Bildirim
Nasıl Kupon? Tutar mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
temiz 10 lira gideri var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanya maçının üst olacağını düşünmüyorum.Almanya iy 1 tane atar dahada portekize nefes aldırmaz.Maç 1-0 veya 2-0 bitecek gibi.Hollanda alır,boca maçına girme brezilya,arjantin ligleri gerçekten belli olmuyor riskli.arjantin-brezilya maçında kg var olur.iki takımında defansı kötü fakat forvetleri olağanüstü:) -
Portekizin yenilecegini nerden cikariyorsunuz?, o macin skoru hiç belli olmaz, Almanya'ya oynayacağıma portekize çifte sans oynarım ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Okaliptys
Portekizin yenilecegini nerden cikariyorsunuz?, o macin skoru hiç belli olmaz, Almanya'ya oynayacağıma portekize çifte sans oynarım ben.
şu kadroya karşı nerden cıkarıyorsunuz biraz saçma olmuş portekizin stoperleri ve kalecisini görmedinmi postiga oynıcakmış almeida'dan farkı yok ronaldoyla nani'nin karşısında boateng'le lahm var.
Kaleci: Manuel Neuer, Tim Wiese ,Ron-Robert Zieler
Defans: Holger Badstuber , Jérôme Boateng , Benedikt Höwedes, Mats Hummels , Marcel Schmelzer , Philipp Lahm , Per Mertesacker
Orta Saha: Lars Bender , Toni Kroos, Thomas Müller , Mesut Özil , Sami Khedira , Marco Reus André Schürrle, Bastian Schweinsteiger , Mario Götze , Ilkay Gündogan Lukas Podolski
Forvet: Miroslav Klose Mario Gomez
-
quote:
Orijinalden alıntı: Okaliptys
Almanya rahat kazanıcak maç sonu buradayım -
Hadi bakalım :), Portekiz'e çifte şans oynayacağım ben, mac sonu ne olursa olsun mesajımı konuya yazarım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X