Şimdi Ara

Vücudum Nasıl (SS'li) ;) ------ Fotoları düzelttim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: self.uskuc

quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

Kac yillik gecmisin var kardesim ?

2 sene önce başladım spora ama 2 senelik spor geçmişim var dersem yalan olur. İlk yıl şebek gibi ortalıkta dolanıp saçma programlarla saçmasapan işler yapıyordum, 2. sene nispeten adam gibi spor yapıp bilinçlendim, bu kadar oldu

Sana onerim fazla yaglandim diye bulku kesme vucut tipin benimkine benziyor lean bulk ile 95 kg kadar cik bu kis sonra definede cok saglam vucut cikarirsin 110 kg kadar bulk yaptim gecen kis 45 cm kolum vardi haliyle yag oranim yuksekti definasyonu 82 kg ile sonlandirdim. 41 cm define kola ve vucut hatlarina sahibim tekrar basladim hedefim bu sefer 115 kg.o yuzden yaglanmayi kafaya takma yaglanmadan buyuyemessin senin vucut tipinde o zor ne kadar iyi bulk cikarirsan definende o kadar iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KayraBey1991

Burada 45 kg'lık dumbbell ile çalışırken ben;

Vücudum Nasıl (SS'li) ;) ------ Fotoları düzelttim

Burada da 50'yi zorluyorum;

Vücudum Nasıl (SS'li) ;) ------ Fotoları düzelttim

Şimdi? Şimdi 60 kg ile çalışabiliyorum. (3 - 5 tekrar)

Yav aga sen strong manda degilsinki bu seye kalkisiyon adam aklli hipertofi antemamlari yapsan hem yagini yakip kas kutleni korusan kotumu olur seni biliyorum forumdan 3 yildir fillan ayni kilolardasin bir ara spora basladin deadlift videolarin filan vardi. Devam ediyormusun?

• Çöp nedeni ise yag oranın çok fazla
  • KayraBey1991 K kullanıcısına yanıt
    Sana karatay diyeti anlatmıştım, kafama yattı bakacağım demiştin, noldu o iş? Kilo 84 e indi benim 2 ayda, 12 den fazla kilo verdim pek kas kaybı yaşamadan, cidden zaman kaybetme derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Sana karatay diyeti anlatmıştım, kafama yattı bakacağım demiştin, noldu o iş? Kilo 84 e indi benim 2 ayda, 12 den fazla kilo verdim pek kas kaybı yaşamadan, cidden zaman kaybetme derim.

160 kiloydum ya, 151 kg oldum.

Devam ediyorum hocam, yarın akşama tartı SS'i de koyabilirim. Şimdi yatacağım.

Kilolu olmani anlarim da kendinle dalga gecilmesi hosuna mi gidiyor. Foruma donla fotolarini atiyorsun kendinle dalga gecmissin neredeyse. Eger kilo fazlalarin aklini ve karakterini de etkiliyorsa acilen bir psikologa gorunmeni tavsiye ederim @KayraBey1991

• quote:

Kilolu olmani anlarim da kendinle dalga gecilmesi hosuna mi gidiyor. Foruma donla fotolarini atiyorsun kendinle dalga gecmissin neredeyse. Eger kilo fazlalarin aklini ve karakterini de etkiliyorsa acilen bir psikologa gorunmeni tavsiye ederim @KayraBey1991

Senin için bu normal olmayabilir ama...

...ama benim için zerre önemi yok.

Edit: Psikolog olayını detaylı bir biçimde yeni açtığım konuda bahsettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayraBey1991 -- 3 Ekim 2015; 2:14:15 >
    Oo, iyi iyi, ama aman aç kalma, aç kalarak diyet olmaz. Aç kaldığın an kaslar yanıyor, dengeli beslen yeter, 3 er 3 er gider o kilolar yürüyüş de yapıyorsan.
  • quote:

quote:

quote:

Kac yillik gecmisin var kardesim ?

2 sene önce başladım spora ama 2 senelik spor geçmişim var dersem yalan olur. İlk yıl şebek gibi ortalıkta dolanıp saçma programlarla saçmasapan işler yapıyordum, 2. sene nispeten adam gibi spor yapıp bilinçlendim, bu kadar oldu

Sana onerim fazla yaglandim diye bulku kesme vucut tipin benimkine benziyor lean bulk ile 95 kg kadar cik bu kis sonra definede cok saglam vucut cikarirsin 110 kg kadar bulk yaptim gecen kis 45 cm kolum vardi haliyle yag oranim yuksekti definasyonu 82 kg ile sonlandirdim. 41 cm define kola ve vucut hatlarina sahibim tekrar basladim hedefim bu sefer 115 kg.o yuzden yaglanmayi kafaya takma yaglanmadan buyuyemessin senin vucut tipinde o zor ne kadar iyi bulk cikarirsan definende o kadar iyi olur.

