Yaş 25 oldu bugüne kadar hiç sevgilim olmadı Nasıl sevgili bulurum Benim dürüst, Müslüman olması önemli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yaş 25 oldu bugüne kadar hiç sevgilim olmadı Nasıl sevgili bulurum Benim dürüst, Müslüman olması önemli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ona sen karar veremezsin hocam. Tipini buraya yüklemen lazım. Biz değerlendiririz.
|
Kes kurtul
|
Kızın kafasını ütülersin şu kadar para değil hepimiz köleyiz sabah kalkmak ıstırap değersiz TL diye diye kendinden soğutursun kızı o sebeple imkansız
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tip biraz var , parada eh işte karın doyurur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yabancı olmasın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hiç millide mi olmadın ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tip olmayan biri nasıl kız bulur hocam? Biyometrik çektirdim bugün intiharın eşiğindeyim kızlarla ilgili tüm umutlarım suya düştü. Hayatımın sonuna kadar eskortlarla mı idare edeceğim. |
Haram < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bulma daha iyi söyliceği sözlerin hepsi asla gerçek olmayacak sözler ve ileride seni yarı yolda bırakacak. saçma gelebilir size ama gelecek hayali bile kurduğum insan dün benimle ilişkisini bitirdi. kimseye güven yok artık |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diyelimki hiç evlenmedin kadınların hiç tadına bakmadan ölmek içinde bir uhde oluşturmayacak mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Onlar yüz vermez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Köyüm yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olmaz nasıl doğruysam öyle oluvem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yalnızlık zor tek başıma ne yapacağım? Ayrıca ben ölünce malım kime kalacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |