Şimdi Ara

NASIL RESİM KOYARIM YAZDIĞIM MESAJA??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YAZDIĞIM MESAJA RESİM KOYMAK İSTİYORUM MESELA NASIL OLCAK BU İŞ??? Bİ TURLU BECEREMEDİM...RESMİ BUYUK OLARAK KOYMAK İSTİYORUM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh_kolik -- 24 Kasım 2006; 20:22:54 >

• resime büyük resim koyamazsın. en büyük boyut 10kb. olabilir. bu forumda 300.000 kişi var. herkes büyük resim koysa kotamız 1 günde dolar. di mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihhilal

resime büyük resim koyamazsın. en büyük boyut 10kb. olabilir. bu forumda 300.000 kişi var. herkes büyük resim koysa kotamız 1 günde dolar. di mi

ANLAMADIN GALİBA..BEN AÇYIĞIM BİR TOPİĞE RESİM KOYMAKTAN BAHSEDİYORUM..MESELA MSJ YAZDIM MESAJDA BİDE RESİM KOYCAM...MESELA KİMİLERİ RESİM KOYUYOR RESİM NORMAL BOYUTUNDA GÖZÜKÜYOR..FAKAT BEN KOYDUĞUM ZAMAN RESMİN KÜÇÜK ÖNİZLEMESİ ÇIKIYOR VE LİNK KOYUYOR...BAZEN RESİM KOYMAM GEREKİYOR O YUZDEN SORUYORUM????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh_kolik -- 24 Kasım 2006; 20:54:33 >
  • İMAGES HACKDAN YAP tıkla oradan ıupload et ettikten sonra likler çıkacak en ortada resim oluyor onun tam bi üstündeki linki kopyala yazdığın yerin üstündeki image yerine basacaksın ondan sonra ortaya linki yapıştır tamammı? diğer t
    ürlü koyacaksın ordan altta buraya resim koymaka tıkla seç
  •  NASIL RESİM KOYARIM YAZDIĞIM MESAJA??

http://img162.imageshack.us/img162/1791/hehehepw6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00darka00 -- 26 Nisan 2007; 22:52:01 >
  • vaaaaay vista'sınıda gösterirmiş görgüsüzün vistası olmuş dh'ye yaymış

şaka şaka

• [simage] [/simage]

ortada boş kalan yere imagehack de veren linklerden boyle olanını yapiştir >> http://img162.imageshack.us/img162/1791/hehehepw6.jpg tamamdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk üc çizik
  • quote:

Orjinalden alıntı: nick:dunkoff

vaaaaay vista'sınıda gösterirmiş görgüsüzün vistası olmuş dh'ye yaymış

şaka şaka

istersen ram e bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00darka00 -- 26 Nisan 2007; 22:49:12 >

• ama zaten edit bunu bi arkadasin fotosunu çürütmek için editledim

ram 2 gb ordaki 8 gb falan yalan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.