Şimdi Ara

Nasıl İlerlemeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir konuyu bitirdikten sonra hangi kitaplardan ilerleyeceğime kararsız kalıyorum elimde olanlar şunlar
    Matematik Tyt
    Yanıt Tyt
    Karekök Tyt
    Esen Tyt
    Eis Föyleri

Matematik Ayt
    Yanıt Ayt
    Esen Ayt
    Eis Föyleri

Fizik Tyt
    Soru Kalesi Konu Anlatım Föyü + Soru Bankası
    Palme Tyt
    Birey B

Fizik Ayt
    Paraf AYT
    Birey B

Kimya Tyt
    Birey B
    Nitelik TERSYÜZ TYT-AYT
    Vip Yayınları Föy

Kimya Ayt
    Birey B
    Nitelik TERSYÜZ TYT-AYT
    Vip Yayınları Föy

Biyoloji Tyt
    Palme Tyt
    Birey B

Biyoloji Ayt
    Paraf
    Birey B

Geometri
    Karekök 0
    Eis YGS
    Eis Föyleri
    Nitelik Yeni Nesil Geometri Kitabı

Hedefim İlk 30k şu arada denemlerde bu ara 55 60 arası gidiyorum çalışma saatlerimi artırdım bu yüzden sizce hedefime ulaşabilirmiyim 90-100 net arası tyt 60-65 Ayt

• hocam öncelikle 90-60 yaptığınızda 20k kesin gelmiş oluyor geonuz nasıl bilemem ama bende de eis föyleri var dershane aldırmıştı geo föyleri konu için bana yetiyor temelim var hatta hatırlamak için çözüyorum eğer zorlanıyorsan temelin zayıfsa karekök 0- eis -nitelik yapabilirsin diğer dersler için yorum yapamayacağım çünkü netlerini derslerdeki durumlarını yazman gerekir derslerdeki tyt ayt netlerini falan hepsini yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rupy -- 4 Kasım 2018; 12:15:14 >
  • Mat 15 -20 arası
    Türkçe 20-22 arası
    Fen 8-13 arası
    Sosyal 8-13 arası

3 DENEMEDİR BÖYLE
  • AYT MAT 12 15 ARASI
    AYT FEN 10 11 ARASI
  • Derslerdeki durumum biyolojim ve kimyam gerçekten iyi fiziktede fena değilim ama matematikte bence bazı geriye dönük tyt konularımda
    eksiklerim var örnek ebob ekok vb bikaç konu bunları eis föylerini internet sayfasından ilerleyeciğim uykumdan kesip hergün bir saat
    ayt matematikte ise okulda polinomları dinlememe rağmen pek anlamadım şu anda 2.dereceden eşitsizliklere işliyoruz hocamız 4 ders 12.sınıf 2 saat ayt mat işliyor okulda kursada hem tyt hem ayt olara ilerliyoruz konuların yetişmeme kprkum yok şu anlık ama bazı konularda ciddi eksiğim var geometride özellikle dediğim 3 denemenin 2siinde geo sorusu çözmedim 3.sünde 2 tane çözdüm 2side yanlış çıktı tavsiyelerini bekliyorum
  • up up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.