Şimdi Ara

Nasıl düzeltebilirim bu Sosyali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sosyal bilgilere nasıl çalışabiliriz bi öneriniz varmı Girdiğim ygs denemelerinde yanlışların yarısı sosyalden geliyor son girdiğim denemede 120 netim var 15 i sosyalden yani kaybettiğim40 netin 25 i sosyalden

bi yardım edin sayısallarda falan sorun yok bi sosyal kaldı halletmem gereken nasıl çalışcaz bu derse. oturup tarih cografyamı kasalım

• Benim durumum da aynı; ama inşallah artık olmayacak.

Sayısalcıyım, Sos-1 netlerim kötü. 2 hafta önce Güvender'in YGS Coğrafya Konu Anlatımlı kitabını aldım. Eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum coğrafyadan.

Tarih ve felsefeyi yine yapabiliyorum da, coğrafya felç durumda. İnşallah olmaz artık.
  • benim hepsi felç ya tarih falan berbat yorum sorularını bile yapamıyorum o derece

Tarihten konu anlatımlı alsam çok faydası olurmu ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.ali20

benim hepsi felç ya tarih falan berbat yorum sorularını bile yapamıyorum o derece

Tarihten konu anlatımlı alsam çok faydası olurmu ki

Tarih, onca sayısalın arasında çekilmez hocam. Bana öyle geliyor. Ya da elindeki kaynaktan çok belli başlı bilgileri çalışacaksın. Çünkü 1. bölümdeki tarih soruları yorum ağırlıklı. Soru çöze çöze hâlledeceğiz mecburen.

Coğrafya nispeten sayısala yakın olduğu için, çalışınca zevkli geliyor ve anlaşılıyor. 1. bölümde de coğrafya için bilgi şart. Her soru yorumla çözülmez.

• bi coğrafya kitabı alacağm zaten o şart oldu saol önerilerin için

tarihinde bi çaresine bakıcaz artık
  • bende de durum tam tersi. tmciyim ve klasik bir şekilde fenim eksik. nasıl bir yöntem izlemeli, hangi kaynağı kullanmalı? hepiniz sayısalcı olduğunuza göre bir yardım edebilirsiniz diye düşündüm :)
  • asel el kitabı çok güzel hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL SORU ??
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9 yıl sonra, meslekleri söyleyin bakalım çoluk çocuk varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.burak202

9 yıl sonra, meslekleri söyleyin bakalım çoluk çocuk varmı
    adamın artık sosyal gibi bi derdi kalmamıştır :D
  • adam en son 9 yıl önce Dh. ye giriş yapmış.
  • Hadi be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.