Şimdi Ara

@@Nasıl Boy Atarım Yaa Kaldık kısa bi çözüm yokmu.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: muhacir

benimde uzamamlazım

yaş 12,8
    boy 174
    kilo 73
    biraz daha uzaması lazım çünkü kilo veremiyorum bari boyum uzasın

kuzenin niki ilen girmişim allah kareşmesin uykusuzluk hali expoler diye mozilla yı açmışım pardon yeni farkettim

• Arkadaşım sen bayağı bir komplexe girmişsin yaa... Kasma yaa ben 24 yaşındayım ve boyum 1.70 gayette memnunum Bazı arkadaşlarında dedikleri gibi uzun boyda fazla keramet yok manken olmayacaksan tabi... Orantılı olursan zaten uzun gözükürsün. Bide anlamadığım şey 17 yaşındasın ve sen 22 yaşına kadar uzayacaksın yani şimdi 1.75 ise kesin 1.80e vurursun merak etme bak eve çok kullandığın bir kapının eşiğine bir barfix demiri koy ve her geçtiğinde çekebildiğin kadar çek proteinleri sakın ihmal etme tavuk,balık bunları karbonhidratlar ile sakın alma ekmek kek vesairelerle. Bak göreceksin hem uzayacak hemde kuvvetleneceksin vücudun orantılı olacak günler geçtikçe üçgenleşeceksin çünkü gelişmektesin ve bu sana direkt yansıyacak yap sonra bana teşekkür edeceksin çünkü arkadaşıma yaptırdım boy attı ve kalıplandı giydikleri süper oluyor hadi sana kolay gelsin ama farzedelim ki olmadı en azından benden uzunsun takma bunları kafan çalışsın oku adam ol kızlar boya gelmiyor... Onlar para ve güce geliyorlar. Hadi kolay gelsin...

• quote:

quote:

benimde uzamamlazım

yaş 12,8
    boy 174
    kilo 73
    biraz daha uzaması lazım çünkü kilo veremiyorum bari boyum uzasın

kuzenin niki ilen girmişim allah kareşmesin uykusuzluk hali expoler diye mozilla yı açmışım pardon yeni farkettim

allah allah gene aynısı olduya nakkaa ilen yazıyorum bizim kuzenin nick ilen yazılıyor

• 20 yaşımdayım ve 170 'e yakın boyum var ben hiç süt içmedim spor yapmadım keşke yapsaydım

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

20 yaşımdayım ve 170 'e yakın boyum var ben hiç süt içmedim spor yapmadım keşke yapsaydım

DOSTUM HİİÇ TAKMA BOYU YERE YAKIN OLANDAN KORKULURMUŞ

• boy olayı çoğu fiziksel görünüm gibi genetikle alakalı bence.beslenme sporda etken tabiki de genetik kadar değil.spordan uzasa benim uzardı(12 sene yüzme sporu yaptım)bana göre %80 genetik %20de çevresel faktörler(beslenme,spor vs.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacicem

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

20 yaşımdayım ve 170 'e yakın boyum var ben hiç süt içmedim spor yapmadım keşke yapsaydım

DOSTUM HİİÇ TAKMA BOYU YERE YAKIN OLANDAN KORKULURMUŞ

ekteki dosya çıkmıyo

• Harbiden çıkmıo ne koyduğumu unutttum ztn

Boynu bükük öldüler.
  • sen 175 boyla boy kompleksine giriyon.ben napam bende 17 yaşındayım ve 161 im.çok kısayım
  • süt iç basketbol oyna yoğurt ye peynir ye
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.