yaş 12,8 boy 174 kilo 73 biraz daha uzaması lazım çünkü kilo veremiyorum bari boyum uzasın
kuzenin niki ilen girmişim allah kareşmesin uykusuzluk hali expoler diye mozilla yı açmışım pardon yeni farkettim
Arkadaşım sen bayağı bir komplexe girmişsin yaa... Kasma yaa ben 24 yaşındayım ve boyum 1.70 gayette memnunum Bazı arkadaşlarında dedikleri gibi uzun boyda fazla keramet yok manken olmayacaksan tabi... Orantılı olursan zaten uzun gözükürsün. Bide anlamadığım şey 17 yaşındasın ve sen 22 yaşına kadar uzayacaksın yani şimdi 1.75 ise kesin 1.80e vurursun merak etme bak eve çok kullandığın bir kapının eşiğine bir barfix demiri koy ve her geçtiğinde çekebildiğin kadar çek proteinleri sakın ihmal etme tavuk,balık bunları karbonhidratlar ile sakın alma ekmek kek vesairelerle. Bak göreceksin hem uzayacak hemde kuvvetleneceksin vücudun orantılı olacak günler geçtikçe üçgenleşeceksin çünkü gelişmektesin ve bu sana direkt yansıyacak yap sonra bana teşekkür edeceksin çünkü arkadaşıma yaptırdım boy attı ve kalıplandı giydikleri süper oluyor hadi sana kolay gelsin ama farzedelim ki olmadı en azından benden uzunsun takma bunları kafan çalışsın oku adam ol kızlar boya gelmiyor... Onlar para ve güce geliyorlar. Hadi kolay gelsin...
quote:
Orjinalden alıntı: muhacir
quote:
Orjinalden alıntı: muhacir
benimde uzamamlazım
yaş 12,8 boy 174 kilo 73 biraz daha uzaması lazım çünkü kilo veremiyorum bari boyum uzasın
kuzenin niki ilen girmişim allah kareşmesin uykusuzluk hali expoler diye mozilla yı açmışım pardon yeni farkettim
allah allah gene aynısı olduya nakkaa ilen yazıyorum bizim kuzenin nick ilen yazılıyor
20 yaşımdayım ve 170 'e yakın boyum var ben hiç süt içmedim spor yapmadım keşke yapsaydım
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
20 yaşımdayım ve 170 'e yakın boyum var ben hiç süt içmedim spor yapmadım keşke yapsaydım
DOSTUM HİİÇ TAKMA BOYU YERE YAKIN OLANDAN KORKULURMUŞ
boy olayı çoğu fiziksel görünüm gibi genetikle alakalı bence.beslenme sporda etken tabiki de genetik kadar değil.spordan uzasa benim uzardı(12 sene yüzme sporu yaptım)bana göre %80 genetik %20de çevresel faktörler(beslenme,spor vs.)
quote:
Orjinalden alıntı: hacicem
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
DOSTUM HİİÇ TAKMA BOYU YERE YAKIN OLANDAN KORKULURMUŞ
ekteki dosya çıkmıyo
Harbiden çıkmıo ne koyduğumu unutttum ztn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme