Valla arkadaslar bılyoner de basladım ıddıa ya 8 kupon yaptım hepsı yattı en son gene yaptım 6 maclı forumda var ılk mac yattı dıgerlerı tuttu ,merak ettıgım bende mı problem var yoksa bılyoner de mı ugursuzluk var acayıp maclar oluyo kaybedıyorum varmı benım durumda olan yoksa bu konuda tek kısı ben mıyım?
Sorun bilyonerde,nesineden oynasaydın tutardı.
quote:
Orijinalden alıntı: mrcaptain
Valla arkadaslar bılyoner de basladım ıddıa ya 8 kupon yaptım hepsı yattı en son gene yaptım 6 maclı forumda var ılk mac yattı dıgerlerı tuttu ,merak ettıgım bende mı problem var yoksa bılyoner de mı ugursuzluk var acayıp maclar oluyo kaybedıyorum varmı benım durumda olan yoksa bu konuda tek kısı ben mıyım?
hala tuttur, bilyoner, nesine mi diyorsunuz? devam beyler devam kesin tutturursunuz
bilyonerden 15 e yakin kupon yaptim 1 tanesi tuttu sadece uayanlarin icinde oyle maclar varki gorsrniz felc olirsunuz:)))
1 lıraya bahıs yapabılecegımız hangısı var ? bılyonerde malum en az 2 lıra canlı bahıs de yok,hem canlı bahıs hemde 1 lıraya bahıs yapabılecegımız sıte varmı?
Türkiye'deyken Bilyoner'e para atmıştım tutan son kuponlarım bunlardı. Parayı bitirdim bi daha da oynamadım.
Dün akşam 3 maçlık kuponum tuttu ama arada tutmayanlar oluyor tabi
Bu akşam da Chelsea-Barcelona maçına da H0 oynadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 18 Nisan 2012; 21:33:52 >
hocam sıcak sıcak
Ben 2 liraya 25-30 lira şeklinde seriye bağlamıştım ama ondan sonra 20 kuponum tek maçtan yatmıştır sanırım.Sonra da elimi ayağımı çektim bilyonerden, tipico'ya girdim.
Müthiş uğursuz bir site ya bu bilyoner.
Yabancı sitelere başlamadan misliyi denemek istedim küçük meblağlarla yaptığım bütün kuponlar mı yatar ya, bir tanesi bile tutmadı.
İlk yarı sıfırcılar fena patladı,tam 45'te Drogba attı millet yıkıldı
Nesine.com'u kullanan var mı o nasıl acep bilyoner kadar kullanışlı mı mobilde ?
tutturdan sasma hocam guzel sıte 24 saat canlı destek cok ıyı yorumcular ve yazarlar var ayrıca canlı bahıs de basladı tutturu bı dene derım
Tebrikler valla iyi tahmin Dün akşamki Arsenal-Wigan maçında da Wigan'a 9 veriyordu eğer birisi çılgınlık edip yazdıysa deli oran tutturdu Bu akşam tahminlerini Barcelona üzerine kuran herkes (bende dahil) yan yattı Dün kazandığım 14 küsurun 5'i uçtu gitti,yarın akşam telafi etmem şart
@karael3256
Tuttur.com bilyoner'in amcasının oğlu birşey değil mi,yoksa mackolik.com'la mı bir alakası vardı hatırlayamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme