Şimdi Ara

Nasıl Çalışmalıyız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
11.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: South Korea

Bilmek değilde e-bilmek daha doğru bence "can" için.Gramer 1-2 haftalık iş sonrası kelime ezberleme sonrası ise çevirme.Mesela bbc cnn gibi haber sitelerine girip çevireceksin cümleleri tek tek.Konuşma için ise yapancı chat siteleri.Normal gündelik karşılıklı konuşmak için de partner şart.Birde evde kendi kendine konuş mesela tuvalete giderken ben tuvalete gidiyorum de çıkınca çıktım de yemek yerken yemek yiyorum de onun gibi konuş yani.Bi mp3 player bul içine uzun ingilizce konuşma metinleri at mesela dizi yada filmlerin sadece sesleri olabilir yada ingilizce haber okuyan vs metinler olabilir kulağın alışsın ingilizceye.

Hocam bu dediğini geçen gün kitap okurken yaptım. Bay ve bayan xx yazıyordu aklıma bu konu geldi hemen male and female xx diye çevirdim. Gramere nasıl çalışacağım aslında tam bunu bilmiyorum diyebilirim. Eklediğim dosyayı gördüyseniz eğer orada yazılanlar yeterli gelir mi ? Tuvalete gidiyorum yazınca onu da çevirebildiğimi gördüm. I am going toilet , Önce gramerleri ezberleyeyim sonra kısa çeviriler yaparken bu ezberlediğim gramer kalıpları aklıma gelir bu şekilde pratik yaparak aklımda kalır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrdmrz

benim içinde yararlı oldu hocam paylaştıgın dosya.ünide hazırlıktayım su an.kac gündür çalışmak istiyorum ama bi yerden başlayamıyorum.sanırım dosyana göz gezdiricem

Yararlı olacağını düşündüğüm tenslerin hepsinin bir arada olduğu excel dosyası linki paylaştım. Onu da indirip inceleyebilirsiniz.
  • dizi izlemekde işe yarar.

get that
  • indiremiyorum yardımcı olur musunuz tıkladığımda başka adrese giriyor...
  • Hüseyin Bey, kaynakları yeniden yükleyebilmeniz mümkün mü? Özellikle Tensler Tablosu. Teşekkür ederim.
  • rudeboy90 R kullanıcısına yanıt
    Bende yapamiyordum hocam cok calismama ragmen.Sonra fark ettim ben cumleleri anlamiyormusum.Bu da kelime bilgisinden kaynaklaniyor sanirsam.Bol bol kelime overbooked,gramer calismayi dusunuyorum.Size de basarilar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.