arkadaşlar bilgisayarıma geçen gün bi arkadaşın telefonunu taktım onda virüs varmış sonradan söyledi. bilgisayarım açıldığında sadece belgelerim girebiliyom neye tıklasam belgelerim çıkıyor hiç bir şey çalışmıyor ne yapmam lazım. avast kullanuıyorum tarattım virüs buldu taradı ama sildide sorun hala devam ediyor onlinekaspersky ile tarattım virüs buldu sildi ama yine sorun devam ediyor
online antivirusler peketki etmiyor die biliyorum sadece varmı yokmu suphesini kaldırır ortadan
1.arkadaşına hokkalı bi dayak 2.Format(eger kurabilirsen antivirus(lisanslı) ) 3.sistem geri yukleme
hokkalı dayak he
Sizde dosya türleri değişmiş- denetim masası- klasör seçeneklerinden ulaşabilirsiniz Sisteme güvenli kipte giriş yapın, yeni bir kullanıcı oluşturun orada sorun aynı mı, virüs taraması yapın sorun düzelmedi sistem geri yüklemeyi yapın
quote:
Orjinalden alıntı: pc-system1
Sizde dosya türleri değişmiş- denetim masası- klasör seçeneklerinden ulaşabilirsiniz Sisteme güvenli kipte giriş yapın, yeni bir kullanıcı oluşturun orada sorun aynı mı, virüs taraması yapın sorun düzelmedi sistem geri yüklemeyi yapın
sistem geri yukleme ne yapacakki,bence arkadasın yapacagı sey windows cd si ile tazeleme yuklemesi yapacak,yani eski windowsu silmeden ustune kuracak veya yukseltecek
arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkür ederim .. bilgisayar ilk açıldığında mause masaüstünün en üstteki belgelerim den başkasını işaretlemiyor. belgelerimde açıldığında oradaki ilk baştakinden başkası işaretlenmiyor tıklanmıyor yani ne zaman ki llavyeden yön tuşlarından birine basarsam mouse de çalışmaya başlıyor zannedersem bu mouse virüsümü öyle bi vrüs var mı ne yapmam lazım hard diske fornat attım daha önce ghostla imajını almıştım sistemin tekrar yükledim devam ediyor hala
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme