Şimdi Ara

Nasıl bir meslek seçmişiz.... :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 yıldır erkek berberiyim, bu kadar nalet,bu kadar değersiz bir meslek görmedim nefret ediyorum bu meslekten yaşım 25 bu yaştan sonra başka meslek yapabilirmiyim veya nasıl bir yol izlemeliyim ben ömrümün sonuna kadar sabah 8 de dükkana girip gece 11 de çıkamam ceza evi gibi ya daralıyorum artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha gençsin başka ne iş bulursan gir en azından sana zaman kalır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yaş geçmiş be :(

Ama berberler iyi kazaniyor diyorlar dogru degilmi

• Abi yanları kes önler uzun kalsın
  • it kopuk kullanıcısına yanıt
    kazanıyorda vallahi parasında pulunda değilim,bu meslekten kurtulmam gerek ama nasıl ?

• Iyi kazanıyorsan yanına eleman al bir tane

• Ne zaman kuaföre gidecek olsam saçımı iyice temizler öyle giderim. Sırada beklerken öyle herifler geliyor ki saçlarına dokunsanız bir hafta yemek yiyemezsiniz.

Sırf bu yüzden hayatta yapacağım son meslekler arasına birinci sıralardan girecek bir meslektir berberlik. Para için yapılacak iş değil. Adama git saçını yıka gel de diyemiyorsun. Karşında yaratık var çünkü, oturup bunu düşünebilecek kadar gelişmemiş bir yaratık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabah 8 gece 11 ne abi kölemisin turkiyede berber olunmaz pis adamlar geliyo hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 28 Aralık 2017; 21:31:33 >
  • Hocam 16 yaşından beri bu işi yapıyorsanız keşke 19 20 yaşında kendinize başka bir yol çizseydiniz şimdiden sonra ne olur nasıl olur bilmiyorum.

Haa ülkede işinden memnun kaç kişi var sanki. Böyle de bir durum var.

• evet aynen anlattığınız gibi hatta daha fazlası işin diğer boyutu bu ama anlamazlar bide saçları kirli kesersem düzgün olmaz diye yıkarım birde, sonra keserim ama değmez çok pis bir meslek.

• yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    olmadı be keşke öyle yapsaydım keşke, şimdi olmazmı artık çok mu geç herşey için ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Gendrya

Ne zaman kuaföre gidecek olsam saçımı iyice temizler öyle giderim. Sırada beklerken öyle herifler geliyor ki saçlarına dokunsanız bir hafta yemek yiyemezsiniz.

Sırf bu yüzden hayatta yapacağım son meslekler arasına birinci sıralardan girecek bir meslektir berberlik. Para için yapılacak iş değil. Adama git saçını yıka gel de diyemiyorsun. Karşında yaratık var çünkü, oturup bunu düşünebilecek kadar gelişmemiş bir yaratık.

Bu duyarlılıkta insanların bu ülkede yeri yok. Hep kaybeden tarafta oluyoruz. Ben de sizin gibi traş olmadan önce şaçımı yıkayıp öyle giderim berbere. Konuyu açan arkaşa tavsiyem yanına bir yardımcı al. Bu devirde sağlam bir iş bulmak çok zor. Pişman olursun. En iyi bir yardımcıyla mesainizi azaltın üzerinizden yük kalkacaktır.

• hocam güvenilir sağlam eleman yok piyasada herkes keş olmuş, madde kullanmayan olgun dükkanına sadık birisi daha denk gelmedi bana, özel sektöre geçmeyi planlıyordum pişmanmı olurum?

• Bence yaptığınız meslekte yükselip elit kesime hitap etmeye çalışın, fiyatlarınızı yükseltin. Fiyatı 50+ TL üzeri olan yere en azından bu tarz pis insanların gelme oranını düzeltirsiniz. Bire bir doğru orantılı değil ama en azından gerçeklik payı var.

• Hocam gidin sertifika programlarına yazılın bence, yaş geçmiş de değil ne biliyim yeniden sınavlara girin 2 yıllık bilgisayar falan okuyun onun üzerine sertifika alın geliştirin kendinizi.
  • 25 yaş geç değil. Millet 30'lu yaşlarda halen KPSS peşinde koşturuyor. Hemen ipin ucunu bırakma.
  • Hocam Marco Reus saçı yapabiliyomusunuz?

• Gendrya kullanıcısına yanıt
    ona bakarsan discilikte ayni mertebede bunla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım başkasının yanında çalışıyorsun. Deneyim sahibiysen aç bir berber dükkanı, patron ol.
  • Sen hiç başkasının altında çalışmamışsın ondan böyle diyorsun. Parayı iyi kazanıyorsan kimseyle yüz göz muhattap olmuyorsan yani sana üstünlük taslayan gerizekalı üstlerin yoksa bence öyle bir hata yapma işine devam et ama plan yap günlük çalışma saatlerini indir daha kaliteli bir dükkan ol. Alanında level atla yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.