Bildirim
Nasıl Gizlice Knight kasabilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: burhan61
5 yıllık tecrubeli knightçıyım ve şirkette dış ticaret müdürü yaptılar beni ofisimde pc var rahatsız eden yok diye indirdim tekrardan knightı günde 3-4 saat oynuyorum yakalanmamak için ne yapayım bilemiyorum?
otur da işine bak evinde kas kasacaksan. sonra işinden olursan karışmam. :) -
ciddimisin şakamısın ?quote:
Orijinalden alıntı: Le7els
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
truvazotti doğru söylemiş. Genie diye birşey var ondan alman gerekiyor.quote:
Orijinalden alıntı: AntiLacc
ciddimisin şakamısın ?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fierce Tiger -- 16 Ocak 2013; 0:59:23 > -
80 char al ugrağmaquote:
Orijinalden alıntı: Fierce Tiger
truvazotti doğru söylemiş. Genie diye birşey var ondan alman gerekiyor.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Gameko69
80 char al ugrağma
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: lahana35
ciddimisin şakamısın ?
Müdür olduğuna göre ciddi :) -
Müdür adamsın yakalasalar ne olur? yakalamasalar ne olur?quote:
Orijinalden alıntı: YakupStarquote:
Orijinalden alıntı: lahana35
ciddimisin şakamısın ?
Müdür olduğuna göre ciddi :)
Alıntıları Göster -
Ben hep yalnız hissetmiştim kendimi :)quote:
Orijinalden alıntı: S
Müdür adamsın yakalasalar ne olur? yakalamasalar ne olur?
Alıntıları Göster
Demek benim gibi meraklılar varmış.
Öncelikle internet trafiğinin takip edilme olasılığı için bir 3g internet hattı almanı tavsiye ederim.
Detaylar için pm den mailini yazabilirsen yardımım dokunacaktır. -
quote:
5 yıllık tecrubeli knightçıyım ve şirkette dış ticaret müdürü yaptılar beni ofisimde pc var rahatsız eden yok diye indirdim tekrardan knightı günde 3-4 saat oynuyorum yakalanmamak için ne yapayım bilemiyorum?
Bende 3-4 sene önce bir bakıyım diye oynardım ofiste. Hide program taskbar gibi isimde bir program yüklemiştim. Programa bir tuş kombinasyonu ayarlıyosun, o tuşlara basar basmaz masaüstü geliyor ve oyun hiç birşekilde görünmüyor taskbarda vs. ve güzel yanıda oyun arka planda çalışmaya devam ediyor. Programa şifrede koyabiliyosun çok özelliği vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 16 Ocak 2013; 13:32:48 > -
aynı sorun bende de var şaun ofisteyim oynamamak için zor tutuyorum kendimi :Dquote:
Orijinalden alıntı: -gg-quote:
Bende 3-4 sene önce bir bakıyım diye oynardım ofiste. Hide program taskbar gibi isimde bir program yüklemiştim. Programa bir tuş kombinasyonu ayarlıyosun, o tuşlara basar basmaz masaüstü geliyor ve oyun hiç birşekilde görünmüyor taskbarda vs. ve güzel yanıda oyun arka planda çalışmaya devam ediyor. Programa şifrede koyabiliyosun çok özelliği vardı.
-
quote:
rezil olurum da saygınlığım azalır. -
quote:
Orijinalden alıntı: KheanJaii
80 char al ugrağma
80lvl lık char ne kadar eder? -
quote:
quote:
rezil olurum da saygınlığım azalır.
Anladım, çeşitli ikon ve görev yöneticisinde çalışan programları gizleyen programlar var onlardan birini kullan.
-
Onu bunu bırakında 80+ mage ankara alınır dostlar ya bir el atın hesap bulamadım başlayacağım tekrar oyuna. Buradakilerin genellikle olduğu serverda oynamak isterim galiba Akara oluyor buquote:
Orijinalden alıntı: Squote:
quote:
rezil olurum da saygınlığım azalır.
Anladım, çeşitli ikon ve görev yöneticisinde çalışan programları gizleyen programlar var onlardan birini kullan.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Krethuss
Onu bunu bırakında 80+ mage ankara alınır dostlar ya bir el atın hesap bulamadım başlayacağım tekrar oyuna. Buradakilerin genellikle olduğu serverda oynamak isterim galiba Akara oluyor bu
aga bende akara da bir hesap arıyorum ama yok yhaw -
quote:
quote:
Onu bunu bırakında 80+ mage ankara alınır dostlar ya bir el atın hesap bulamadım başlayacağım tekrar oyuna. Buradakilerin genellikle olduğu serverda oynamak isterim galiba Akara oluyor bu
aga bende akara da bir hesap arıyorum ama yok yhaw
harbiden öyle hocam ya uğraşıyorum bulmaya tatilde bulsam biraz takılırız falan itemleri dizeriz iyi kötü pazarımıza başlarız
-
quote:
quote:
Ben 81 orc asas satiorum haberin olsun :) Akarada... -
Adam dış ticaret müdürü olmuş hala çoluk çocukla kınayt oynuyor yav . Akşm akşam iyi güldürdün sağol.quote:
Orijinalden alıntı: Gameko69quote:
quote:
Ben 81 orc asas satiorum haberin olsun :) Akarada...
Alıntıları Göster
-
Biz evde ailecek knightvoynuyor hatta babam harçlığımı bile gb olarak ödüyor..
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X