Şimdi Ara

Nasıl bir meslek seçmişiz.... :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lise mezunu işen üniversite okumayı dene diyeceğim de her şeyi unutmuşsundur tahminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 yaşındasın diye meslek değiştirememek nedir? sen 60 yaşına gelince yaşlandım dersin.
  • üni okumak önüm açılırmı üni okuyup işsiz kalmaktanda korkuyorum

• John WICK kullanıcısına yanıt
    hayır yıllarca başkasının yanında çalıştım meslek öğreniyorum diye doğru düzgün para vermediler sigorta yapmadılar, biliyorum bütün rezillikleri ama kendi dükkanın oluncada çok fazla birşey değişmiyor özlük haklarını bile belirleyemiyorsun tek avantajı üstün yok

• Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    2 yıldır kendi dükkanım var hocam ama inan başka firmada 8-10 saat çalışıp kafası rahat adamlar benden iyi, hergün isyan ediyorum ya ben nasıl seçtim bu mesleği diye

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

ona bakarsan discilikte ayni mertebede bunla.

Bir nevi, sayılabilir. Ama arada uçurumsal farklar da var. Diş hekimi ünvanına sahip olmak melseği katlanılabilir yapabilir. Çalıştığın ortam, iş arkadaşların, muhatap olduğun insanların sana saygısı ve hitabı çok çok farklı.
    Bir yerde yanları al üst kalsın klişesiyle uğraşmak zorundayken diğer tarafta doktor bey denilecek sana.
  • aylık net kar 2.500-3.500 arası hocam elit kesime hitap edebilmek için elit çevre gerek bu kolay bişey değil yükselip dediğiniz gibi dizayn yapıp (en az 20.000 tl ) salon kiraları çok yüksek işler istediğimiz gibi gitmezse çok kötü olur tek nedeni elit çevremin olmaması

• Gendrya kullanıcısına yanıt
    O yu söylerkenki gelen o kanalizasyon kokusunu düşün sadece bide öyle bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 29 Aralık 2017; 1:3:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guiding20 kullanıcısına yanıt
    Niye gec olsun ki? Allah omur versin ortalama olarak 65inize kadar yasasaniz ya da calissaniz 40 senelik hayat daha var.

Bu isi sanata dokseniz aslinda fena da ekmek yemezsin hani. Setlerde falan calisabilirsiniz arastirmak lazim. Ya da fotografcilarla calisabilirsiniz. Sac merkezleri var bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genccizer -- 29 Aralık 2017; 2:16:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.