Şimdi Ara

Nasıl bilek atılır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fazla ağır olmayan bir dambıl ( 2.5 kilo uygundur) şut poziyonunda kaldırıp indirebilirsin. Böylelikle tüm kolun çalışmış olur. Söyliyim ağırlıksız uzun süre yapınca bile zorlanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenCihan

Fazla ağır olmayan bir dambıl ( 2.5 kilo uygundur) şut poziyonunda kaldırıp indirebilirsin. Böylelikle tüm kolun çalışmış olur. Söyliyim ağırlıksız uzun süre yapınca bile zorlanıyorsun

saol hocam dediğin yöntemi deneyeceğim ama 2.5 kilo ile başlamak zararlı diye biliyorum biraz daha hafif bi dambılla başlasam daha iyi olmaz mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knix -- 4 Ocak 2012; 20:15:44 >
  • Top ağırlığı ile yapsan da fayda sağlar eline dolu su şişesi alıp yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenCihan

Top ağırlığı ile yapsan da fayda sağlar eline dolu su şişesi alıp yapabilirsin

su şişesini kaptım başlıyorum bu arada kolun pozisyonu önemli mi sabit bi yerde olması falan gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knix

Arkadaşlar baskete ilgim çok fazla pota altında iyi oynuyorum ama atışlarım çok kötü bileğimi nasıl geliştirebilirim. Bu arada şu aralar yazılılar falan var dışarı çıkmam pek mümkün olmayabilir. Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Bilek atmak hemen öğrenilmiyor öncelikle bileklerin güçlü olmak zorunda sürekli sut atarak bileklerini güçlendirirsin zaten topun çembere gidişinden nasıl atman gerektiğini kendin buluyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

quote:

Arkadaşlar baskete ilgim çok fazla pota altında iyi oynuyorum ama atışlarım çok kötü bileğimi nasıl geliştirebilirim. Bu arada şu aralar yazılılar falan var dışarı çıkmam pek mümkün olmayabilir. Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Bilek atmak hemen öğrenilmiyor öncelikle bileklerin güçlü olmak zorunda sürekli sut atarak bileklerini güçlendirirsin zaten topun çembere gidişinden nasıl atman gerektiğini kendin buluyosun

Hemen öğrenemeyeceğimi ben de biliyorum ama garip olan geçen sene %80-%90 şut yüzdem varken bu sene hiçbiri girmiyor nasıl olduğunu bende çözemedim.

• quote:

quote:

quote:

Hemen öğrenemeyeceğimi ben de biliyorum ama garip olan geçen sene %80-%90 şut yüzdem varken bu sene hiçbiri girmiyor nasıl olduğunu bende çözemedim.

Yapacak bişey yok kendi tarzına uygun sitili bulacaksın sut atarken de kendine çok güveneceksin atıyorum 2 defa üst üste kaçırdın arkadaslar bakıyor Buda girmezse falan dersen yine girmez sitilinde bozulur attığınızda unutursun onun için sadece şuta odaklanmamak ta lazım öz güvenini kazanacak başka hareket bularak o şutların yuZdesini artırırsın atıyorum 2 defa pota altından sayı yaptın bir sonraki şuta daha sağlam çıkarsın bence girer sence ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yapacak bişey yok kendi tarzına uygun sitili bulacaksın sut atarken de kendine çok güveneceksin atıyorum 2 defa üst üste kaçırdın arkadaslar bakıyor Buda girmezse falan dersen yine girmez sitilinde bozulur attığınızda unutursun onun için sadece şuta odaklanmamak ta lazım öz güvenini kazanacak başka hareket bularak o şutların yuZdesini artırırsın atıyorum 2 defa pota altından sayı yaptın bir sonraki şuta daha sağlam çıkarsın bence girer sence ;)

sen öyle diyorsan öyledir bir de ben oynamaya yazın ara vermiştim şutlarım ondan sonra bozuldu biraz daha uğraşsam eski haline döner mi acaba??

Not: Önceden tam bilek atmıyordum kendi atışımı bulmuştum onla atıyordum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.