Şimdi Ara

Nasıl İyi Konser Verilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
15.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sokakta hayatta kalmanın kitap adı nedir???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Herdie

Sokakta hayatta kalmanın kitap adı nedir???

sadece öğretmenden
  • quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

Orjinalden alıntı: Herdie

Sokakta hayatta kalmanın kitap adı nedir???

sadece öğretmenden

Yani senden.

• quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

Orjinalden alıntı: 0nur!

Bu sahne ekipmanları konserlere nasıl etki ediyor peki?

teknik ekibin de varsa
    ekimpan 5*lıysa yaklaşık 2 kademe yükselir konserin

quote:

Bi şehirde diyelim şöhretim vasat. Bi süre uğramassam buraya şöhretim düşermi? bu süre ne kadar?

Bide konserde 13 şarkı demişsin ama en az 8 en fazla 12 şarkı çalmak ortalama olarak sanırım.
    En azından ben böyle yapıyorum bi sorun yok

her şehire yılda 1 defa uğrayıp konser vermelisiniz
    aksi taktirde düşer yerel şöhrertiniz tabii ki
    şarkı sayısı olaraksa değişiyor
    yani az kişili gruplar daha az çalsa da olur

Sağol hocam cevap için, bu konuya açıklık gelmesi iyi oldu cidden

• arkadaslar benim grubum yeni.
    benim yeteneklerim soyle
    hm 5*
    temel telli ve elektro gitar 5*
    temel sahne durusu 5*
    prof sovmenlik 5*
    temel bestecilik ve temel sairlik 5*
    temel dansclık
    tabiki bunlar sadece müzikle alakalı olanlar..
    grup arkadaslarım yetenekleri de bana bnziyor hepsi
    sadece bir arkadasımız var onunda hm atroksiyonlarıyla ilgili yetenekleri 5 yıldız
    sarkılarımızın bir tanesi dısında hepsi cover.bisleri populerligi yuksek sarkılardan koydum.ama genel olarak sarkılarımızın populerligi -2 fln.ama nerdeyse prova full.
    Muazzam bir açılış
    2 Please please! çal
    3 Sıradaki şarkıyı birine ada B. Simić
    4 Blueberry Muffin çal
    5 Seyirciyi selamla C. Holand
    6 NO seeds til brooklyn. çal
    7 Keçi kes B. Simić
    8 Doom Of Darkness Volume:1 (S) çal
    9 Seyirciyle beraber söyle C. Holand
    10 Cake çal
    11 İzleyenlerle el sıkış B. Simić
    12 How the west was won çal
    13 Akord yap C. Holand
    14 Sorry I made you late çal
    15 Kafa Sallama B. Simić
    16 Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çal
    17 Enstrüman parçala B. Simić
    18 Valentine 09 çal
    19 Dans et B. Simić
    20 Tormented noises çal
    21 Sahneyi terk et
    22 Suruun hukkunut bis olarak çal.
    23 Sesi kökle B. Simić
    24 Fyysisesti raakile bis olarak çal.
    konser planımız boyle.ama yakında 1 sarkı daha ekleyip geri kalan hm atraksiyonlarını eklicem.
    arkadasımın diger karakteride iyi sarkı yazabiliyor.o sarkıları yazdıkca populerligi düsük olanlarla degistirip onlarında provasını fulleyecegim.
    onumuzde bir dünya turnesi var genel olarak tahmini satısları 800-900 falan.biz bu sekilde nasıl konserler veririz.onerileriniz nelerdir?ilgilenen tüm arkadaslara tesekkur ederim

• quote:

Şarkılarımız hazır. Sıra konseri vermeye geldi.
    Öncelikle şunları söylemeliyim. Her üye konsere mikrofon getirmeldir. Ve de grupta görevi ne ise onun yeteneklerini 5* yapmalıdır. Örneğin solistlik
    için Temel ŞarKı Söyleme ve Solistlik 5 yıldız, Bas gitarist için, Temel Telli Enstrümanlar ve Bas Gitar 5 yıldız ve enstürman olarak haliyle bas gitar getirmelidir konsere.

Solo gruplar için sadece solistlik mi önemli ? Ve diğer gruplara göre nasıl bir dezavantajı vardır ?

quote:

Konserlerin iyi geçmesi için en az 13 şarkı ve 13 atraksiyon olmalıdır. Muazzam bir açılış ile başlayabilirsiniz. Daha sonra bir şarkı ekleyin. Konser programı bir şarkı ve bir atraksiyon şeklinde sıralanmalıdır. Kendi türünüzün atraksiyonlarını yapmak sizin için faydalıdır. Ama genel atraksiyonlardan da yapabilirsiniz. Hip hoptan örnek vererek gidecek olursak:

.
    .
    .
    .
    Bunun rock örneğini de alabilir miyiz acaba ?

• eline emeğine sağlık sudaeriyenaspirin. bu akşamki konserimde deniyorum bakalım sonuç ne olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ödemisli -- 8 Temmuz 2009; 22:09:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

Solo gruplar için sadece solistlik mi önemli ? Ve diğer gruplara göre nasıl bir dezavantajı vardır ?

.
    .
    .
    .
    Bunun rock örneğini de alabilir miyiz acaba ?

solo demek tek kişi demektir.
    solist ise şarkı söyleyen kişi demektir.
    sololuk ve solistlik arasında bir bağlantı yok. solo olmanın diğer gruplara göre dezavantajı ise diğer gruplarda bir işi 2-3 kişi aynanda şarkı yazar mesela 1 haftada 3 şarkı yazabilirler. Ama sololar her şeyi kendisi yapmak zorunda.

Onun rock örneğini konsere atraksiyon ekle kısmından rock kategorisini seçerek görebilirsin.

Ayrıca kimsenin sizin sorduğunuz sorulara cevap verme zorunluluğu yoktur. Konuyu sen açtın hadi cevap ver bakalım gibi bir tavır takınmamalısınız.
    Konuyu üste taşıyarak ard arda postlar atarak bir şey elde edemezsiniz. Sonuçta bilgisayar başında değilsem eğer sizin sorularınızı nasıl cevaplayabilirim.
    Ama gördüğünüz üzere, gördüğüm zaman cevabınızı alabilirsiniz, elimden geldiği kadarıyla.

• Öncelikle teşekkür ederim yanıtlama zorunluluğunuz olmadığı halde yanıtladığınız için.

quote:

solo demek tek kişi demektir.
    solist ise şarkı söyleyen kişi demektir.
    sololuk ve solistlik arasında bir bağlantı yok.
    solo olmanın diğer gruplara göre dezavantajı ise diğer gruplarda bir işi 2-3 kişi aynanda şarkı yazar mesela 1 haftada 3 şarkı yazabilirler. Ama sololar her şeyi kendisi yapmak zorunda.

Onun rock örneğini konsere atraksiyon ekle kısmından rock kategorisini seçerek görebilirsin.

Ayrıca kimsenin sizin sorduğunuz sorulara cevap verme zorunluluğu yoktur. Konuyu sen açtın hadi cevap ver bakalım gibi bir tavır takınmamalısınız.
    Konuyu üste taşıyarak ard arda postlar atarak bir şey elde edemezsiniz. Sonuçta bilgisayar başında değilsem eğer sizin sorularınızı nasıl cevaplayabilirim.
    Ama gördüğünüz üzere, gördüğüm zaman cevabınızı alabilirsiniz, elimden geldiği kadarıyla.

Sizce de yok mu ? Solo gruplarda grubu yöneten kişi aynı zamanda solisttir.Ben mi yanlış biliyorum ? Grup lideri hem solist hem gitarist olamaz mı ? Yani hem çalıp hem söyleyemez mi ?Bu yüzden grubu yöneten kişinin hangi yetenekleri öncelikle öğrenmesi gerektiğini sordum.

• Bizim grup iki kişilik ben vokalde yokum illa mikrofon götürmem gerekiyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shinigami_L

Bizim grup iki kişilik ben vokalde yokum illa mikrofon götürmem gerekiyor mu ?

evet

quote:

Sizce de yok mu ? Solo gruplarda grubu yöneten kişi aynı zamanda solisttir.Ben mi yanlış biliyorum ? Grup lideri hem solist hem gitarist olamaz mı ? Yani hem çalıp hem söyleyemez mi ?Bu yüzden grubu yöneten kişinin hangi yetenekleri öncelikle öğrenmesi gerektiğini sordum.

sizce de yok mu derken: bu benim görüşüm değil zaten olan bir şey.
    ayrıca grubu tek kişilik sanatçı ise illa da solist olacaktır diye dir kural yok.
    tekrar hatırlatıyorum: solo demek tek kişi demek; solist ise şarkı söyleyen kişi demek.
    yani tek kişilik bir sanatçı ister Rapçi/Dansçı ister Bas Gitarist/Solist ister Geri vokal/elektro gitarist (vsvs) olur. Tek kişilik olması hiç bir şeyi değiştirmez yani.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• eline saglık sudaeriyenaspirin cok iyi bi rehber olmus
  • Birde Şu mesele var Az yıldız alandan Çok yıldız alana doğru sıralayacaksınız Atraksiyon ve şarkıları
  • ya kendi konumun kitabını bulamıyorum ben karakterimi yaparken pop u seçtim ama şimdi kütüphaneye gittiğimde kitabımı bulamıyorum lütfeen yardım (bu arada sim imi hileyle kariyerinde 10 level yaptım )lütfeeenn yardımm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.