Bildirim
<<<<NASIL BİŞEY İSTERDİNİZ>>>>
LAMY STUDIO GLACIER ROLLER KALEM M UC : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B08J3XHCTZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
böle saçma topiclerin hergün açılmamasını isterdim -
quote:
Orjinalden alıntı: sempatix000
böle saçma topiclerin hergün açılmamasını isterdim
-
olmıcak DUAya AMİN denmez -
quote:
Orjinalden alıntı: hasanovic
olmıcak DUAya AMİN denmez
doru sölüosun da canım sıkıldı -
300 attacklı bir raptor isterdim mp ve hp recoveryi si olucak tmm yeterlidir benim için=) -
ben de gm olmak isterdim ama boş hayal -
mage olarak +10 mage şel,+10 woe.+5pp,+5 iron belt ,dual +5 rof, dual +12 +1 healt magic power küpe.Kalkan olarak +0 cs...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Stand Resolute -- 7 Haziran 2007; 17:06:28 > -
Ben sundires olmak isterdim
''Para var bu işte '' -
Dual 8 shard isterdim 80 MP recorvery olmasını isterdim Shard'larda. Minor Combo yaptıkça mana artsın =)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawolf -- 7 Haziran 2007; 17:11:28 > -
asas dual +21 shard hp mp ve poison olcak hp ve mp recoveredi 1000 olsa takıları hani şu 1 heal 12 dex werenner warya onnarı +10 u olcakk fl 10 heal 20 küsür dex D:D +21 çitin set hp mp recoveredli vede dex ve hp bonus basılı bu kadar yeter sanırım :D:D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X