki gruplardan kendinize yol arkadaşı da bulabilirsiniz ya da belki yolda bisikletinizi sürerken öylece birisi denk gelir, kim bilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

Hiç olmadı benim gibi yürümeyi seviyorsanız takın kulaklığınızı, açın sevdiğiniz bir müzik listesini ve erken saatlerde çıkın sahilde yürüyüş yapın. Erken saatlerde pek de insan olmayacağından rahat rahat yürüyüşünüzü yaparsınız ve birileriyle sohbet de edebilirsiniz.

Bu da olmazsa bir hobi edinin, misal bisiklet sürmek iyi bir seçim olabilir. Facebook tarzı yerlerdeki gruplardan kendinize yol arkadaşı da bulabilirsiniz ya da belki yolda bisikletinizi sürerken öylece birisi denk gelir, kim bilir...

Hocam çok teşekkür ederim o kadar güzel fikirler verdiniz kafamda o kadar güzel planlar oluştu ki, çok teşekkür ederim  

• Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• Hızlı ve kaliteli arkadaşliklar istiyorsanız interrail gibi oluşumlara katılın. Hem doğaya karışıp hem teknolojiden uzaklaşıp hoş arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Biraz para şart tabi.
    Gezenbilire de bakabilirsiniz.

• Mark Hoppus kullanıcısına yanıt
    Askeriyede bol bol arkadaş edinir bence de

• Sosyal medya kullanmayı düşünmüyon bide arkadaş edincem diyon. Hem ayranım dökülmesin hem...

• Askere gidip bulamazsan gg

• Burdaki çoğu kişinin çocukluk arkadaşı yok zaten varsada görüşmüyorlar

• Arkadas olayım derken gotlerini kaldırma sana tavsiyem 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi

Burdaki çoğu kişinin çocukluk arkadaşı yok zaten varsada görüşmüyorlar

hala whatsapptan görüşüyom

• aleet kullanıcısına yanıt

nedenki

• FollowTheLight kullanıcısına yanıt
    En kolay arkadaş edinilecek yer orası çünkü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.