merhaba bende P2 350 64 ram 6,4 harddisk ...4 sene önce aldığım bir bilgisayar var. şimdi yeni bir şeyler almam gerek sanırım. monitör cd rom modem gibi şeyleri değiştirmeme gerek yok onları yenilemiştim.350-400 $ gibi bir fiyata ne yapabilirim. bilgisayarda oyun oynamıyorum, arada bir divx izliyorum.kısacası internet için ve çizim için kullanıyorum.ekran kartı ucuz bir geforce2 400mü alsam yada onboard olan bir anakart?.
uygun bir sistem sana işte. epox 8k3a+ amd athlon xp 1800+ 256mb pc 2100 ddr(oem) 64mb tornado mx400
***ReaL*** +1 GAYET MANTIKLI
öneriniz için saolun mavidonanima sordum epox 8k3a+ ve tornado yokmuş onların yerine 8A9A2+ ve Pine isimli bir ekran kartı önerdiler ne yapayım?
birşey daha sorabilirimiyim bu kartlar acaba ddr sdram yazan kartlar sdramlede çalışırmı acaba 512 mb sdram mi alsam.çok mu hödük bir davranış olur
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by nautilus</i> <br />öneriniz için saolun mavidonanima sordum epox 8k3a+ ve tornado yokmuş onların yerine 8A9A2+ ve Pine isimli bir ekran kartı önerdiler ne yapayım? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> ekran kartının markası farketmez.en ucuzu olsun 64mb olsun o sana yeter.ama 8k3a+ uygun die söyledim.8k3a+ bulabilirsen onu al ekran kartının markası farketmez(oc yapmayacağını varsayarsak..)
hortlattım
psi psi psikopatmısın yaw alala
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme