Şimdi Ara

Nasıl Kusulur ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
251.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Eda_fb

arkadşalar çok kötüyüm bayılcam.Cididiyim lavaboyagittim geldim yürüyemedim.

O kadar tuzdan sonra tansiyon fırladı tabii.Sarımsak yemeğe başla şimdi de.
  • üst üste 3-5 sigara iç. sonrada boğazına parmağını sok..
  • quote:

Olmuyor parmak marmak Ciddi söylüyorum ama geçen sene civa zehirlenmesi olmuştu,kendim kusamamıştım 1 metre hortum yutturmuşlardı

sen o hortumu yine yutucan bence

@aytacikinci değişik bi yöntem ,içtikten sonra deniycem

• Aman kusucam diye ölme de okudum da çok saçma öneriler var...
  • Eski Roma'da zenginler partilerde patlayasıca yerlermiş.Sonra daha fazla yiyebilmek için boğazlarını(küçük dil civarını) kaz tüyü ile gıdıklarlarmış.Kusup mideyi boşaltınca tekrar yemeye başlarlarmış.
  • Vazgeçtim ben kusmazsan kusma alla alla.Tam yemek zamanı iştah miştah kalmadı.
  • eda kusamadınmı hala sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Eski Roma'da zenginler partilerde patlayasıca yerlermiş.Sonra daha fazla yiyebilmek için boğazlarını(küçük dil civarını) kaz tüyü ile gıdıklarlarmış.Kusup mideyi boşaltınca tekrar yemeye başlarlarmış.

Kaz tüyü montumdan çıkarıp deniyecem.Çok midesizmişim harbi Bu arad agerçekten tansiyonum çıktı gittim geldim zor oturdum bayılıyodum Makarna yiycem,spagetti.Hİç çiğnemeden yutucam belki olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 20 Nisan 2007; 20:14:17 >
  • edaaa çözümünü buldum kusacaksın kesin. bana dua edeceksin bak söylüyorum

Nasıl Kusulur ?

• şunu bi yutmaya çalıs %10000 kusarsın kusmassan yuzume tükür bizzat tarafımdan denenmistir

Nasıl Kusulur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 19 Nisan 2007; 20:16:25 >
  • elimi ağzıma sokarak bi günde 9kez kustum ..geçen gün hastaydım epey işe yaradı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Business

edaaa çözümünü buldum kusacaksın kesin. bana dua edeceksin bak söylüyorum

Nasıl Kusulur ?

bunu görüpte kusmamışsan hiç birşey deneme fayda etmez

• Böcek möcek fayda etmiyor.O koyduğun kara böcekleri çıtır çıtır yiyebilirim.
  • quote:

Böcek möcek fayda etmiyor.O koyduğun kara böcekleri çıtır çıtır yiyebilirim.

o zaman ajdarı dene oda olmassa seni hayatta hic bir şey kusturamaz
  • quote:

Deathulazam

elimi ağzıma sokarak bi günde 9kez kustum ..geçen gün hastaydım epey işe yaradı

yeter artık elini oraya sok buraya sok el ile olmuyor işte başka yöntemler geliştirmeye bakın.
  • bence önce bir psikoloğa görün
  • öncelikle kusman için yemek borundaki kasları ters yönde çalıştırmamız lazım

kendini koşullandır midenin üst tarafındaki kaslar çok azda olsa isteğimiz dahilinde çalışır.aşırı yemek ye sonra bir çay bardağı yağ iç bir sağ bir sola sonra yukarı aşaı olduğun yerde hareketler yap üst gırtlağını kaşı git git yutağa yaklaş sonra kendi kendine böğğğ böğğğ yap

kusmazsan benim nickimde snaqe değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_Shooter

bence önce bir psikoloğa görün

ne alaka ya
  • Arkadaşlar bu tip konularda sağlığı olumsuz yönde etkileyici, tamiri mümkün olmayacak şekilde vücudun yapısını hasara uğratacak şeyler anlatılabilir.

Konuyu okuyan herhangi biri gidip bunları denediğinde olacakları düşünmek bile istemiyorum.

Daha fazla uzamaması için konuyu kilitliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.