Şimdi Ara

nasıl bir virüs bu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarıma geçen gün bi arkadaşın telefonunu taktım onda virüs varmış sonradan söyledi.
    bilgisayarım açıldığında sadece belgelerim girebiliyom neye tıklasam belgelerim çıkıyor hiç bir şey çalışmıyor ne yapmam lazım. avast kullanuıyorum tarattım virüs buldu taradı ama sildide
    sorun hala devam ediyor online kaspersky ile tarattım virüs buldu sildi ama yine sorun devam ediyor

• online antivirusler peketki etmiyor die biliyorum sadece varmı yokmu suphesini kaldırır ortadan

1.arkadaşına hokkalı bi dayak
    2.Format(eger kurabilirsen antivirus(lisanslı) )
    3.sistem geri yukleme
  • hokkalı dayak he
  • Sizde dosya türleri değişmiş- denetim masası- klasör seçeneklerinden ulaşabilirsiniz
    Sisteme güvenli kipte giriş yapın, yeni bir kullanıcı oluşturun orada sorun aynı mı, virüs taraması yapın
    sorun düzelmedi sistem geri yüklemeyi yapın
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc-system1

Sizde dosya türleri değişmiş- denetim masası- klasör seçeneklerinden ulaşabilirsiniz
    Sisteme güvenli kipte giriş yapın, yeni bir kullanıcı oluşturun orada sorun aynı mı, virüs taraması yapın
    sorun düzelmedi sistem geri yüklemeyi yapın

sistem geri yukleme ne yapacakki,bence arkadasın yapacagı sey windows cd si ile tazeleme yuklemesi yapacak,yani eski windowsu silmeden ustune kuracak veya yukseltecek
  • arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkür ederim ..
    bilgisayar ilk açıldığında mause masaüstünün en üstteki belgelerim den başkasını işaretlemiyor. belgelerimde açıldığında oradaki ilk baştakinden başkası işaretlenmiyor tıklanmıyor yani ne zaman ki llavyeden yön tuşlarından birine basarsam mouse de çalışmaya başlıyor zannedersem bu mouse virüsümü öyle bi vrüs var mı ne yapmam lazım hard diske fornat attım daha önce ghostla imajını almıştım sistemin tekrar yükledim devam ediyor hala
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.