Şimdi Ara

Nasıl hızlı göğüs kası yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
12
Favori
677.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karın kası nasıl yapılır biliyorum ama göğüs kasını maalesef bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mill

Ben biliyorum dostum hemen söyleyim ben sana.Bak şimdi dostum en basit tekniği söylüyorum bunu nher adam bilmez ha! Al eline bir oklava ya da uzun bir çubuk da olur.Çubuğun en son sağ ucunu sağ elinle en son sol ucunu da sol elinle tut.Sonra ensene getir çubuğun orta yerini ve olduğun yerde sabit durarak kafan tam karşıya bakar bir şekilde oklavayı iki elinin de yardımıyla sağa sola çevir ve vicudunu da aynı anda çevir ama kafan karşıya dik bakacak sen vicudunu çevirirken kafan da sağa sola dönmeyecek ha! 1 haftada ben garanti ediyorum göğüs kasların gelişecek. Ha bu arada ben 3 sene vicut geliştirme hocalığı da yaptım.Bana güvenebilirsin.

bu neya sen mi hocalık yaptın 3 sene, dalga geçiyon heralde
    muzaffer kuşanın göbek eritme programından falan mı çaldın bu hareketi ehuehuehu.

arkadaşlar inanmayın böle saçmalıklara

vücut geliştirmede kesinlikle hızlı göğüs kası yapcam die bi mantık yok, vücudun dengeli bi şekilde gelişimi önemli olan.
    sadece göğüs kütlesi yapıp ne yapcan.
    illaki göğüse hacim yapcam diosan göğüsün temel hareketi medium grip bench press dir.
    şinavla falan da göğüs kası yapılmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: jr_ewing

quote:

Ben biliyorum dostum hemen söyleyim ben sana.Bak şimdi dostum en basit tekniği söylüyorum bunu nher adam bilmez ha! Al eline bir oklava ya da uzun bir çubuk da olur.Çubuğun en son sağ ucunu sağ elinle en son sol ucunu da sol elinle tut.Sonra ensene getir çubuğun orta yerini ve olduğun yerde sabit durarak kafan tam karşıya bakar bir şekilde oklavayı iki elinin de yardımıyla sağa sola çevir ve vicudunu da aynı anda çevir ama kafan karşıya dik bakacak sen vicudunu çevirirken kafan da sağa sola dönmeyecek ha! 1 haftada ben garanti ediyorum göğüs kasların gelişecek. Ha bu arada ben 3 sene vicut geliştirme hocalığı da yaptım.Bana güvenebilirsin.

muzaffer kuşanın göbek eritme programından falan mı çaldın bu hareketi ehuehuehu.

vücut geliştirmede kesinlikle hızlı göğüs kası yapcam die bi mantık yok, vücudun dengeli bi şekilde gelişimi önemli olan.
    illaki göğüse hacim yapcam diosan göğüsün temel hareketi medium grip bench press dir.

Şınavla göğüs kası yapılmadığı doğrudur ama birkaç hafta boyunca şınav çekmek mevcut olan kasları toplar ve ve sertleştirir, en erken sonuç böyle alınır.

• arkadaşlar herkesin sölediğinde kısmen doğruluk var ama yanlış olan şu ki bu hareketler yazarak ifade edilmez. öğrenmek isteyen arkadaşlar yakınlarındaki bi body salonuna gidip sorabilirler adamlar gfösterir size, korkmayın para falan da almazlar soru sorunca. ayrıca göğüs geliştirmenin temel hareketi "bench press" tir. butterfly kasları sıkıştırır ve daraltma yapar, geliştirmez genişleyen kasları daraltır, öne doğru şişirir, oklavayla yapılan hareket ise sadece yağ yakma amaçlıdır, vücudun üst kısmındaki yağ tabakalarının sağa sola hareketlerle sıkıştırılıp yağların yakılmasını sağlar. göğüs kası geliştirme hareketleri, bech press, dumble bench press, dumble yana açma, dumble üst göğüs gibi hareketlerdir. iki tame dumble alın. sonra gidip bi salonda hareketleri sorun gösterirler. HADİ KOLAY GELSİN

• kasların sertleşmesi veya kasılması sonuç alınması anlamına gelmez
    şinav çekmek iyidir hoştur ama kondüsyon ve ısınma harici getirisi olmaaaaazzz
  • quote:

kasların sertleşmesi veya kasılması sonuç alınması anlamına gelmez

Aslında Gögüs kası hacim arttırmanın asıl hareketi makaradır, yani makara ile kolları içe doğru bükme hareketidir. çünkü bench press ile yükün büyük çoğunluğu "triceps" kaslarına binmektedir.
    Ayrıca pectoralis mayor kası geniş bir kas olduğu için kasın her yönden geşişmesi gerekir bunun için de yapılan hareketin açılarını değiştirmek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaotika -- 29 Mayıs 2005, 13:51:06 >
  • efshane demiş ki :
    quote:

Bende bir tek 10kg dumble, 3'lü iki kolla tutulan yaydan bir de şu sert yay şeklinde çubuk gibi olandan var. Ne yapılır? Nasıl tam verim alınır bunlardan?

