Şimdi Ara

Nasıl Olmuş Beyenecekmisiniz Bakalım Maksat charın 80 lik halini görün:))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O Gün yine tum kervancıların yuregıne korku salan Neo iş başındaydı,herzamankı yerinde gecis ücreti alırken traderlardan...

Bir Gurup direnişe geçer Neo yu tek gorünce,cesaretlenirler nedense sanki bilmezler Neonun tek başına bir ordu ya yettiğini...

Neo 3 kişi gördüğü kervancılardan alması gerektiği hakkını almak için savaşmaya başladığında fark ederki bu bir tuzaak!!! Yardım çağırmalıdır Neo tüm dostlarını arar...

Gittikce zorlaşır Neo için dayanmak ama dostlarıda gelmek üzeredir thieflerin üstünlüğü bu serverda yıkılamaz bunu anlamalı ve haraçlarını vermeleri gerekir traderların...

Ve dostları gelir Neo nun bu tuzak trader lara pahalıya maal olur herzamanki gibi traderlar bir hüsrana daha uğrarlar ama kinleri devam etmektedir öyle olduğununda farkındadır Neo...

Ertesi günün sabahı DWden dışarı işe gitmek için çıkarken Neo kapıdaki hunter ve traderların saldırısına uğrar...

Tabi böyle bir saldırıyı bekleyen Neo tedbirlidir can dostu yakın arkadaşı antiseptik yanındadır ve onun sayesınde hunterlar artık bu
    Neonun ve thieflerin üstünlüğünü kabul ederler.

Neo şu anda yeni sro savaşcılarına silah yapıp satıyor geçmişinden bugününe kadar kazandığı tüm savaşlar onun onurlu bir yaşam sürmesini sağlamıştır Neo nun son yapamadığı sılahlar şunlardır 72+9 swordu +10 denerken patlattı -- 85+9 spear ı +10 basarken yıne patlattı şu ana kadar iz burakanlar bunlar +7 den 8 e denerken yananları hiç hesaba katmıyoruz Galiba Neo artık bu işi burakmalı silah yapmak Neo için çok zor o savaşmalı... THE END

Not:Resimler Farklı zamanlarda çekilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SllcKYlldrM -- 15 Ağustos 2008; 16:37:07 >

• Neo Harikasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_

Neo Harikasın

Teşekkür ederim :)
  • 2 yıl önce bi MrNeo vardı milletin eline geçmişti o sandım bi anda.
  • O Neo Bu Neo Değil
  • ilki Lost Neo diğeri Dalton slick
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamanginaxo

ilki Lost Neo diğeri Dalton slick

Thief nick değiştirmiştir.Neo nick değiştiremez diye bişimi var :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_

quote:

Orjinalden alıntı: shamanginaxo

ilki Lost Neo diğeri Dalton slick

Thief nick değiştirmiştir.Neo nick değiştiremez diye bişimi var :)

hehe evet nick değiştirdim zaten en alta not olarakda düştüm resimler farklı zamanlarda diye hatta dikkat et ilk resimde beklerken shield +7 3 kişiyle karşı karşıya geldiğimde sun oluyor :D
  • Bu arada şu 90 Farmı bitsede birazda 90 maceralarının ss lerini alsak şafak 250k :P
  • bu çarın senin çarın olduğundan eminmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirate__

bu çarın senin çarın olduğundan eminmisin

hehe nasıl yani ? seninmi yoksa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SllcKYlldrM -- 15 Ağustos 2008; 18:43:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SllcKYlldrM

quote:

Espri olarak mı yazdın bilmiyorum , eğer öyleyse bu mesajı hiç almamış gibi davranabilirsin , ama meslek yani job "p" ile değil "b" ile yazılır.İmzanı düzeltmek istersin diye düşündüm.

pm atacaktım ama kabul etmiyormuşsun.

iyi forumlar

• arada bende geleyim diorum ama thief e çağıran yok bizimkilerde sürekli kasmada biri çağırsa girerim oyuna yoksa sıkılıyorum

DaLToN_SuKe
  • quote:

Orjinalden alıntı: CiGi_27

quote:

Orjinalden alıntı: SllcKYlldrM

quote:

Espri olarak mı yazdın bilmiyorum , eğer öyleyse bu mesajı hiç almamış gibi davranabilirsin , ama meslek yani job "p" ile değil "b" ile yazılır.İmzanı düzeltmek istersin diye düşündüm.

pm atacaktım ama kabul etmiyormuşsun.

iyi forumlar

Anlamadım hacı

• quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

arada bende geleyim diorum ama thief e çağıran yok bizimkilerde sürekli kasmada biri çağırsa girerim oyuna yoksa sıkılıyorum

DaLToN_SuKe

Farmdayım Hacı Bitsin devammm :))
  • job u fark etmedim :) gercı sılcektım sılemedım ımzayı dogrulama kodu dıyor bana gelmedı dogrulama kodu bende ugrasmadım bıdaha. Anlamadım dedıgım alıntı yapmıssınya onu neden yaptın onu anlamadım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SllcKYlldrM -- 15 Ağustos 2008; 20:16:49 >
  • Ben Vurmadım O Arkadaki Okcu Varya O Vurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SllcKYlldrM -- 16 Ağustos 2008; 20:36:59 >
  • Dostların Seni Hiç Yalnız Bırakmıyacak... Abi

Saygılar Ve Sevgiler

__TH13F__ (LoST_LioN]
  • Bu nasıl bir tarihtir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.