Şimdi Ara

NASİL SERVER DAA COK TUTULUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR SİZLERE SUNU SORMAK İSTİORUM KOLAY SERVER ACTİM ZOR İSTEDİLER ZOR ACTİM KOLAY İSTEDİLER TÜRK MİLLETİ ZORMU KOLAY Mİ SERVER SEVER VE ZORMU KOLAYMİ SERVER DAA COK TUTULUR LTFN CEVAP LARİNİZİ YAZİNİZ

• Server 1000 exp civarı olsun o zman Exc+Güçlü itemler bulmak ve + basmak zor olsun

bence o zman bişiler olur belki

• quote:

Orijinalden alıntı: karaca12345

ARKADASLAR SİZLER SUNU SORMAK İSTİORUM KOLAY SERVER ACTİM ZOR İSTEDİLER ZOR ACTİM KOLAY İSTEDİLER TÜRK MİLLETİ ZORMU KOLAY Mİ SERVER SEVER VE ZORMU KOLAYMİ SERVER DAA COK TUTULUR LTFN CEVAP LARİNİZİ YAZİNİZ

Herkez server kurabilir. ama herkez ince ayar edemez -1 alirsan tekrarinda player gelmez ama Prof hareket edersen + Low haksizlik adaletsizlik inan reklamini player kendi yapar ama adaleti 1 kere olsada bozar bunu player gorurse iste o zaman imkansiz player bulman

• ben adeletsizlik yapmadim 4 sw kurdum biri dedi kolay olsun biri dio zor olsun bole olsun bole olmasin ee biz napacaz ama simdi son serveri mi kurdum millet en sonunda birbirine girio sonra sinirden kapiodum ama kafaya koydum simdi server zor olarak kalacak ve adeletsizlik olmicak ztn kapama gibi bi düsüncemde olmicak cünkü 6 7 kisi oyunda var biz bize yetioruz kendi aramaizda konusur eylenioruz ama bizim hala türk milleti anlamis deilim
  • Bu işin ince ayarla şu ile bu ile alakası yok. Zor kolay orta bunların hiç biri önemli değildir. Eğer sen oyuncuna oyun içinde eğlence yaratabiliyorsan onun istediklerini yapabiliyorsan o oyuncu orada kalır.

Kısacası oyun içinde haksız rekabet oluşturman lazımki bir kısım senin tarafında olurken diğer kısımda o kişileri yenebilmek için çabalasınlar. En kötü ihtimal yarı yarıya sunucunda garanti adam olur. Diğer türlü elinde hiç kimse kalmaz. Tabi haksız rekabet yaratırken bunu açık bir şekilde yapmayacaksın bunu herkesin bilmesi zaten mantıklı olmaz.

Arkadaşına full set ve silah ver gitsin başkasını kessin o kişide sinirlenir oda set almaya kalkar en kolay yöntemi budur benden tavsiye

Bu işin tek bir kötü tarafı var. Sen bunu yapmaya başlarsan kendini kurtaramazsın. Yani birine bedava birşey verirsen bunun arkası gelmeli yoksa o ve başkaları sana karşı cephe alırsa o zaman ortalık karışabilir. Ya hiç yapmayacaksın yada hep yapacaksın.

• Katilmiyorum ----

Oyunda arkadasim neyse playerde odur player neyse arkadasim da odur
    istenilenler karsimala cok onemli bu konuda kaltiliyorum sana

İnce ayar denilirken box 5 golden kucu %20 i icinde ezik itemler box 4 %10 icinde en saglam setler bunu yapamayan adam cok veya kalplerin icini dolduramayacak yada spot yapamayacak vs vs vs vs ince ayar dan kastim budur
  • player istiyorsan serveri güzel kurucaksın güzel kurusan birazda şansın varsa

rakibi kışkırtıcı bir guild oyuna başlarsa

player sayın artar (hiçkimse ezilmek istemez daha hırslı kasar daha çok aradaşını getirir )

ayrıca ağzı kuvvetli bir admin-gm da lazım

ben serveri açtım ister oyna ister oynama modunda adminle is yürümez

gerekirse oyunu birakan kisiye tesvik primi vermeli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehhe super bi oyun.. hem de beles
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: |YipMan|

player istiyorsan serveri güzel kurucaksın güzel kurusan birazda şansın varsa

rakibi kışkırtıcı bir guild oyuna başlarsa

player sayın artar (hiçkimse ezilmek istemez daha hırslı kasar daha çok aradaşını getirir )

ayrıca ağzı kuvvetli bir admin-gm da lazım

ben serveri açtım ister oyna ister oynama modunda adminle is yürümez

gerekirse oyunu birakan kisiye tesvik primi vermeli

Yok olmaz adam bırakiyorum dediginde donete al dicen

Not: Bu dedigin su anda bir server uygulamakta
    War DueL Eventleri haril haril hazirlaniyoruz bu sefer alacagiz dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRaFy -- 16 Ağustos 2010; 8:47:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRaFy

Katilmiyorum ----

Oyunda arkadasim neyse playerde odur player neyse arkadasim da odur
    istenilenler karsimala cok onemli bu konuda kaltiliyorum sana

İnce ayar denilirken box 5 golden kucu %20 i icinde ezik itemler box 4 %10 icinde en saglam setler bunu yapamayan adam cok veya kalplerin icini dolduramayacak yada spot yapamayacak vs vs vs vs ince ayar dan kastim budur

Katılmadığın bu düşüne official serverın temelini oluşturuyor. Rekabet olmayan bir ortamda kim ne yapsın. Rekabeti senin oluşturman lazım bunun içinde bu dediğimi bir nevi yapmak zorundasın gibi birşey oluyor. Sana en basit örneğini söyleyeyim benim yakın zamanlar içinde gördüğüm kendimce en güzel mu online sunucusundan örnek vereyim. NW Mu online 2 kişi tarafından açıldı. Sunucuları gerçekten temizdi. 1.02K sürümünü kullanıyorlardı. Exp 30 civarındaydı. Maksimum 5 reset sınırı vardı. Orjinalin dışında hiç abuk sabuk item koymamışlardı sunucularına. Ayrıca kimsedende 1 kuruş para istemeyeceklerinide söylemişlerdi oyunda donate diye birşey yoktu. Sunucu paralarını kendi ceplerinden karşılayacak paraları olduklarını söylüyorlardı. En fazla 20 kişi oyunda oluyordu. Sonrada sunucu sahibi gelip bana dediki : Burak ben dh forumundaki üyelerin istedikleri o zor serverı açtım herşeyi en ince ayrıntısına kadar yaptım üstüne tek kuruş para isteyecek birşey bile yapmadım. Ama bir türlü sunucumda oyuncu toplanmadı. Bende kapatmaya karar verdim. 3 5 player için açık tutamayacağım.

Sence neden player gitmedi ? Dh forumunun istediği o zor server böyle bir serverdı ama kimse girip bakmadı bile. Yani bunları göz önünde tutmak lazım. Player sadece zor istemiyor zor olan yerde kendisinin kayırılmasını istiyor.

Benim oynama isteğim olsa server nasıl adam ile dolar gösteriridim size

• arkadaslar rekabet ne demek bence rekabet olan sw de küfür ve saygisizlik da sonsuzdur ama eyer ki sw de rekabet denen bisey olmadan herkes esit bir cercevede oynarsa sw daa da zevkli olur va sw de guild konusu hakli ama guildde rekabet olmali çünkü guilddin amaci krallik savasi gibi bisey benim düsüncem olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.