Şimdi Ara

Vücudum Nasıl (SS'li) ;) ------ Fotoları düzelttim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde canım sıkıldı aksam aksam böyle bir konu açayım dedım gençler yorumları merakla bekliyorum

Vücudum Nasıl (SS'li) ;) ------ Fotoları düzelttim Vücudum Nasıl (SS'li) ;) ------ Fotoları düzelttim Vücudum Nasıl (SS'li) ;) ------ Fotoları düzelttim Vücudum Nasıl (SS'li) ;) ------ Fotoları düzelttim Vücudum Nasıl (SS'li) ;) ------ Fotoları düzelttim Vücudum Nasıl (SS'li) ;) ------ Fotoları düzelttim Vücudum Nasıl (SS'li) ;) ------ Fotoları düzelttim Vücudum Nasıl (SS'li) ;) ------ Fotoları düzelttim Vücudum Nasıl (SS'li) ;) ------ Fotoları düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi self.uskuc -- 3 Ekim 2015; 0:15:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vücut gibi

• Resim gozukmuyo

• Resim gözükmüyo zaten iyikide gözükmüyo görmek için gelmedim neden vücudunu dh ye atıyon olm

• Kaslari dh'yi cokertti o yüzden ss ler görünmüyor.

• Forum kaslara dayanamadi çöktü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vücudum nasıl? (ss'li)
    2 yıl önce açıldı
    Vücüdum Nasıl? SS'li
    11 yıl önce açıldı
    Vücudum nasıl SS
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu resimlerde genetiğin önemini görüyoruz.

• Hacim güzel ama yağ fazlalığın var biraz.Boy kilo nedir?
  • Pçö

• quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

Hacim güzel ama yağ fazlalığın var biraz.Boy kilo nedir?

1.82 boy kilom 77-78 civarı, yağ oranım pek iyi değil sanırım yüzde 16-18 civarı. Yüzde 10-12 seviyelerine düşsem güzel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Bu resimlerde genetiğin önemini görüyoruz.

Hocam tam anlamadım çirkin mi duruyor sizce güzel mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: self.uskuc

quote:

1.82 boy kilom 77-78 civarı, yağ oranım pek iyi değil sanırım yüzde 16-18 civarı. Yüzde 10-12 seviyelerine düşsem güzel olacak

Kas kaybetmeden %10 a indirsen baya iyi vücut olur.Benim de boy 179 kilo 80.Biraz yağ fazlam var ama bulk yapıyorum,85'e kadar devam edip sonra diyete başlamayı düşünüyorum.
  • Kac yillik gecmisin var kardesim ?

• quote:

quote:

quote:

Kas kaybetmeden %10 a indirsen baya iyi vücut olur.Benim de boy 179 kilo 80.Biraz yağ fazlam var ama bulk yapıyorum,85'e kadar devam edip sonra diyete başlamayı düşünüyorum.

Kilo vermek hayatım boyunca çok kolay oldu ama kilo almak zor,istesem 2 ayda 6-7 kilo veririm rahat ama 2 ayda 3 kilo almak için bile epey uğraşmam lazım. O yüzden diyetime dikkat ederek minimum kas kaybıyla yağ vermeye çalışıcam 85 kilolara çıkınca

• Kardeş kas yok yağlı görünüyor yani güzel değil

• Çok iyi hocam benim boy 175 aynı böyle vücudum var bu kadar 15 yaşındayım hacinmli olmasada vücut tipimiz benziyor. Siz kaç yaşınıza kadar uzadınız? Lise 2ye geçtikten sonra uzadınız mı? 180 olurmuyum ben?

• quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

Kac yillik gecmisin var kardesim ?

2 sene önce başladım spora ama 2 senelik spor geçmişim var dersem yalan olur. İlk yıl şebek gibi ortalıkta dolanıp saçma programlarla saçmasapan işler yapıyordum, 2. sene nispeten adam gibi spor yapıp bilinçlendim, bu kadar oldu
  • İdolüm bu adamın vücudu, genetiğim onun kadar iyi olmasada ne kadar benzetirsem vücudu o kadar iyi olur

Vücudum Nasıl (SS'li) ;) ------ Fotoları düzelttim Vücudum Nasıl (SS'li) ;) ------ Fotoları düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi self.uskuc -- 3 Ekim 2015; 0:34:41 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kilo vermek hayatım boyunca çok kolay oldu ama kilo almak zor,istesem 2 ayda 6-7 kilo veririm rahat ama 2 ayda 3 kilo almak için bile epey uğraşmam lazım. O yüzden diyetime dikkat ederek minimum kas kaybıyla yağ vermeye çalışıcam 85 kilolara çıkınca

Ben de aynı durumdayım hocam.3 senedir çalışıyorum,58 kg başladım bu işe.80 olana kadar çok zorlandım.Hala da zorlanıyorum yani 2 aydır tartı 81'i görmedi bir türlü.Spor yapmak sorun değil sürekli ve düzenli beslenmek zor iş.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.