Şimdi Ara

Nasıl artacak bu netler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya çalışmayı hiç salmadım çok çalışmıyorum gerçekten ama yine de günde 2 saat civarında çalışıyorum senenin başından beri.
    Siz daha fazla çalış demeden önce şöyle söyleyeyim kendim için en iyi çalışma yönteminin bu olacağına karar verdim şu dönemde tabiki ilerde artıracağım ama senenin başından beri sürekli 65-75 bandındaydım son denemelerde azalmaya başladı netlerim mezunlardan felan birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim artık gerçekten gerilmeye başladım çünkü bir yere sabitleyebilirsem artık ayt ye odaklanıp çalışma süremi artırmayı hedefliyorum

Teşekkür ederim şimdiden
    (TM öğrencisiyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genthru -- 3 Ocak 2020; 1:5:1 >

• Konudan biraz uzağım ama ben 11.sınıfım ve hiç tyt bilmememe rağmen 60 65 net kadar zorlayabiliyorum denemeye göre yani moralini bozmak yada çok bilmişlik etmek istemiyorum ama ben 2 saat çalışmaya çalışmak diyen senden başkasını görmedim adamlar günde 10 11 saat çalışıyorlar ancak tatmin oluyorlar bence sende bu tempoyu arttırmaya çalış özelliklede bu 15 tatilde benim gözlemlerim sonucu yorurum budur hocam :)
  • Hocam 11. Sınıfsan tyt yi benden zaten daha yakın zaman içinde görmüş oluyorsun hiç bilmeden 60-65 yapmak imkansız ancak ben küçüklüğümden beri toplasan bu sene dışında evde 100 soru çözmemişimdir ailemin işlerinden dolayı sürekli dershanelere etüt merkezlerine gittim e hal böyle olunca da evde ders çalışmaya alışkın değilim ama kendimi çok güzel analiz edebildiğimi düşünüyorum eksiklerimi sürekli tamamlıyorum branş denemesi çözdüğümde yükseliyor netlerim fakat çalışma süremi artırmam gerektiği konusunda inanılmaz haklısın çünkü konuyu ne kadar öğrenmiş olursam olayım soru anlamında tecrübesiz kalıyorum netlerimin sabit kalmasının da temel sebebi bu sanırım çünkü 75 soru yapıp bırakmıyorum hiçbir zaman sınavı sürem yetişmiyor.
    Teşekkür ederim yorumun için de sana da şimdiden kolay gelsin

• Genthru kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bende daha yeni farkına varıyorum işin yavaş yavaş çalışmaya başlamak istiyorum şimdiden sende en azından bilinçlisin böyle olursa pes etmediğin sürece illa ki yükselecektir netlerin forumda böyle özellikle popüler konulardaki gözüne kestirdiğin bir iki arkadaşa özelden mesaj atarsan eminim hem yardımcı olurlar hemde daha iyi olur onlarla fikir alış verişi yapmak kolay gelsin tekrardan netlerinin istediğinin de üstüne çıkması dileği ile :)
    Günde 2 saat az hocam ne yalan söyleyeyim. Ben bir mat bir türkçe denemesi atıp deneme analizi yapıyorum . O zaten 2 saatimi alıyor.
  • Dostum hangi bölümü istiyorsun ?
  • Pişman olursun 2 saat benim için daha uygun deyip böyle devam edersen. Daha geç olmamışken arttır.
  • Teşekkür ederim
    Kolay gelsin sana da şimdiden
  • Doğru hocam ya işte ama bir yerden sonra kafa almıyo diye düşünüyodum 2 gündür 4-5 saatin üstündeyim o kadar da zorlamıyo düşündüğüm şekilde değil yani ama 2 saat çalıştığımdan daha fazla verim alıyomuş gibi de hissetmiyorum
  • Yksmagduruyum Y kullanıcısına yanıt
    İşletme istiyorum odtü ya da tobb ancak şuanki haliyle mümkün değil şuanki netlerimle işte anca 25 k felan gelir
  • ohmygrodd O kullanıcısına yanıt
    Hayır zaten senenin sonuna kadar 2 saat çalışarak devam etmeyi düşünmüyorum şuan için bunu yeterli görüyorum yazmıştım ama öyle olmadığını anladım zaten yine de teşekkür ederim peki önerebileceğin ekstra bir şey var mı mesela şu yöntem daha faydalı olur felan diyebileceğin çalışırken daha verimli olacağını düşündüğün
    Geçen sene 70 nete 3k geldi 65-75 netim var diyosun neden 25k gelsin ?
    ayt kaçtı cano
  • Tom Ellis kullanıcısına yanıt
    65 falan ki zaten sınava daha 5-6 ay var tyt netin şuan 70 lerdeye 80-85+ yaparsın sinavda
    son iki aydır çok dalgalanıyor. dün ilk defa 80’in altına düştüm ama aytye cok yüklendiğimden oldu
    Ayt matematiğim tahmin edeceğin türden değil
  • 2 saat çalışmak gayette çalışmaktır hocam kimi öğrenciye 2 saat yeter kimisine 10 saat saat konusunda kendinizi sıkmayın bence bir zaman sonra sadece çalıştım demek için çalışmaya dönüşüyor bu, bilinçsizce çalışmaya başlanıyor önemli olan ne yaptığın ne kadar sürede yaptığın değil
    doğru 10 çok olabilir ama bence 2 saat çalışmak da çalışdım demek için az bence hem tyt hem ayt konularını göz önüne alıp birde deneme vs mevzusuna değinirsek 2 saat çok az kalır ama 10 saatte gerçekten kafası bir yerden sonra almayan adam için 0 verim olur dediğin gibi
  • Siz kendinizi kandırıyorsunuz beyefendi, her şeyi de ona göre uydurmuşsunuz çok geç olmadan farkına varın yoksa süreç sonunda üzülen siz olursunuz
  • Bro sende kendimi gordum. 11'de hic calismadan 60 civari yapiyordum. Yazin bi calistim 95'lere cikti. Yazin kesin tyt kas cok faydasi oluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.