Suan bende ayni dusuncedeyim ama kilo alamiyorum, protein tozu ve kreatin kullanimina baslasam diye mi dusunuyorum, bu arada dediginiz gibiyse 41 cm define kol tam ideal

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Oo, iyi iyi, ama aman aç kalma, aç kalarak diyet olmaz. Aç kaldığın an kaslar yanıyor, dengeli beslen yeter, 3 er 3 er gider o kilolar yürüyüş de yapıyorsan.

Bu ayın sonunda kısmetse 140 kg olacağım, ondan sonra direkt olarak yavaşlayacağım. 100'e kadar 6 - 8 ay arası bir süreçte ineceğim, hepsi hem sağlık, hem de alacağım yüklü miktarda ödül için.

• quote:

İdolüm bu adamın vücudu, genetiğim onun kadar iyi olmasada ne kadar benzetirsem vücudu o kadar iyi olur

Vücudum Nasıl (SS'li) ;) ------ Fotoları düzelttim Vücudum Nasıl (SS'li) ;) ------ Fotoları düzelttim

Emin ol senin şuanki vücudun bile o adamdan iyi. Bunu seni övmek için söylemiyorum çoğu yağsız atletik vücuda sahip insanların vücudu bu adamdan iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

İdolüm bu adamın vücudu, genetiğim onun kadar iyi olmasada ne kadar benzetirsem vücudu o kadar iyi olur

Vücudum Nasıl (SS'li) ;) ------ Fotoları düzelttim Vücudum Nasıl (SS'li) ;) ------ Fotoları düzelttim

Emin ol senin şuanki vücudun bile o adamdan iyi. Bunu seni övmek için söylemiyorum çoğu yağsız atletik vücuda sahip insanların vücudu bu adamdan iyidir.

Yagsiz az kasli vücutla bu adamin vucudu karistirmayin yalniz hocam, ne demek istediginizi anladim ama fotosunu attigim adam 120 kg bench presi var ki ben suan 70 kgyi zor basiyorum, kilo ve kas miktari olarak da benden epey ondedir o adam,

Sizin kastettiginiz fight clubdaki brad pitt tarzi vucudu olan adamlar, ya da ronaldo gibi vucudu olanlar , o adamlarin kas miktari az ama yagsiz oldugu icin iriymis gibi duruyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Yagsiz az kasli vücutla bu adamin vucudu karistirmayin yalniz hocam, ne demek istediginizi anladim ama fotosunu attigim adam 120 kg bench presi var ki ben suan 70 kgyi zor basiyorum, kilo ve kas miktari olarak da benden epey ondedir o adam,

Sizin kastettiginiz fight clubdaki brad pitt tarzi vucudu olan adamlar, ya da ronaldo gibi vucudu olanlar , o adamlarin kas miktari az ama yagsiz oldugu icin iriymis gibi duruyor

A ha ha, sen o vücutla 70 kiloyu basamıyorsan öl dostum.

Ayrıca 120 kg bench HİÇBİR ŞEY!

Ben bu tiksindirici obez vücudumla o gösterdiğin adamı evire çevire döverim. Evet, hantal ben. İsterse 20 sene Wing Chun eğitimi almış olsun.

Bloklayip gecin su trolu beyler ciddiye bile almayin

• Up yokmu yeni yorumlar

• Yağlısın

Kardeş senin 20dk (3 hareket direnç )idmanı yapıp 40dk hayvanlar gibi koşman 20dk yine streching yapman gerekiyor. Hem de acilen

• quote:

Anlamiyorum arkadas Brock Lesnar gibi biri varken bir erkek neden boyle erkeksi olmayan igrenc vucutlar ister fotolara gelince karni biraz geri plana atmis gibisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: KayraBey1991

Biraz kilo versem, Türkiye'de bir ilk olabilirim, mesela 90 ya da 100 kg'da Powerlifting Dünya Rekorları kırabilirim ve Powerlifting tarihinde rekor kıran ilk Türk olabilirim ama işte, çoook fazla fazlam var.

160 kilo arkadaşım şuan benden zayıf oldu 70 kiloda ama hiç ağırlık çalışmadı. Sen indirirsen mideye günde iki ekmek bilmem kaç tane tatlı tabi zayıflayamazsın anca tek kol bilmemne diye kendini avut

• Ulan işsizmisiniz? İnsan azcık utanır. Vucudun bi halta benzemiyor, sıradan bile sayılmaz. Bu azimle çalışırsan yağlı göbekli kaslı amcalara benzeyebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.