Şu korona döneminde nasıl arkadaş edinilir. Sosyal medyam yok açmayı da düşünmüyorum. İzmir'e yaşayan birine arkadaş çevresi edinmek için neler önerirsiniz? O kadar çok isterdim ki çocukluk arkadaşlarımın olmasını. Ailem yüzünden sürekli oradan oraya savruldum durdum, hiçbir yerde uzun kalamadım, hiç arkadaş edinemedim. Ah ailem sırf bu yüzden bile sizi affedemeyeceğim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-068295B75 -- 14 Haziran 2020; 19:47:11 > |
Nasıl arkadaş edinebilirim?
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Analizcizeuss
Bu mesaj silindi.Öyle bir özelliğim yok. Zaten derdim sevgili bulmak da değil. Daha bir kaç gün önce 'Karantina olmasa 300 kere aldatmistim seni' lafını sindirebilirsem önüme bakarım.
-
Sokakta gördüğün insanlara arkadaş olalım mı diye sor. İllaki kabul eden olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı düşünce yapısına sahip olduğum insanlarla arkadaş olmak istiyorum. Eski arkadaş çevremle iletişimimi düşünce yapılarımız farklı olduğu bitirdim.
-
Yaş kaç
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mark Hoppus
Yaş kaç24ün ortalarındayım
-
sosyal medyan olsun ordan kız bile düşüyor
-
discorddan ekle arkadaş olalım :d
-
ekle kardeşim arkadaş olalım
-
Okul mu okuyorsun? Okuyorsan da yakında biteceğini düşünüyorum hocam. İş hayatında veya askerlikte bulursun
quote:
Orijinalden alıntı: Mark Hoppus
Okul mu okuyorsun? Okuyorsan da yakında biteceğini düşünüyorum hocam. İş hayatında veya askerlikte bulursunÇok korkuyorum iş hayatında da arkadaş edinemeyeceğim diye.
-
s*ktir et bide onların egosunu tatmin etmeye uğraşma.Hikmet Anıl Öztekin'in son videosunu tavsiye ederim.Ha bir de çok değer verme kimseye gereğinden fazla değer verme.En yakın arkadaşım sandığım adam beni gram umursamıyormuş bunu öğrenmek fena koydu bana.
-
Ben işitme engelliyim dışarıda hiç arkadaşım yok anlaşamadığımız için* sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MusashimaruKoyo -- 14 Haziran 2020; 18:27:46 > -
Okul yoksa sosyal medya olmadan zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öğrenci misiniz hocam? Öyleyse ona göre bir tavsiyede bulunabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-22C714979
Öğrenci misiniz hocam? Öyleyse ona göre bir tavsiyede bulunabilirim.Yeni mezun oldum hocam. Ekimde iş başı yapacağım inşallah
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-B7BA8EA93s*ktir et bide onların egosunu tatmin etmeye uğraşma.Hikmet Anıl Öztekin'in son videosunu tavsiye ederim.Ha bir de çok değer verme kimseye gereğinden fazla değer verme.En yakın arkadaşım sandığım adam beni gram umursamıyormuş bunu öğrenmek fena koydu bana.
Açtım videoyu izleyeceğim, teşekkür ederim
-
Hocam sizin durumunuzda olsaydım arkadaş edinmek için yaşıtlarımın vakit geçirdiği bir barda haftanın 1-2 günü part-time/full-time(hangisi işinize gelirse) çalışırdım. Tabii birazcık muhabbet de önemli, siz çabalamadığınız sürece kimse kapınızı çalmayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 14 Haziran 2020; 18:35:1 >
hocam kendi görüşümü söylemek istiyorum sadece.açılan konulardan falan gördüğüm kadarıyla salt yalnız birisi değilsin kesinlikle ama güven sorunun var bence ve içten içe yalnızlığı da seviyorsun gibi.muhtemelen seni arkadaş olarak gören baya bir kişi vardır ama sen onlara tam güvenmediğin için falan arkadaş olarak saymıyorsun.bu açtığın konular da seni yansıtmıyor bence bu kadar depresif birisi değilsin normalde
Benzer içerikler
- emin sucuk güvenilir mi
- rica ederim ne demek
- ekmek arası yenilenler
- telegram konum bulma
- eski sınıf listesi bulma
- exxen filmleri
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X