Dostum ben sana bunları MSN'de gösterim.Tamam mı? dermillya@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

quote:

kasların sertleşmesi veya kasılması sonuç alınması anlamına gelmez

Aslında Gögüs kası hacim arttırmanın asıl hareketi makaradır, yani makara ile kolları içe doğru bükme hareketidir. çünkü bench press ile yükün büyük çoğunluğu "triceps" kaslarına binmektedir.
    Ayrıca pectoralis mayor kası geniş bir kas olduğu için kasın her yönden geşişmesi gerekir bunun için de yapılan hareketin açılarını değiştirmek gerekir.

makara dediğin hareket cable crossover ve bir izolasyon hareketi, compound değil.asıl hareketi falan değil.
    çalışan ana kas tabiki göğüs ama kesinlikle hacime yönelik değil.
    bench press yük tricepslere binmez göğüse biner triceps ve omuzlar da çalışır ama ana yük göğüslerdedir.

yeni başlıyan biri için göğüs ana hereketleri bench press ve dumbble flydır, dumbblefly yerine butterfly da olur.

• jr_ewing demiş ki:
    quote:

Şimdi arkadaş bak.Ben kimseyi buna inandırmak zorunda değilim.Eğer ki inanmak istiyorsan gelirsin Adana'ya ben sana kanıtlarım hem o hareketin nasıl işe yaradığını hem de hocalık yaptığımı.Ben MSN'de benden o hareketin nasıl yapıldığını soran arkadaşlara anlattım onlar bakarlar denerler eğere hoşlarına giderse yaparlar gitmesse de yapmazlar bu kadar basit.

Ayrıca küstah küstah konuşmanın hiç gereği yok.Ben burada kötü bir şey demedim küstah küstah da konuşmadım.Kimsenin de benim hakkımda böyle konuşmaya hakkı yok.İşi cıvıtmayın adam olun.Eğer bir sorununuz varsa açık açık söyleyin HALLEDERİZ.

• abi bende fitness pump aleti var ,( hani geçen yaz show tvde gece gündüz reklamı çıkan şınav çekme aleti) işte onunla günde 200 , 300 tane şınav çekiyorum ve hatrı sayılır bi göğüs oluştu bende ayrıca kol kaslarımda hafiften gelişti , beni her gören arkadaş değişikliği farkediyo.. gaza getirmeyin resimde koyarım
  • JoHnCAREVV1903 usta o dediğin aletten tutta Fitnes aletlerinin bir çoğu gerçekten işe yarıyor.Ama millet bir yapıyor iki yapıyor burakıyor hemen ondan sonra da işe yaramıyor diyorlar.Ama gerçekten de o aletler düzenli bir çalışmayla çok güzel sonuçlar veriyor.
  • mil dostum bana msn de hareketle gösterdi ve ona katılıyorum.Kesinlikle göğüs kası yapmada yardımı olacağına inanıyorum...
  • 100 kilo bench press yapıyorum
    tekniğide senelerce çalışmak mahahasdasd
  • Sütyensiz olarak ata binecen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zorzamanda

Sütyensiz olarak ata binecen.

• ya benim bildiğimde ense-omuz üstüne koyduğumuz barla yapılan hareket yağ yakma -bel inceltme bu şekilde...bi süre devam ettim böyle diye biliyorum... bu arada ''mill'' adana demişsin neresinde...yarın gidecem bi hocaya soralım bakalım işin doğrusu neymiş...
  • quote:

Şimdi espri bi yana bence mill arkadaşın dediği tam olarak anlaşılmamış burda.. ewde kullanılan en kolay yöntemlerden biri şınaw çekmektir..eğer hacim istiyosan bunu zaman içinde ve ağırlıkla çalışarak elde edebilirsin..2 yıl uğraştım bu işle.. bench press en faydalı yoldur..amaaaa,,, şimdi bide bu göğüs hacminin zararı war.. eğer çalışmayı bırakırsanız, ki mutlaka bi şekilde hayatınızın belirli dönemlerinde uzak kalıyosunuz, göğüsleriniz sarkma yapar.. işte ozman ata sütyansiz binerseniz çok komik olur..bi erkek için çok önemli tabiiki göğüs we kol kasları....

• quote:

Orjinalden alıntı: maydanoz

100 kilo bench press yapıyorum
    tekniğide senelerce çalışmak mahahasdasd

tekniği senelerce çalışmak demişsin hocam ben ilk 5-6 aydan sonra 100 kiloyu rahat basmaya başladım..senin senelerini almış olabilir..
  • quote:

böyle göğüs kasımı olurmuş muhahahahahahaha!! allahta seni güldürsün bak dostum o dediğin bli inceltir bide vücut hocalığı yapmışsın..

göğüs kası nasıl yapılır;
    bütün vücut olaraktan sırtüstü olarak bir zemine yatılır tabi sağ ve sol kollar aşağıya yani geriye doğru sarkacak biçimde olmalıdır. boyun hizasına gelecek şekile omuzlardan bir karış genişliğinde en fazla 10 kere kaldırabileceğin ağırlıklarla 2 günde bir akşamları saat 5 sıralarında (ki) o saatlerde kasların en iyi çalıştığı zamanlardır.. 3 set olarak dinlenerek, sadece dirsekler kırılarak çalışılmalıdır.. ve karbonhidrat almalısın bunuda ucuz yollu olmasını istersen patates haşlaması patates fırında ve yumurtada bulabilirsin.. ha param çok diyorsan eczaneye gidip karbonhidrat içecekler ve yiyecekler alabilirsin.. bu çalışmalardan sonra 2 haftada göğüslerinin farkedilebilir biçime girdiğini göreceksin.. saygılar

• quote:

ben bu espriden hiçbirşey anlamadım ??

ayrıca senelerce kas geliştirme ile uğraşan biri olarak şunu rahatılkla söyleyebilirim kısa vadede şınavla mekikle hiçbişey yapamazsınız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.